Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Gdzie Boty Wyrzucają Eq?!

AntyPatyczny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja dziś zauważyłem ze boty się "kłębią" tzn. jest z 20 botów które chodzą w kółko i dam im handel to klikają akceptuj .

Dam później ss.

2urpe1k.png

Daj + :)

• Odpowiedzi 292
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nowicjusz
Opublikowano

na s16 stoję tam i żadnego botka nie widać może dlatego bo może był wczoraj przerzut wieczorem tak jak u omnix'a

Pomocnik
Opublikowano

posiada ktos informacje kiedy i gdzie beda botki wyrzucac eq na s 13 exandros?

wolf-of-wall-street-leonardo-dicaprio-sl

Odwiedziłem Hades jak Achilles i znów wracam
nie mam słabych punktów bo mnie zanurzyli w adidasach

Opublikowano

pewnie sa na kazdym krolestwie, bo boty lataja wszedzie.. Ja Ci radze zamiast stac tydzien w czerwonych punktach i czekac na hooy wie co - zrob sobie 3 dropki 10lvl wez je do gildii, ustaw oddawanie expa, ubierz w itemy+6, wrzuc 3boty na 3rozne ch do ziemi gildii na przeklete i zapewniam Cie, ze szybciej sie na tym wzbogacisz niz znajdziesz ten przerzut.. /Przyklad: http://allegro.pl/metin2-s6-grymuar-fms-rib-antyk-jesionek-kozik-i1227817598.html (3konta online przez jedna noc i sam sobie dopisz reszte ;p)

Opublikowano

zgadnij ile na +9 wbilem.. caly 1 antyk sr2 um3 -.-

od +0 do +7 zwykly kowal

+7 - +9 gildijny..

Opublikowano

e tam ja konta 3 z eq +7 maja 9lvl ustawiłem je na cały równy dzień i co 1 dzwon 2 wachlarze i rib dlamnie to jest żałosne;/

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Nowicjusz
Opublikowano

Ja wczoraj zauważyłem że bardzo dużo botów jest w chunjo (około 50) na serwerze serwandes(s16) wczoraj były na wilkach ale może dzisiaj już łowią więc pewnie dziś w nocy będzie przerzut tylko nie wiem gdzie.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...