Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zszc Jak Bocic Po Update.

xcoom

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 303
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam , robie wszystko jak opisal ziemboru i zalacze juz wszystko jestem w grze a bot nie widzi postaci , gg mam wylaczone i wszystkie zbedne programy tez..... dodam tez ze z media.pk2 nic nie robilem , mam ori takie jak bylo od poczatku jak wypakowalem gre i bot sie wlacza wszystko git tylko nie widzi chara. Dodam tez ze jak loguje sie to raz za pierwszym nacisnieciem connect mam DC , a czasem No dc tak jak by dziala przez 5-10 razy i dopiero potem dc

Opublikowano

Kurde gdy robie open zaznaczam media.pk2 to sciagniete od was z 1 strony to pisze takie cos cPk2Writer::Open: There is a problem accessing the GFXFileManager DLL.

Prosze o szybka odpowiedz oczywiscie media.pk2 wkleilem do folderu z gra ZSZC.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

słuchajcie a mi bot działa. Wbiłem o 8 rano pobociłem do 12 i się silk sam wyłączył. Chciałem go odpalić znowu to dostaje DC gdy już uda mi się wejśc na server. Wiecie co z tym jest nie tak ? Zrobiłem reinstal silka i bot i nic ;/

Opublikowano

Ja od 2 dni próbuję wbić, ale kurwa nie daje rady :<. Zawsze jak mi się uda zalogować to czarny ekran i crash.., a działał normalnie. Mówicie żeby próbować, a to gówno daje..loteria...Reinstalowałem już ze 3 razy.. Nie ma na to innego sposobu oprócz wbijania z nadzieją, że tym razem się uda ?.

Opublikowano

Zawsze jak mi się uda zalogować to czarny ekran i crash..

Nie używaj kombinacji Alt+TAB jak masz tego s[rytnego autologina "by lodzik" bo on właśnie tak działa ;/

Opublikowano

Nie używaj kombinacji Alt+TAB jak masz tego s[rytnego autologina "by lodzik" bo on właśnie tak działa ;/

Wiem, i nie używam.. Nic nie robię po prostu naciskam enter ;)

Opublikowano

Nie nie nie to ZSZC tylko przy zakładaniu folderu coś mi się porypało i dałem taką nazwę:D

Propozycje rozwiązania problemu?

10465336176777382411.png
Opublikowano

Dobra poradziłem sobie z tym, pomogło media z tematu.

Jednak mam kolejny problem.

Gdy wpiszę raz passy i klikne "Conenct", to bot dostaje dc.

Propozycje?

10465336176777382411.png
Opublikowano

Użyj loadera.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Wybacz może za idiotyczne pytanie ale jak?

Co jak mam włączać?

P.S.

Mogę włączyć autologa by lolek (czy jakoś tak) czy musze kliakc na Connect?

10465336176777382411.png
Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/141083-tutrejestracja-download-zszc-by-cain

Użyj tego loadera, z tego tematu. Później jak będziesz się logować to dc nie będziesz dostawać i będziesz mógł spokojnie użyć autologina by lodzik.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Ok mam kolejny problem.

Mam 1000mp potw a bot daje tp do hotan i rzekomo skonczyly sie mp, jak temu zaradzic?

10465336176777382411.png
Opublikowano

Wałkowane już milion razy.. Musisz po każdym repocie używać returna, albo wywalać poty i podnieść. Bot nie czyta jak ty je kupujesz i jak użyjesz returna będzie ok.

Opublikowano

Mam mały problem bo pewno zle cos robie i chce wiedziec co gdy otwieram tego bota to pisze mi ze plik zostal zle zainicjowany itd itp ja to wszystko musze gdzies wkleic do folderu z silkiem czy do osobnego ?! i tez odrazu mowie ze jeszcze sciagam media.pk2 wiec z tym nic jeszcze nie robilem ale sciagam gotowca zeby sie nie pie%%$$$c.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam netframe juz i wszystko dziala mam kolejny problem gdy daje sro clienta i klikam w bocie start game pojawia sie obrazek po ktorym gra sie wlacza ale w miedzy czasie mam jakies BSjop plugin czy cos takiego w kazdym razie jakis error co robic?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...