Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Gdzie Boty Wyrzucają Eq?!

AntyPatyczny

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 292
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

znalzalem u czerwonych przezuty i miejsca czas wystarczy pare tematów w dól iSC:)

Tylko Odjazd Kolek da *5 A Głupi Da ------ ![/snapback]

Opublikowano

przezòty u czerwonych na ch2 mIEJSCA Nie podaje:x dzis przegapilem przezòt bo sie dzis dowiedzialem ale tam z 30 lub 50+ botkòw lowi

ci co sie chwala juz sie nie pochwala i ten koles co mapke screna wyslal pare tematòw w dòl dzieks:9

Opublikowano

przezòty u czerwonych na ch2 mIEJSCA Nie podaje:x dzis przegapilem przezòt bo sie dzis dowiedzialem ale tam z 30 lub 50+ botkòw lowi

ci co sie chwala juz sie nie pochwala i ten koles co mapke screna wyslal pare tematòw w dòl dzieks:9

Nowicjusz
Opublikowano

stempelek87 jak będziesz coś wiedział co i jak to pisz bo ja też gram na s16 :) Zostawiłem 3boty w różnym miejscu i ch i nie wiem czy coś zebrałem bo albo przez tego em2 lub dostałem bana bo nie mogę wejść na serwer przez EM2 ani na konto główne normalnie pisze mi tak: START_SERVICE_ERROR(errorCode=204) spróbuje przywrócić system i powinno być ok :) Jak coś złapałem to edytuje post z ss'em.

Opublikowano

Witam was z tej strony Touche. Mam do was pare pytan, ktore niektorym osobom moga zdawac sie "noobowskie"lub cos w tym stylu. Niestety ale zaczalem grac niedawno w Metina i ucze sie nowych rzeczy mimo iz mam 47 lvl wojownkiem ;D Oczywiscie na hackach, gdyz nie chcialoby mi sie poswiecac tyle czasu na gre. A wiec moje pierwsze pytanie brzmi tak: Skad te boty sie biora? Drugie pytanie jezeli znalazlem booty expiace w pewnym miejscu to one rowniez robia przerzuty? Trzecie pytanie... Co ile te przerzuty nastepuja? Na czym one polegaja? I czy jest mozliwosc, ze te booty, ktore znalazlem rowniez beda robic te przerzuty, poniewaz expia one w bardzo dobrym miejscu, gdzie leca cenne przedmioty.....

To by bylo na tyle z mojej strony, dziekuje slicznie za wszystkie odpowiedzi i pozdawiam Was:) Z drugiej strony Touche :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Opublikowano

Up

Gracze ktorzy chca zarobic na metinie wystawiaja boty, one expia od 1 do 30 lvl (czasami wyzej)

i zaczynaja lowic

jak zlowia odpowiednio duzo malzy to robia przerzuty na postacie 1 lvl zeby zrobic sklep, yangi ze sklepu wystawiaja na allegro lub innych stronkach

co do twojego pytania czy ten bot wyrzuci cos to nie jestem pewien ale raczej nie, chyba ze wyrzuci wszystko jak nabije 30lvl ale to nie wiem gdzie:/

przerzuty sa na ch2 dolny lewy rog schinso (taka wysepka bez wh tam sie nie dojdzie)

to tyle prosze o -

Opublikowano

Up

Gracze ktorzy chca zarobic na metinie wystawiaja boty, one expia od 1 do 30 lvl (czasami wyzej)

i zaczynaja lowic

jak zlowia odpowiednio duzo malzy to robia przerzuty na postacie 1 lvl zeby zrobic sklep, yangi ze sklepu wystawiaja na allegro lub innych stronkach

co do twojego pytania czy ten bot wyrzuci cos to nie jestem pewien ale raczej nie, chyba ze wyrzuci wszystko jak nabije 30lvl ale to nie wiem gdzie:/

przerzuty sa na ch2 dolny lewy rog schinso (taka wysepka bez wh tam sie nie dojdzie)

to tyle prosze o -

Ej nie wiesz czy codzienie wywalaja w tym miejscu

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

NIEODZYWAJCIE SIE JUZ WIECEJ DO CHOLERY ADMIN NAJLEPIEJ ZAMKNIJ TEN TEMAT JUZ WSZYSTKO WCZESNIEJ BYLO NAPISANE @UP PRZECZYTAJ WSZYSTKIE 11 STRON A DOWIESZ SIE BO MY ZESMY TO WSZYSTKO CZYTALI A WY CHCECIE NA LATWO ZEBY WSZYSCY WAM ALL MÓWILI TO MIAL BYC TEMAT DO CHWALENIA SIE A NIE DO PYTANIA SIE CO CHWILE!!!

Opublikowano

TAK !!! RACJA ! !!! ZOSTAWCIE DROP DLA SIEBIE ...NIE DLA TYCH KILKU PLUSOW

333wvpx.png

By GaryOak

Proszę...wiem że nie dasz + ale wiem że dasz -

wojnaz.png

Opublikowano

mam pytanie jak działają boty? Łowia przez całe dnie w punkcie A, biegna po przynety do rybaka i wracają do punktu A i teraz gł sens, czy bot idzie do punktu B wtedy gdy ma full eq np małzy czy o określonej godzinie? czy moze wywalaja drop w punkcie A gdy zapelnia eq lub wybije określona godzina?

Punkt A - miejsce połowu bota

Punkt B - miejsce wywalania eq

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

***** TO JEST NA WSZYSTKIE SERWERY PALANCIE @UP TO DZIALA NA WSZYSTKICH SERWERACH CO PRZECZYTALES A NIE TYLKO NA WYZNACZONYCH NUUBIE:/

Opublikowano

Gram na grymuarze, przelecialem cale m1/m2 chunjo na ch1/ch2 i zadnego botka ;p czy to na fb czy to na dropie ;s

Opublikowano

***** TO JEST NA WSZYSTKIE SERWERY PALANCIE @UP TO DZIALA NA WSZYSTKICH SERWERACH CO PRZECZYTALES A NIE TYLKO NA WYZNACZONYCH NUUBIE:/

uważaj na słowa... (w sumie czego można wymagać od gówniarza, raptem 13 lat pff...)

"palanta" to sobie w rodzinie znajdź..

nie używaj CapsLook'a i korzystaj z interpunkcji..

5fc7ee01.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

UP@

Masz racje, gówniarz sie wysławia jak do kolegów, ktoś mu powiedział o której i gdzie wyrzucają eq i teraz cwaniaka zgrywa, a pff.

Kultura,kultura i jeszcze raz kultura.

Opublikowano

Powiem jedno:

Te botki gdzies indziej lowia na S1. Nie ta gdzie zaznaczone... Ja wiem gdzie ale po co to mowic jak i tak bd zal masz jakies dowody itp. :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...