Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Gdzie Boty Wyrzucają Eq?!

AntyPatyczny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

lol we wtorek o 8 poszedlem i patrze boty wywalają eq ustawilem zeby zbieral i 30 k.k 20kk w kasie 3 ku aura 4 ku wir ku silne berek duchowe małży ze 100 (bylem na 2 konntach) polimorfia księgi i marmury dzięki wielkie + oczywiscie

League Of Legends :)

• Odpowiedzi 292
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

lol we wtorek o 8 poszedlem i patrze boty wywalają eq ustawilem zeby zbieral i 30 k.k 20kk w kasie 3 ku aura 4 ku wir ku silne berek duchowe małży ze 100 (bylem na 2 konntach) polimorfia księgi i marmury dzięki wielkie + oczywiscie

Coś mi się wierzyć nie chce:huh: Wątpię aby Boty miały KU ponieważ one nie bija metków

Podaj dokładne SS to ci uwierzę<_<

Głupcom należałoby wymyślić trudniejszy sposób rozmnażania. - Tadeusz Gicgier

Opublikowano

Ja juz w to przestaje wierzyc ; ) Siedze od 3 w nocy do teraz na ch3 i nic niema...na tym miejsciu w shinsho w prawym dolnym rogu i nc niema....wiec?

Opublikowano

Ja juz w to przestaje wierzyc ; ) Siedze od 3 w nocy do teraz na ch3 i nic niema...na tym miejsciu w shinsho w prawym dolnym rogu i nc niema....wiec?

A wiec :P Przerzuty są Poniedziałek-Czwartek-Sobota xD

Pozdro B)

Opublikowano

piszecie a nawet SS nie dacie i myslicie ze bedziecie klamac i beda wierzyc :D hah jak bylo na poczatku podawac SS a moderator niech usuwa takie zbedne wpisy o we wtorek 30 kk itp ;p bez ss i daty nie pisz bo pewnie sobie jaja robisz ;p

Opublikowano

To jest fajne 30% userów mówi co to zdobyli dzięki botom a nie wrzucą ss i na dodatek ten drop od nich taki wymyslony xD [a co do ku to wyrzucają, wyrzucają też bodzie tylko muszą sobie porobić wędki na +7 ;] ] , następne 30% to mówi że zakosił drop podaje ch godzine i miejsce a to wszystko nie prawda bo sam chce zachować dla siebie drop ;] [dobrze robicie] a następne 40% to się wypytuje gdzie co i jak a ten temat powstał nie od zadawania pytań chwalenia się itp. tylko dzieleniem się info gdzie przerzut robią . tyle ode mnie ;]

@Top

Co do tematu to boty przrzucają eq na ch1 ch2 czasem ch3 w 3 miejscach, już 2 odkryłem pozostała tylko ta 1 miejscówa RADZĘ POSZUKAĆ W ŻÓŁTKACH ;]

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Opublikowano

"a następne 40% to się wypytuje gdzie co i jak a ten temat powstał nie od zadawania pytań chwalenia się itp. tylko dzieleniem się info gdzie przerzut robią . tyle ode mnie ;]

@Top

Co do tematu to boty przrzucają eq na ch1 ch2 czasem ch3 w 3 miejscach, już 2 odkryłem pozostała tylko ta 1 miejscówa RADZĘ POSZUKAĆ W ŻÓŁTKACH ;] "

@UP

Skoro od dzielenia się to dlaczego tak skromnie opisałeś te swoje miejsca... to że boty przerzucają eq na ch1,ch2 i ch3 to każdy szukający odkryje... :P

Zbieram +

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jakie Kolwiek Handlowanie Podnoszenie Przedmiotów Od Botów Może Zakończyć Sie Banem

Nie Polecam Tego TuT'a

Za To Polecam Bux'a Poniżej

:

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Jakie Kolwiek Handlowanie Podnoszenie Przedmiotów Od Botów Może Zakończyć Sie Banem

Nie Polecam Tego TuT'a

Za To Polecam Bux'a Poniżej

:

Haha od kiedy grasz w metina??

Jeżeli Byś przekazał itemy przez HANDEL to mogło by się skończyć banem ...

Dawć ++

Kanał YouTube kliknijTutaj

Subskrybent me!

http://pl.unitedcats.com/stopkillingdogs/ <-- Podpisz się pod petycje. niech zwierzęta nie cierpią.

Opublikowano

polowa z tego tematu pisze ze zajebali okolo 100malzy .. Z czym do ludiz? :>

Ale dziwne ze nikt nie da ss ... to jes jaks sciema

Tez moge napisac ze zajebalem 10000 malzy bo bylem 100 postaciami ;/

opolanka.gif

Jeśli Ci w czymś pomogłem Daj + :))

Opublikowano

siemka może ktos znalazł boty w jinno na gromo bo ja szukam juz 1 tyg par botów wystawione w v1 v2 pustynia m2 m1 i czerwonych u czerwonych tylko 2 w m2 na dole w rogu lewym i prawym i nic moze ktos cos wie czy w jinno na gromo robia jakis przezuty itp??

Tylko Odjazd Kolek da *5 A Głupi Da ------ ![/snapback]

Opublikowano

Wie ktos czy na serwie phobos cos jest? :P @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Ruch_Chorzow-logo-D0829B2938-seeklogo.com.gif

24604.jpg

ZAWSZE WIERNI I ODDANI PO KRES ŻYCIA PSYCHOFANI

19

psycho_fans_02.jpg20

Opublikowano

@up dokladnie..

Niektorzy takie bajki "pletą"

Ja osobiscie w sobote w zeszlym tygodniu na ch2 w Shinsoo , godz 8;10 na wysepce na samym dole lewej strony zakosilem 26 małzy..moze byłem za późno.. Ale dobre i te 26 ;) Z wrazenia nie zrobilem ss ..wierzcie lub nie :P

Moje TuTy

sygnatura.png

Opublikowano

gadus987 - to miejsce nadal aktualne? po kilku godzinach w końcu je znalazłem, postawię dziś tu dh, jednak powiedz na jakim channelu najczęściej handlują. I tak jesteśmy inny serwer.

@PS: Ci co dziś stawiają, podajcie serwer i królestwo wraz z nickiem, pokażę miejsce przerzutu w grze.

Opublikowano

Ludzie ! wezcie ogarnijcie troche, kazdy pisze ze cos zdobyl o botow np: Riby,fmsy,malze itp a jak narazie nie widzie tutaj zadnych ss :/

Chyba autor wyraznie napisal ze jesli chcesz pisac ze zajeba**es cos botom do dawaj ss a nie piszesz tylko smenty jakies <_<

Opublikowano

mialy byc same aktualizacje a tu stale to samo na pierwszej stronie widze eh ...

Jeśli Ci pomogłem to daj + to nie boli :)

Opublikowano

@2Up

Ogarnij się :P Sam sobie szukaj miejsc większość z nas sama znalazła te miejsca <_< Wiec nie spamuj tylko weź się do roboty bo nikt nic za ciebie nie będzie robił <_<

Opublikowano

mialy byc same aktualizacje a tu stale to samo na pierwszej stronie widze eh ...

A wogóle jak byś czytał posty to z 5razy jest napisane ze wyrzucając CH1-CH3 W Prawym lub Lewym dolnym rogu

Licze na +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...