Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Gdzie Boty Wyrzucają Eq?!

AntyPatyczny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP monek-monastyr a nie monolit ;f

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

• Odpowiedzi 292
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam gram na Grymuar i dziś szukałem tych botów i znalazłem ich na ch2 i ch4 ale nie znalazłem żadnego 1lvla żeby gdzieś stał do przerzutów i teraz pytanie czy ten 1lvl stoi 24h czy loga tylko wtedy gdy tamte fishboty są pełne i zauważyłem też że idą po rybki do rybaka i log chuj wie gdzie idą mam 2 scryny gdzie stają.... I teraz tak gdzie mogą robić przerzuty na jakim CH i o której godzinie

29439518.png

35829704.png

EDIT##### Znalazłem chyba 3 boty 1lvl stoją na kładce co jakiś czas biega do nich 30+lvl nic nie wyrzuca chyba wala to na trade bo jak daje mu handel to od razu akceptuje ale po jakiś 3min loga....Albo może czeka do jutra i z resztą wyrzuci nie wiem... Ale jak to robią przez handel to się .... Dawałem mu handel ale on nic nie wrzucał tylko od razu akceptował....Może ktoś by mi pomógł !?!?!

Scrn z botami :P

Scrn

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

U mnie an s9 (agronas) jinno około 4 nad ranem boty wywalały EQ na wysepce na której się dobrze łowi chyba kazdy wie o jaka wysepke chodzi.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

A czemu one wywalają ja tego nie pojmuje ..

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zdejmij troszkę % z warna Bardzo Proszę!

Opublikowano

A czemu one wywalają ja tego nie pojmuje ..

Wywalają ponieważ gdy w handlu przekładasz coś to się zapisują Logi czy coś więc jakby przekładały małże przez handel to GM'owie od razu by banowali ;] a gdy wywalasz i drugą postacią podnosisz to nie ma Logów :P Proste??

//Nieregulaminowa sygnaturka

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...