Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Gdzie Boty Wyrzucają Eq?!

AntyPatyczny

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

na s16 jest tak samo: łowią w prawym dolnym rogu jak jest zbiornik taki wodny i jeszcze nie widziałem nigdy tych botów co czekają na przerzut

• Odpowiedzi 292
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przestancie spamic i prosic w jakich miejscach to jest OMG! Ludzie ogarnijcie sie. Przeczytajcie 12 stron tematu to jest taka wiedza ze gdy dodacie 90 IQ to znajdziecie boty. Trzeba byc cierpliwym i nie liczyc na info od innych, kazdy musi znalezc swoje miejsca bo wszedzie jest inaczej...

Opublikowano

Na s4 naprawde tam wywalają :)

127 k.k

13 ribów

3 antyki

17 jesionków

27 FMSów -.-''

68 flag

350 kzz

Oczywiście daję +

HAhahahahahaha, ciekawe gdzie to ci sie zmiescilo :>?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

stempelek87 i smalecxd nikt mi nic miemowił ja sem jeszcze nawet ani 1 malza niemialem od botów a kolega Virus dobrze mówi wystarczy :

IQ + 80 i

Cierpliwośc a wszystko boty wynagrodzą wam ten wkład

stempelek bledów moge sobie stawiac ile chce jestem dysortografem

Opublikowano

Otoz jest taka sprawa, znalazlem server, na ktorym odbedzie sie przerzut (kolo 20bocikow online w jednej kupie) i dylemat mam, w ktore miejsce postawic droppera ;/

Mapka:

83797655194114560676.jpg

Czy na 1szym czerwonym kolko na gorze czy drugim??, bo te z prawej na dole odpada, gdyz respia sie tam zaprzysiezone z agresorem.. Wiec moze z wlasnego doswiadczenia poradzicie, ktore wybrac?? i jeszcze takie male pytanie odnosnie EM2 czy pickup dziala tylko wokol postaci? czy np. jak sie zaznaczy wiekszy obszar czerwonym polem to tez tam itemy podniesie??

/Pozdrawiam

Opublikowano

ja Widzialem Botki We Wszystich Zaznaczony miejscach (Czerwonych a Zielone te na Gorze bo na dole Nic Nie bylo ) i czekam zostawilem 2 botiki na NOC i zobaczzymy czy cos bedzie botki stoja od 0.00 do 9.00 rano wiec sie wszystko okaze rano .. Jak Cos Dam Edita B)

@Edit do 7 rano nic nie ma , czekamy daleej...

Opublikowano

3boty staly przez 12h i nic ;p - wyglada na to, ze na s6 inne miejsca maja na przerzut, bo z rana juz tylko 3 rybakow zostalo. /btw. przez pare godzin moj pro dropek 11lvl na przekletych 3wjw 2antyki i 3kozy ;]

Opublikowano

Ile mam wam to pisać ?? :D w dolnym lewym rogu mapy od 9:00 do 15:00 jest przerzut małży... a przerzut FMS RIB itp nie wiem kiedy ale małże są na 100% od 9:00 do 15:00 wiem bo już z 3 razy podkosiłem (w sobotę dam wam SS'y jak znowu trafie z data napisze :P)

Opublikowano

Shinso ch2 m1 Wszystkie gory o 4 obleciałem i co ? S.14 KIRIAN

- Kawałek kamienie

-martwe karasie

- i smieci bez bonó

-gilotynowe +6 i inne taie smieci

NIE POLECAM

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

asdadsads

beztytuu.png

10.09.2010

WALNIJ + A DOSTANIESZ TO CO BEDZIESZ CHCIAL

Moje TuT'y

Bug Z tobolem

[size="7"] http://www.mpcforum.pl/topic/205391-bug/[/size]

[TuT]SkilHack

http://www.mpcforum.pl/topic/205397-tutskilhack/

Opublikowano

znalazlem miejsce gdzie stoi bot lvl1 i kolo niego pojawiaja sie co chwile 26lvle ( 1sie pojawi pobiega wokol i znika, po chwili nastepny), ale nic nei dropia ;f

http://img641.imageshack.us/f/botyw.png/

/omg.. one przekazuja drop poprzez handel tylko dla wyznaczonej osoby -.-

Opublikowano

Podawajcie miejsca gdzie wyrzucają przecież i tak nikt z was all nie podniesie bo te boty tez będą mieć coś wiec podzielcie sie :P

Jak ktos poda miejsce przeżutu leci +

957981146.png

DAWAJ CO CHCESZ MI TO LOTTO

Opublikowano

jak te boty handluja!! stoi sobie 1lvl przychodza do niego 26lvle i traduja.. kiedy lvl1 jest full, loga kolejny lvl1 i z nim traduja..

Opublikowano

asdffsadfadsda

beztytuu.png

10.09.2010

WALNIJ + A DOSTANIESZ TO CO BEDZIESZ CHCIAL

Moje TuT'y

Bug Z tobolem

[size="7"] http://www.mpcforum.pl/topic/205391-bug/[/size]

[TuT]SkilHack

http://www.mpcforum.pl/topic/205397-tutskilhack/

Opublikowano

omnix jak widzis te 26 lvl to one po chwili znikaja ( zobacz na mapke one tylko na sh gdzies ida :D )

i ida w to miejsce gdzie jest przerzut, wiem to bo sam zgarnalem w ten sposob malze :P

Opublikowano

Ja Ustawialem przez caly tydzien i nic nie bylo w all miejscach co sa zaznaczone troche cienko , no ale proboje dalej , jak ktos moze to niech powie gdzie, co i kiedy dokladnie przezut .. B)

Opublikowano

Tut bardzo przydatny odemnie + :)

12381569.png

"Już się nie boję nic mnie nie czeka , smutny finał człowieka który zapada w etap"

Opublikowano

moze ktos zna namiary na przerzut w krolestwie chunjo? bo wlasnie zauwazylem, ze tych dropow tu od groma ;x

Opublikowano

Przedwczoraj zauważyłem nowe miejsce przerzutu ;D Lecz kiedy włączyłem EM.. logły xD

PS. Niedawno była faza banowania :angry: bo moje botki poszły... i na drugi dzień latało pełno botków po m1 <_< więc dzisiaj już po 30lvl powinny mieć :P

Zbieram +

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...