Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zszc Jak Bocic Po Update.

xcoom

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 303
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up

Nie pamietam dokladnie jaka to byla przyczyna tego ze bot nie widzial postaci, wiec moge sie mylic ale to chyba jest wina wlaczonego gadu gadu.

Wylaczcie pierw gg i sprobujcie znowu z tym botem. Moze to akurat bedzie to.

15097.png
Opublikowano

Co wy chcecie poradnik jest bardzo czytelny i prosty do zrozumienia według autora ja poprostu poczekam aż ktoś bardziej ogarnięty od xcoom zrobi dobry poradnik a nie cos na odwal sie narazie grajcie recznie

photo-5609.gif
Opublikowano

bcdisioninfo.txt open fail, później jeszcze kilka błędów, ale już jakieś krzaki typu "RŻĆŹżć6ü.žů" tak 5x chyba ten błąd z krzakami i tyle, podmieniam dobrze (nawet sam wpadłem na to jak :D), no ale co z tego jak takie błędy wywala i na starym bocie i na nowym, nie wiem o co chodzi i nie wiem jak mam je naprawić... Wcześniej oczywiście bociłem i było wszystko dobrze.

uberpowerrrrrrrrrrrrrrrrr, noby do lagi

Opublikowano

to jest jakieś chore wszedłeś na stronę tłumaczenia z ang-pol bo to nawet nie jest poprawnie napisane jak niby mam wkleić 2 pliki w jedną ramkę do wyboru ale to już przejdzie bo można pojedynczo zrobić i mówisz ze nawet nie masz ZSZC to skąd możesz wiedzieć czy to wogóle działa kto to ogarnie niech da znać elo.

Opublikowano
to jest jakieś chore wszedłeś na stronę tłumaczenia z ang-pol bo to nawet nie jest poprawnie napisane jak niby mam wkleić 2 pliki w jedną ramkę do wyboru ale to już przejdzie bo można pojedynczo zrobić i mówisz ze nawet nie masz ZSZC to skąd możesz wiedzieć czy to wogóle działa kto to ogarnie niech da znać elo.

Dokladnie :P Robie wszystko identycznie jak jest napisane i dostaje same bledy przy odpalaniu silka. Jesli komus dziala niech wrzuci media.pk2 na speedyshare czy megaupload bede wdzieczny. :P

Opublikowano

Hah...

serio myslisz ze jestem tak plytki aby wejsc na google translate i to przetlumaczyc?

sam to tlumacze tak zeby ludzie mogli zrozumiec a to jest najprostrze przetlumaczenie zebyscie zrozumieli...

tak czy siak macie juz gotowe media na pierwszej stronie

Opublikowano

xcoom coś ty narobił... Dałeś im gotowe media i zaraz bedzie "Crowded"

A chcesz warna za spam? Co nas o to obchodzi że crowed -.-.Xcoom robi to dla forum a nie dla Ciebie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...