Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zszc Jak Bocic Po Update.

xcoom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem u kolegi. Wypakowałem tego klienta co byl wczesniej i ściągnąłem nowe Media. Przy odpaleniu wyskakuje mi taki błąd "Can't find DIVISIONINFORMATION DATA FILE!!! Please check DIVISIONINFO.TXT!

• Odpowiedzi 303
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

bmxoknw ja już chyba wypakowałem z 40 razy i 30 commanderem nie wiem co jest grane mógł by ktoś pomoc? A i takie pytanko te media czy aby na pewno są potrzebne bot nie będzie działał na oryginalnym media ? I mógł by ktoś wrzucić działający sro_client zszc żeby można było bota odpalić ? Dziękować i Pozdrrówkaa

A i jak wrzucam normalnie te GATEPORT.txt i to 2 przez pk2editor to tez wyskakuje mi taki błąd beztytuuawi.jpg więc jest taki sam jak z gotowym media wiecie co jest grane??

Opublikowano

ej jest moze jakies nowe ip do Zszc(New)?

I Oto Moj Problem

Kiedy sie loguje juz do gry i probuje wlaczyc db boty zeby go skonfigorowac nic sie nie dzieje

tzn kiedy klikam na ikone Bota (S) jest slychac tylko dzwiek bledu i 0 reakcji nawet zade okieno mowiace o jakims bledzie

O co kaman?

Opublikowano

@lukasnaswer Gdy usłyszysz ten "dziwny dzwięk" kliknij Enter. :)

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

@lukasnaswer Gdy usłyszysz ten "dziwny dzwięk" kliknij Enter. :)

dzieki zaraz zobacze i powiem czy pomoglo ^^

Ps. Ale sie podniecilem xD wkoncu "moze" bede mogl bocic :D

@Edit

HAHAH KOCHAM CIE!!!! Masz umnie kilkanie plusow juz ^^

Opublikowano

hej mam problem... robie tak all jak pisze itp gdy juz daje daje start game pojawia sie sro-client i wykauje bład taki : can't create file transfer menager a pod spodem meaby pac fiilee corupet orr some is allready accesing it now.... try a few minuts letter

Lune ;)

beTfef :)

1361476211-U21484.jpg

Opublikowano

No i jest problem, z którym póki co walczę, ale może ktoś to już miał i rozwiązał.

Ładnie wszystko śmigało, ale po jakimś czasie wywaliło dc. Teraz po każdym uruchomieniu i zalogowaniu się na postać wywala mnie dosłownie po 5s. Nie wiem teraz czy to srproxy coś rypie czy coś od serwera po prostu.

userbar592192xd7.gif
Opublikowano

Ja mam taki problem, może ktoś zna rozwiązanie:

Wszystko się włącza poprawnie, naciskam start w bocie i wyskakuje Disconnected from the server.

Co zrobić?

Opublikowano

Mam to samo, znaczy miałem. Wywal wszystkie buffy i sprawdź czy działa. Jak będzie działał, to dodawaj po jednym buffie, ale uważaj by nie wstawić czegoś innego!

Powinno śmigać.

userbar592192xd7.gif
Opublikowano

Siema pomorzcie z tym bledem co mam zrobilem formata specjanie zeby zadzielalo ale daje wyskakuje ten bład z pustym okienkiem beztytuuawi.jpg nie wiem co jest grane wypakowuje commanderem najnowszym winrarem i dupa nie dziala ciagle ten sam blad

Opublikowano

siemanko, moze wy pomozcie bo mam dziwny problem z botem db od dzisiaj.. wlaczam loader,potem srproxy i obojetnie jakie to IP wpisze czy 67.205.76.42 czy 72.55.143.209 to tak czy siak podlacza mnie pod ZSZC(new) a ja mam konto na ZSZC i nie mam pojecia jak sie dostac na ten server.. bardzo prosze o pomoc bede wdzieczny, pozdro

dumb-dumber.jpg

Server: SJsro(Old) :ZSZC Water

Nick: DMGwykurwPL,xBarriLit0x :DMG, iLoveRita, Shinoby

Lvl: 116, 115 :105, 105, 105

Opublikowano

Elo all mam problem, bo jak wypakowuje to pk2 z pierwszego postu to mi wywala puste okienko jak uruchamiam lanuchera i nie wiem co zrobic kopiowałem już je kilkanaście razy i nic.. sciagałem z rs.

Opublikowano

Elo all mam problem, bo jak wypakowuje to pk2 z pierwszego postu to mi wywala puste okienko jak uruchamiam lanuchera i nie wiem co zrobic kopiowałem już je kilkanaście razy i nic.. sciagałem z rs.

To jest normalne, musisz mieć Orginalne PK, Lub takie które nie ma w sobie tych 2 pliczków TXT. dzięki którym dziala bot.

michaeljordankopia.png

OKRUTNA PRAWDA

dominompl.gif

EU PT: lvl 100+/-

Wizz x3 War x2 Cler x1 Bard x2

stopkakopia.png

Opublikowano

Dzięki Wielkie! Odpala się tylko mam pytanie jak wgrać skrypty ?.

Dla autora lecą plusy !

I dla tych co mi pomogli/pomogą.

I czy ten bot robi repoty itp. ?

@Down

nie działa ? a ktoś mówił, że w hotan działa. Czyli on tylko expi ?

Opublikowano

Klejne pytanie.. jak już włącze bota i gre to jak wezme go na pasek i chce później wziąć okno bota na wierzch to słychać taki dźwięk jakby się coś otwierało lub jakiś błąd.. Co mam zrobić ?

Dobra mam all odpowiedzi już mi boci :D Dzieki wielkie za pomoc.

Opublikowano

Kliknij Enter, gdy usłyszysz ten dźwięk.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Siema pomorzcie z tym bledem co mam zrobilem formata specjanie zeby zadzielalo ale daje wyskakuje ten bład z pustym okienkiem beztytuuawi.jpg nie wiem co jest grane wypakowuje commanderem najnowszym winrarem i dupa nie dziala ciagle ten sam blad

Jak chcesz po prostu uruchomić silka mając podmienione media.pk2 na to z tego tematu, musisz najpierw włączyć SrProxy, potem wpisać odpowiadające ci ip (stare ZSZC, albo nowe) i wtedy normalnie przez launchera uruchomisz.

Ew. uruchamiaj grę przez bota.

userbar592192xd7.gif
Opublikowano

wiecie czy stare pliki bota bedzie dzialac po terazniejszym update? czy znow bedzie trzeba w nowym media dodac czy tam podmienic te 2 pliki? bo nie wiem czy kasowac stare pliki

dumb-dumber.jpg

Server: SJsro(Old) :ZSZC Water

Nick: DMGwykurwPL,xBarriLit0x :DMG, iLoveRita, Shinoby

Lvl: 116, 115 :105, 105, 105

Opublikowano

Teraz mi się wyświetla: BSObj Plugin

can't create file transfer manager!

Maybe pack file corrupted or someone is already accesing it now... try a few minutes later.

A już się cieszyłem, że chodzi :< Prosze o szybką odp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...