Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Gdzie Boty Wyrzucają Eq?!

AntyPatyczny

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 292
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

E tam ja na Feniksie też nic nie złapałem ........

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Witam... dzisiaj o 9:49 ch2 Endurion spotkalem 2 boty.... mysle ze czekaja na przerzut wiec ja czekam z nimi :D o to ss :

@@@EDIT

o 10:00 znikly wszystkie no i reset....

Edit@@@

za co jakis neokulpak mi - dal ??

@@DOWN

Zalozyciel pisal ze przerzuty sa w poniedzialki czwartki i soboty... ja zaspalem dzisiaj mialem wstac o 4 i sprawdzic to :D

592a5e5186bda_post-103818-0355131001282809117_thumb.jpg

Opublikowano

Co do lowienia zgadza sie na s9 lowia ale co do wyrzucania chyba nie wczoraj o 23 postawilem 3 boty w 3 roznych miejscach pokazanych na screenie przez zalozyciela tematu i nic wstaje rano o 9 wszedzie pusto

jeszcze postawie dzis moze cos sie trafi ;d

Jak by ktos wlasnie mial informacje na temat serwera agronas prosze o screen ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

wczoraj od godziny 24 az do teraz podjolem obserwacje botow cala noc lowia na s9 w gorach dzis jeszcze popatrze moze niedzielnym porankiem mi sie poszczesci :)

Boty biegaly tylko po robaczki

I te boty jakos dziwnie niektore biegna po robaki i jak wroca juz nielowia moze sa przepelnione ;] bo coraz wiecej ich

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Boty już gdzies indziej wyrzucaja ... ja przez ostatnie dni nic nie zdobyłem od nich :/ wydaje mi sie ze maja nowe miejsce albo o innej godzinie albo cos bo od 4 to nic nie ma ;/ maja chyba nowe miejsce

314bb0jza5x.th.jpg

Górnik Zabrze & GKS Katowice & RoW Rybnik & Wisłoka Dębica

To nie moda głupia pało , tylko zgoda jakich mało !

GÓrNY SLONSK

Opublikowano

Na s4 naprawde tam wywalają :)

127 k.k

13 ribów

3 antyki

17 jesionków

27 FMSów -.-''

68 flag

350 kzz

Oczywiście daję +

sygnampc.jpg

Sygnatura by FreeSz

Opublikowano

Na s4 naprawde tam wywalają :)

127 k.k

13 ribów

3 antyki

17 jesionków

27 FMSów -.-''

68 flag

350 kzz

Oczywiście daję +

jeżeli nie ściemniasz to dałbyś ss -.-

jegobarca.png

IDZIEMY PO WSZYSTKO

Opublikowano

No boty mają nowe miejsce w żółtkach życzę powodzenia w szukaniu ;] a

@2x Up hahaha nie rozwalaj mnie takie bajki to cisnij 5 latkom, od kiedy bot chodził do imha expic?

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Opublikowano

A tak ogólnie to po co nam wiedzieć gdzie łowią ?

Przecież i tak wywalają chyba tylko farby i drobne ryby o.0

No chyba, że coś więcej. :P Tutek ładny :D + leci D:

Opublikowano

czesc:) mam taka 1 uwage

bo ja gram na gromo i 3 fb puszczam co dziennie w innym miejscu raz szły 3 boty po szlem i nic dobra lowie dalej 15 botuw co dziennie tak jest a mi sie niechce z nimi chodzic i stac tak z 10 h wczoraj boty zniknely okolo 3 z rana jak jest spam to sorki:) ale napisalem co widzialem bo to forum

Tylko Odjazd Kolek da *5 A Głupi Da ------ ![/snapback]

Opublikowano

Brawo! Ja osobiscie kradne im drop juz od baaaaaaaardzo dawna. Nie powiem wam gdzie to jest... podpowiem tylko ze byliscie bardzo blisko tego miejsca :P

PS: Nie dawajcie mi + z zazdrosci... ja sam to miejsce odkrylem i nie mam zamiaru mowic wam gdzie to jest... dodam tylko ze shinsoo! Acha, jakby cos to moge dac screeny... I jeszcze jedno... one wywalaja itemki w tym samym miejscu na kazdym serwie! Dla autora + bo jedno z tych miejsc odkryl jednak juz je opuscili :P Pozdro...

@EDIT dodam tylko ze zgodze sie z autorem tego tematu ze botki nie wywalaja JUŻ nic w V1

@2xEDIT prosze oto ssy: http://img411.imageshack.us/i/0719085658.jpg/ http://img38.imageshack.us/i/0721084844.jpg/ http://img841.imageshack.us/i/0721084846.jpg/ i DOWN zamnij jape jak sie nie znasz... jakbys umial szukac to tez bys je znalazl...

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Do mnie to jest chore. Po...

1. Jezeli nawet wywalaja, to jest 10-40% szans ze trafisz w ta godzine, dzien i miejsce.

2. Sadze ze jak ktos mowi ze zakosil im cale eq malzy to jest to bajak, ale moge sie mylic.

3. Pomyslcie, jezeli wy byscie byli botami to jak by wam ktos 1 zakosil malze, 2 , 3 to byscie przerzut robili gdzie indziej i kiedy indziej.

Mod zamknij temat, to kolejny spam, a i tak 3/4 rzeczy sie nie sprawdza.

Piter19.png

100 postów V

200 postów X

300 postów X

400 postów X

500 postów X

1000 postów X

Opublikowano

Prosze oto dowody :P http://img411.images...0719085658.jpg/ http://img38.imagesh...0721084844.jpg/ http://img841.images...0721084846.jpg/

@EDITxDOWN nie... gdyby nie mpc to WY byscie nie wiedzieli... ja osobiscie kradne im drop od bardzo dawna i znalezielnie tego miejsca kosztowalo mnie sporo wysilku i nie przespanych nocy... wbija tu taki neo liczac ze od razu kazdy mu powie gdzie kiedy i wgl all info... czlowiek pisze ze byliscie blisko i kto ma "mózg" to znajdzie to miesjce a kto nie to juz jego problem...

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Up te ss nie dzialaja -.-

Szkoda ze nie byles kozak jak zapewne sciagales Em2 Andrzeja lub jakiegos innego bota lub hacka .

Mpc Forum jest aby sie dzielic informacjami a nie chwialic sie ze jumles im grop i nie pokazesz miejsca ..

Widocznie zle wychowany jeestes .. Jak by tak kazdy nowe info o metin2 skrywal tylko by pokazywal ss to mpc forum nikomu nie było by potrzebne ...

Pozdro leszczu <_<

A i gdyby mpc to nie miał byś tych malzy bo bys nie wiedzial ze botki wyzucaja eq ..

opolanka.gif

Jeśli Ci w czymś pomogłem Daj + :))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...