Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Gdzie Boty Wyrzucają Eq?!

AntyPatyczny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Boty wywalaja w kazdym miejscu i na kazdym ch o tej samej porze... virus wie to bo sam mu powiedizalm w zamian za pomoc :D on nie dostal info za nic wiec...

1390144171-U592769.png

• Odpowiedzi 292
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam pytanie ile gdzies tych nuupkow (botow) musi byc tak pi razy dzwi chce sie zorientowac czy jeszcze wekdraze musza przyjsc i to oni beda wywalac ? jak to sie odbywa xD? bo znalazlem tak z 5 noobkow ;d w 1 miejscu z 1 lv

Opublikowano

Nono Jeszcze nie sprawdzałem ; ) Ale Komuś się napewno przyda; )

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

Jestescie cioty i tyle kurwa pokarz ss wiarygodne a nie farmazony opowidasz na dropisz sobie fms i malz i ss robisz i mowisz ze zajebales..!!!!

Zrob ss na alcie zeby bylo wszystko widac jak lezy i zbieraj albo filmik odrazu to kazdy wam uwierzy a nie pierdolicie farmazony zjeby

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ogarnij sie kurewska pipko :) kto tutaj mowi ze cos zajebal ? i ssow nei dal prawie kazdy daje :) popierdolencu :) poczytaj troche a nei jak nie wiesz nawet o to jest metin to ty chcesz wiedziewc takie rzeczy ahhahahahahahaa jaka kurwa z ciebie :*

Nicki w grze ;d : WusHi

Opublikowano

kurde ma ktoś jakieś info na feniks? przez jakaś godzinę boty 1 lv stały w lewym dolnym rogu da ktoś jakaś wskazówkę? np ronnie ty się znasz!

dam sposób na tanie małże za miejsca i godziny przerzutu!

Dawć ++

Kanał YouTube kliknijTutaj

Subskrybent me!

http://pl.unitedcats.com/stopkillingdogs/ <-- Podpisz się pod petycje. niech zwierzęta nie cierpią.

Opublikowano

Mam pytanie czy to chodzi , że w Sobotę to o godzinie 04.00 czyli z samego rana czy , w sobotę w nocy o godzinie 04.00 a tak dokładniej w niedzielę o 04.00 rano ?

o.O

Co roku w chinach zostaje zabijane miliony zwierząt. Jeśli chcesz, aby zwierzęta nie cierpiały w strasznych mękach (zdzieranie skóry, gotowanie ich podczas, gdy one jeszcze żyją...) podpisz petycję. Każdy podpis się liczy.

https://www.ptroa.co.il/petition/index.php

Opublikowano

Przeczytałem wszystkie posty i nic nieskumałem to gdzie do cholery wywalają i na jakim ch?

Chodzi mi o Feniks i Obsydian (niewiem czy ktoś tam zbiera)

...

@EDIT

Na feniks w jakimś krolestwie stoji moze ze 50 botów lowiacych na kazdym ch w tej samej okolicy

To znaczy ze na kazdym ch jutro będą wywalac eq???

@DOWN

To znaczy że boty z ch4 ch3 ch1 zbiora sie na ch2 zeby wywalic tylko tam tak?

Opublikowano

skad to wiesz? moze walnoles to tak o... jak ja powiem ze wywaaja od 12-15 to tez wiarygodne info? -.- powiedz czemu tak sadzisz... a najlepiej by bylo jakby kazdy z was uzasadnial swoja wypowiedz co i jak...;)

Opublikowano

omg skad wiem? bo siedze 24h i czekam wiec wiem ze o tych godzinach i tak samo w przedziale tych godzin wczoraj mam drop :P czytaj wczesniejsze posty a nie piszesz bez sensu i posty nabijasz

Opublikowano

I tak nie zarobicie dużo, bo oni się skapną że nie mają jakiś itemków które mieli..Możecie równie dobrze skończyć ze swoim kontem na MPC...To było miejsce z fajnymi ludźmi a teraz sami złodzieje...

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
Opublikowano

po 1 czytam od poczatku ten temat, po 2 nie nabijam postow bo to mnie nie bawi, po 3 gdzie chwyciles ten drop 26 malzy jakie ch i godzina?

Opublikowano

Niechce mi się czekac prosze niech ktos powie gdzie trudno przeczekam 2-3 dni zobacze ale prosze powiedzcie w ktorym miejscu

@EDIT bo latam od Prawa góra shinso bo tam stoją 2 boty po 1 lv a obok łowią inne

a zato na dole gdzie mowicie pustka jest

Opublikowano

Stoi ich 5 grup i 1 z nich wywala drobne i farby a inne nic tylko lowia to co one bd wywalac???

Opublikowano

Semon grasz na feniksie???

I daj gg ja Pm jak mozesz bo mam pare pytań

...

Parodia tyle osob oglada ten temat a nikt nic niepisze...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...