Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zszc Jak Bocic Po Update.

xcoom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Próbowałem tego. Staram się zalogować i po 20+ trafficach silk się wyłącza i musze wszystko robić od nowa, a jeśli się jakimś cudem zaloguję to nie czyta postaci..

A gg wyłączone ?

1334497071-U17330.png

• Odpowiedzi 303
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Normalnie tylko z tego folderu od nich kopiujesz tylko patcha do folderu z botem, robisz update i normalnie odpalasz bota i wszystko ładnie śmiga :0

Sprawdzone w 100%

nieudane.png

Jeśli pomogłem to możesz wdupić mi +

Opublikowano

chodzi o ten patch co oni podają na stronie do ściągnięcia :) i z tego ich folderu kopiujesz tylko patcha bez reszty i grasz :)

nieudane.png

Jeśli pomogłem to możesz wdupić mi +

Opublikowano

Może mi ktoś wrzucić SRO-Clienta i Launchera sprzed tego patcha 1.677? Bo niestety podmieniłem, a zapasowego nie miałem ;/.

SaintCandy.png
Opublikowano

a mi wyskakuje cos po chinsku ... jakis error ...

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak j

ak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Zbieram Minusy ;)

Opublikowano

Bedzie gotowe media to dodam ;)

Czekamy i dziekujemy ^^. Bo wielu osobom sie robic nie chce ; ) np. Mi : P

speed.io.png

14119.gife9f7689074319b8d.jpg

18706.png

6077.png

PrincessStar.png

Opublikowano

Elo. Mi wyskakuje takie cos A LO CCD(9) [chodzi o ten chinski error xD] , moze ktos pomoc ? przez ten szajs pograc se niemoge

Mi takie coś wyskakiwało z botem a bez nie.

speed.io.png

18706.png

6077.png

PrincessStar.png

Opublikowano

Tu podaje link do tych plikow SRO_client i silkroad sa to moje orginalne pliki:) mi bot dziala jak przed update:D

http://www.sendspace.com/file/s4w7xm

----------------------------------

Brak skanu (OSTRZEŻENIE)

SERWER - ZSZC (Water)

CHAR NAME - NoStress

CHAR LvL - 100FF

BUILD - BOW (20cold 80light 100fire 100pacheon)

GUILD - Mercenaries

Opublikowano

Tu podaje link do tych plikow SRO_client i silkroad sa to moje orginalne pliki:) mi bot dziala jak przed update:D

http://www.sendspace.com/file/s4w7xm

----------------------------------

Brak skanu (OSTRZEŻENIE)

Dodaje skan .

http://www.virustotal.com/pl/analisis/7e8d984dc1603b00b10a2da84574783684f3dd41a8d31c6c05702c7876bdb045-1278671171

speed.io.png

18706.png

6077.png

PrincessStar.png

Opublikowano

BłAgam Pomocy Gry naciskam start game w bocie wyskakuje mi error i jakies literki a wszystko mam włączone .... :(:(

Wyłącz GG.

Opublikowano

A mi bot nie czyta chara, nagle przestal, jeszcze po update expilem, nagle przestal potowac, po relogu calkowicie chara nie czyta, probowalem chyba wsztkiego :/ jakies porady?

everythingfou - sprawdź to.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

A ja mam taki problem. Kiedy bot już wyczyści mobki koło siebie to próbuje biegać w miejscu i dopiero jak jakiś mobek się koło niego zrespi to podbiega i atakuje....

Opublikowano

Cześć, mam problem a mianowicie, gdy uruchamiam "pk2editor" następnie klikam file>open wybieram media.pk2 jest chwilowy lag i wyskakuje okienko z napisem cytuję "Out of memory". Nie wiem co robic a chciał bym se pobocić. Pomocy!!!

Z góry wielkie DZIĘKUJĘ !!!!

1344088604-U104816.jpg

SilkroadFan

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...