Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zszc Jak Bocic Po Update.

xcoom

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 303
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dzieki xcoom jestes wielki :) masz plusa oczywiscie

Mi tam ładnie śmiga, bije jak głupi. Pamiętajcie o ustawianiu koordynatów, bo w innym wypadku po prostu się przywiesi.

userbar592192xd7.gif
Opublikowano

Mi tam ładnie śmiga, bije jak głupi. Pamiętajcie o ustawianiu koordynatów, bo w innym wypadku po prostu się przywiesi.

hmm.. dziwne zobacz sciagne jeszcze raz all :P

@edit

nie dziala

@edit

a na jakim servie grasz?

Opublikowano

Potwierdzam post Kolegi wyżej, stąd moje pytanie do xcoom-a: porostu mamy czekać na nowy media pk2 ? Czy to są błędy które towarzyszą tylko mi i koledze wyżej, niema na celu pośpieszanie nikogo żeby była jasność porostu jestem ciekaw :D.

Opublikowano

Nie musicie ściągać nowego pk2 po tym patchu tylko spatchujcie poprostu i nic nie musicie dodawać, ja ściągałem przed tym patchem co dzisiaj i działał po patchu zpatchowałem i śmiga dalej ! . Więc coś musicie źle robić, nie zapomnijcie o wyłączeniu gg i

Net Frameworku 3.5 bodajże.

@xcoom

Może podasz link do downloadu net frameworka w 1-szym poscie? Było by o wiele mniej spamu.

Opublikowano

Więc tak: co do Net Frameworka 3.5 czy on może powodować błąd: "can't create file transfer manager! Maybe pack file corrupted or someone is already accesing it now.... try a few minutes late" ? a i jeszcze link dodany od Xcoom-a już wygasł widać ma ogromną popularność :D

Opublikowano

Ja mam pytanie:

Czemu teraz jak wybieram chara to mi się całkiem gra wyłącza ?

Dobra problem rozwiązany. Samo się zrobiło :D.

Opublikowano

xcoom wez dodaj tego media na megaupload to wszystko juz wygaslo

@edit

ok juz dziala

@ edit

OMG po 50 sie sciaga -.-"

Opublikowano

Mam takie pytanie.

Czy da się jakoś włączyć 2 silki?

Nie chodzi mi o 2 boty bo widziałem już odpowiedź że nie, chodzi mi o takie coś żeby włączyć 2 silki na jednym bot a na drugim np. stall. Czy jest to wykonalne czy nie ?

Z góry dzieki :)

Dostał z was ktoś już bana za bota na tym serwerze ?

Jak to wygląda jak się dostanie bana ? nie można wcale wejść na konto ? czy jak ?:)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

co mam zrobic jak odpalam bota bot sie wlacza ale na ten serwer co nie chce gram na zszc fire prosze o pomoc

wpisz to IP 72.55.143.209

Opublikowano

Mam takie pytanie.

Czy da się jakoś włączyć 2 silki?

Nie chodzi mi o 2 boty bo widziałem już odpowiedź że nie, chodzi mi o takie coś żeby włączyć 2 silki na jednym bot a na drugim np. stall. Czy jest to wykonalne czy nie ?

Z góry dzieki :)

Dostał z was ktoś już bana za bota na tym serwerze ?

Jak to wygląda jak się dostanie bana ? nie można wcale wejść na konto ? czy jak ?:)

Ja juz dostalem bana. To jest tak , ze gm przemieszcza cie w sciane gdzie ciagle dostajesz dc ale konto nie blokuje mozna zrobic 2 char na tym koncie i grac dalej ablo zabrac itemy z stroge.

MOJA RADA NAJLEPIEJ KASE CHOWAC DO STROGE I DROGIE ITEMY JAK IDZIEMY BOCIC!!

Opublikowano

Ja juz dostalem bana. To jest tak , ze gm przemieszcza cie w sciane gdzie ciagle dostajesz dc ale konto nie blokuje mozna zrobic 2 char na tym koncie i grac dalej ablo zabrac itemy z stroge.

MOJA RADA NAJLEPIEJ KASE CHOWAC DO STROGE I DROGIE ITEMY JAK IDZIEMY BOCIC!!

Aha to w takim razie i ja dostalem bana ... bany daja jak zobacza ze bot zrobil party 1-255 ? i jak im sie nie odpisze na pm jak napisza tak ? tylko za to ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Aha to w takim razie i ja dostalem bana ... bany daja jak zobacza ze bot zrobil party 1-255 ? i jak im sie nie odpisze na pm jak napisza tak ? tylko za to ?

bana dostaje sie za (za te co ja dostalem narazie)

bot

wrzucanie na gm

i scamy

Opublikowano

Pisac na chacie i nie odpisac.

teleportuja gildie w wybrane miejsca i sprawdzaja kto boci....

Opublikowano

kij z harem szkoda kasy ;/ ale co poradzic szkoda ze to nie rusro i mozna kupic odbanowanie

@

jest lista banow a nie ma mojego niku Omura lol

photo-5609.gif
Opublikowano

Siemanko mam mianowicie taki problemik iż że bot działał bocił ale wyłączyłem kompa i włączyłem i gra przez bota się uruchamia normalnie jest pokazane ze bot się załadował ale jak poustawiam sobie i wcisnę start to bot stoi i co jakiś czas się tak ruszy jak by chciał ale nie może Help Me !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...