Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zszc Jak Bocic Po Update.

xcoom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobiłem wszystko co napisał Neko :

Po Koleji co i jak robicie

Krok 1; Zciagni Bota i media.pk2

Krok 2 Wypakuj oba pliki

krok 3 Media.pk2 wklej do folderu z zszc i podmień pliki

Krok 4 Odpal Sro DB bot lader zszc

Krok 5 Odpal Prox i Wpisz adres 72-55-143-209 Server Zszc(new) ZSZC 67.205.76.42

Krok 6 odpal Bota i wybierz lokalizajce zszc

Krok 7 Napisz na MpcForum podziękowania osób ktore udzielimy ci pomoc i autora teamtu

Krok 8 Botuj ile sie da

nawet zmienialem adres na 174.142.240.54

a wyskakują takie błędy :

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/c956cce9ac7823eb.html

http://www.fotosik.p...f0a6343f21.html

prosze o szybką rade :)

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

• Odpowiedzi 303
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu jak odpalam db-bota na ZSZC to wyskakuje error jakieś chińskie znaczki i na końcu coś tam D9 ??? Wczoraj było jeszcze ok :) a dziś już błąd ...

Opublikowano

pomocy mam takie cos jak odpalam loadera to wyskauje mi taki blad ""aplikacja nie zostala wlasciwie zainicjowana (0xc0000135). kliknij przycisk ok aby zakonczyc aplikacje""pomo cy mam podmienione media blad wyskakuje przy odpaleniu loadera;/ help me :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

pomocy mam takie cos jak odpalam loadera to wyskauje mi taki blad ""aplikacja nie zostala wlasciwie zainicjowana (0xc0000135). kliknij przycisk ok aby zakonczyc aplikacje""pomo cy mam podmienione media blad wyskakuje przy odpaleniu loadera;/ help me :D

Zainstaluje NF 3.

Opublikowano

Siema takie pytanie mam jak zrobić bota na ten nowy serwer od 14 czerwca bo jak wpisuje ip ZSZC OLD: 72.55.143.209 to jest na ten stary (new) ZSZC NEW: 67.205.76.42 ten także na stary dajcie ip na ten od 14 czerwca :)

Pomocnik
Opublikowano

Wlaczylem bota i nic nie robi tylko stoi czasem wlacza imbue non stop. nawet jak namierze na moba to tylko stoi, dlaczego? i jeszcze jedno pytanie jak sie korzysta ze skryptu? np tego od xcoom

@edit w dodatku blad pak file open failed

@edit2 uporalem sie z tym teraz tylko nie atakuje sam;/ bozzze

Opublikowano

mam podobny problem co Isi gdy uruchomie bota dojade na spota (narazie nie bawie sie w nagrywanie skryptow) po zejsciu z konia nacisne start ten odpali bufy czesto nie wszystkie non stop odpala imbue do puki sie nie rusze albo nie zaznacze moba, nie atakuje nawet po zaznaczeniu moba i gdy proboje sie gdzies ruszyc co chwile sie zatrzymuje, macie moze jakies rady? zalezy mi bardzo na czasie, z gory dzieki wielkie za pomoc

Opublikowano

wwolek91 tak zrobilem to

w okienku w grze z prawiej strony na dole caly czas wyskakuje invalid target

zapomnialem tez dodac ze jesli recznie zabije jakiegos moba to nie podnosi dropu (nawet tego co "zaznaczylem")

Opublikowano

wylacz antyvira

sciagnij jeszcze raz.

przy kazdym wlaczaniu bota wylacz antyvir na tyle az sie nie zalogujesz do gry potem mozesz wlaczyc

Opublikowano

siema ja mam taki problemik, mianowicie wrzucam gotowe media te co wkleiłeś wrzucam je ale jak odpalam sillkroad to wyskakuje pusty błąd i jest tylko możliwość wciśnięcia ok potem klient się odpala i nie ma żadnego serwera poradzisz coś na to ??

beztytuuawi.jpg

a i takie pytanko możecie wrzucić działającego sro_client do zszc było by miło ;]

Opublikowano

GuCIO mialem ten sam problem usunolem i wypakowalem media z 3 razy i juz jest dobrze :D

Mam problem ze nie zaznacza mi mobow stoi wlacza buffy, imbue ale nie uzywa sikilli.

Opublikowano

mam problem , nie wyczytuje mi serwera zszc , tylko zszc new . Wpisywałem wszystkie addresy ...

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...