Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Gdzie Boty Wyrzucają Eq?!

AntyPatyczny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oooo to na tym EQ da sie też dobrze zarobić , z kąd Ty to wiesz? widziałeś czy co? THX masz + ^ ^

pisze sie skąd ...

wiesiekx masz raport za spam

Topic pare osob widzialem zeby te ss wstawilo reszta to fantasty ... a co do tego dh .. to co mma zrobic zeby podnosil ? odpalic go ? jak idzie do mobow a nei stoi w miejscu i zabiera drop :) tylko moby bije -.- to co mam ustawic to czerwone na 0 :)? tez bedzie zbieral ? ten co zalozyl temat powinien go aktualizowac ... a nie zostawic na parstwe losu ...

• Odpowiedzi 292
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up

Wiec włączasz EM2 wchodzisz w ustawienia i odznaczasz opcje AutoAtack

Jeśli nadal ci będzie bil to na tym dolnym pasek zmień opcje Atak / AutoAtacka na kamerę;)

Może się zdążyć ze nadal nie będzie biegał wtedy zmniejszasz zasięg bota ( tak aby w jego zasięgu nie znajdował się żaden mob )

Liczę na +

Pozdrawiam

Głupcom należałoby wymyślić trudniejszy sposób rozmnażania. - Tadeusz Gicgier

Opublikowano

Dobra... napisze co wiem oprocz tego miejsca :D wiem ze kilka osob je znalazlo i zle na tym nie wyszly :D boty wywalaja itemki CODZIENNIE wywalaja takze KU. Wywalaja malze, fmsy, k.k, yang, instrukcje, rozne ksiegi itp... ostatnio wywalaly na ch1 teraz zdaje sie ze na CH2 w razie jakis nowych informacji to ja bd pisal wam wszytko :D dodam ze Shinso :P w V1 nic nie wywalaja :D

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nie wiem czy to bot czy co sie stało ale miałem bota na małpach w łatwym lochu, dopeiro co przerzuciłem medale, i nie miałem zadnego w eq, poszedełem zrobci sobie kanapeczke, przychodze (mineło max 10 min ) a w eq mam z 9 medali... nie mozliwe jest to zeby droplo mi ich az 9 w 10 min... albo moze ktos przerzucal sobie na em2 i wyrzucal na glebe, z mysla ze nikt nie pdoneisie ;P

Kto mi powie gdzie na gromo boty wyrzucaja eq? beda +

Zdejmijcie mi to 20% ;-)

Opublikowano

Dobra... napisze co wiem oprocz tego miejsca :D wiem ze kilka osob je znalazlo i zle na tym nie wyszly :D boty wywalaja itemki CODZIENNIE wywalaja takze KU. Wywalaja malze, fmsy, k.k, yang, instrukcje, rozne ksiegi itp... ostatnio wywalaly na ch1 teraz zdaje sie ze na CH2 w razie jakis nowych informacji to ja bd pisal wam wszytko :D dodam ze Shinso :P w V1 nic nie wywalaja :D

gadus987 nie zgodzę się z tobą nie zawsze wywalają codziennie. Średnio wywalają co 2 dni;)

Głupcom należałoby wymyślić trudniejszy sposób rozmnażania. - Tadeusz Gicgier

Opublikowano

@UP

Raport

@2UP

Raport

@gadus

Ma racje. Wywalaja codziennie. O 7-9 czasem nawet o 10. Sa 4 miejsca wywalania i w jednym z nich musi byc przerzut. Wystarczy na SH chodzic po tych 4 miejscach i CH zmieniac. Pozdro tyle ode mnie

PS:

Screen z dzisiaj:

hahahahabotyprzerzut.png

Screen z wtorku:

botkimalzeee.png

Opublikowano

@Up te 1 ss to tam też był przerzut? jeśli tak to powiedz z jakiego królestwa byli shopu niebieskiego czy zoltego,

dzisiaj wlasnie kolega zakosil drop z miejsca ktorego szukalem i mam teraz 3 miejsca przerzutu eq i tak nie podam bo sie nic nie dorobie ;]

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Opublikowano

Każdy się chwali, wstawia ss, ale nikt nie pomoże. I tak ludzie gramy na innych serwerach. Przynajmniej ch podajcie i okolice tych miejsc... Ile miej więcej trwa taki przerzut? I co to są za 4 miejsca?

Edit: Jeśli znalazłem miejsce w którym stoją boty 1lvlowe, tzn. że czekają na przerzut, czy nie? Bo nie wiem, czy warto czekać i stać koło nich.

beztytuuacb.jpg

Opublikowano

sknery i tyle ;p gramy na roznych serwach a niechcecie napisac :P

jak wy tacy to ja tez taki :D powiem tak... ja mam ok. 6 miejsc i kazdy jest przetestowany jak znalazlem ? przypadkiem :P boty moje expily i patrze patrze a tu wyrzucaja itemy :D

Edit@@@

http://w254.wrzuta.pl/obraz/5fbdH09A7WQ/0904_123808

Dla niewierzacych

Boty same handluja -.-

http://w254.wrzuta.pl/obraz/a3cNLp9cbPS/0904_124040

Edit@@

niestety chyba nic nie zdobede -,-

Opublikowano

może ktoś powiedzieć kiedy dziś na monolicie będą wywalały eq? ;> sowicie wynagrodzęęę xD

@UP2 powiesz gdzie?;>

Dasz -??? Ja chce - Daj -'ika ;]

astiumsign.png

Opublikowano

@Up

Wiec włączasz EM2 wchodzisz w ustawienia i odznaczasz opcje AutoAtack

Jeśli nadal ci będzie bil to na tym dolnym pasek zmień opcje Atak / AutoAtacka na kamerę;)

Może się zdążyć ze nadal nie będzie biegał wtedy zmniejszasz zasięg bota ( tak aby w jego zasięgu nie znajdował się żaden mob )

Liczę na +

Pozdrawiam

thx masz + tylko jakis botek dal ci - to bedziesz mial 0 :(

a co do tematu to powie ktos te miejsca ^.^? na kazdym serwerze wywalaja chodzi mi scislej o feniks ... jak tak to podaj ktos mapke bede dozgonnie wdzieczny :)

Opublikowano

Ludzie przeczytajcie temat od 1 posta to nie będziecie zadawali takich pytań...Każdy tutaj samemu doszedł to tego miejsca i myślicie że ktoś wam poda miejsce swojego głównego dochodu :P

Zbieram +

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

a ja nie jetem sknera :P ja wlasnie stoje u shinsoo w lewym dolnym rogu te male wysepki

@edit@

jestem na ch3 ch2 ch1 i nakazdym ch sa boty w tym samym miejscu teraz tylko czekam :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...