Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Gdzie Boty Wyrzucają Eq?!

AntyPatyczny

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 292
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oto nowa mapka z nowymi miejscami

83797655194114560676.th.jpg

Żółty: Tam są boty łowiące

Niebieski: Tam jest 0 życia chyba tam boty niewywalają

Opublikowano

postoje tam z 24h morze coś będzie jak coś złapię powiem

Tylko Odjazd Kolek da *5 A Głupi Da ------ ![/snapback]

Opublikowano

Sluchajcie ludzie. Siedzicie na MPC i odswiezacie ten temat co 3 sek i sprawdzacie czy ktos nie da miejsca dokladnie gdzie wywalaja. Macie juz mapke one tam wywalaja co kilka dni bo jest wiele innych miejsc. Jesli chcecie faktycznie zdobyc cos to musicie od 7 do 10 rano siedziec przed kompem na SH i sledzic boty gdzie ida i zmieniac CH. Ciezka praca ale ja z gadusiem zbieramy prawie codziennie drop. Jeszcze nie bylo dnia kiedy nie bylo przerzutu. Pozdrawiam i nauczcie sie sami czegos a nie od innych żebrzecie.

Nowicjusz
Opublikowano

Wiem że pewnie nikt nie napiszę ale gram na s16 w chunjo i widziałem nieraz boty u siebie na rynku i mam takie pytanie: Czy boty są też w chunjo czy nie? czy to tylko transport do chunjo od nich? Pytam się bo nie wiem czy opłaca mi się zakładać nowe konto w kraju shinsioo

Opublikowano

Tak... bym wam o tym powiedział.Ham niejestem zresztą ja chce na 2 serwerach sie wzbogacac...

Jak zauwazyles wczesniej dodalem mapke gdzie jeszcze stoja boty i nietrzymam tego dla sb

Opublikowano

Pisze wam to juz z 5 postow !! SHINSO ch2 M1 DOLNY LEWY ROG WYSPY TE NA MORZU !!!!!!!!! i co dziennie wywalaja od 7 do 14 !!!!!!!!!!!!!!!!!! wiem bo ciagle siedze i nie nazekam

Nowicjusz
Opublikowano

vvSOLDIEvv ja piszę czy w chunjo( królestwo żółte) nie wiecie kiedy są przeżuty i w jakim miejscu jestem pewny na 90% że też są gdzieś, nawet ktoś tutaj pisał żeby poszukać tylko nie wiem czy ta osoba nie chciała tego żeby inni nie zabierali jemu dropu.

Opublikowano

Ja dziś byłem o 4:00 - 5:12: - 7:00 i zero botów poczym przebiegam przez m1 - 3 SHOPY Z MALZAMI

Ale się Wkr*rwił*m o.O :angry: o.O :angry: o.O :angry:

Opublikowano

KURWA. Czy ja sie chwale ze cos zebralem? Ja tylko mowie o tym ze naprawde po prostu wam sie nie chce? 3h przed kompem sledzic boty i juz macie co chcecie. Naprawde sami byscie nic nie powiedzieli. Ja np chce dla siebie zbierac bo kurwa jestem sknera zajebana. Jak chcecie ze mna pozbierac to chociaz z szacunkiem sie zwracać a nie 21 postow drugi 54 i cwaniakuja. Pozdro dla prawdziwych ktorzy mnie potrafia zrozumiec.

PS. ronnie17 pozdro dla cb. Tez zaczne wstawiac takie screeny zeby te nooby zaczely plakac :D

Minusujcie, sram na reputacje.

Aha ronnie jak chcesz sie podzielic wiedza to ja tez ci sie podziele wiedza. Gram na s14 jedynie wiec nie wiem czy to bd problem jesli ja powiem ci o moich spoobach a ty o swoich :D

Opublikowano

ja u czerwonych znalazlem miejsce co stoja 2 boty i tez tam 2 boty ustawilem ciekawe jaki drop bedzie:) czy cos ukradne:)

Tylko Odjazd Kolek da *5 A Głupi Da ------ ![/snapback]

Opublikowano

Wiemy że napewno dolny lewy róg mapy , tylko teraz która godz :P

333wvpx.png

By GaryOak

Proszę...wiem że nie dasz + ale wiem że dasz -

wojnaz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...