Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zszc Jak Bocic Po Update.

xcoom

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 303
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Masz gotowe media na pierwszej stronie

masz zainstalowac oficialnego clienta wgrac media i nic wiecej nie robic...

poprostu bocic

Opublikowano

wyskakuje mi pod spodem to :: ( w pk2 editorze)

Welcome to the PK2 Editor!

Made by: Drew Benton

http://0x33.org

cPk2Writer::Open: There is a problem accessing the GFXFileManager DLL.

i widze ze to jest problem z istniejacym plikiem GFXFileManager DLL.

tf_funny_cats_screensaver_24297.gif
Opublikowano

Dołączam sie do pytania... Jak bocić na drugim serverze???

Czy wystarczy ze zmienie w pliku bcdisioninfo.txt DIV01 na DIV02 i bedzie działać?? czy musi być też inne IP w SrProxy??

prosze o odpowiedź :)

t9ebnykek83djirp2au1yv2nl9.gif

17567_20_12_08_8_28_26.png

20314.gif

..As I stared down into the cold depths of blindness...
...In solitude..
Opublikowano

Bawiłem się z tym ale też nie działa najlepiej postąpić zgodnie z tutem xcoom, mi wszystko działa perfekcyjnie jedyna moja mała uwaga to taka że używam inne ip w proxy 174.142.240.54

Opublikowano

Wylaczylem a przez co mam wlaczyc bota?Wejsc poprostu do tego(Second way to crack if the first not work) 2 loadera czarnego i wlaczyc i tyle?? Czy cos kopiowac gdzies czy co?? Skopiowac cos do glownego folderu silka??

Opublikowano

Second way to crack if the first not work

wiesz co to oznacza?

to jest drugi sposob jak pierwszy bot nie zadziala

media masz gotowe na pierwszej stronie wystarczy tylko to.

w bocie wysukujesz sro_client.exe i dusisz start i smiga

Opublikowano

Ja zrobiłem tak zgodnie z Tutem i wszystko gitara teraz, już jeżeli bot nie działa(bo nie działał pierwszym sposobem) zrobiłem tak: wbiłem do folderu z botem i tam jest właśnie Folder (Second way to crack if the first not work) z tego folderu skopiowałem te gówna do głównego folderu i klikasz zamień pliki wiesz o co chodzi xD.Jak już to zrobisz to odpalasz standard Loader ten z Mutex później proxy w proxy ip 174.142.240.54 Nowego Zszc i potem ten Loader który wkleiłem do folderu głównego bota. odpaliłem sro.db.loader i działa bot normalnie.

Opublikowano

Ściagnalem nowa wersje w partach i zainstalowalem !!!!!! a wlaczam loadera+proxy 72.55.143.209+ten czarny loader i niema postaci!!!

Niemam gg wlaczonego ani nic

Opublikowano

To ci ziomek już nie pomogę, bo u mnie to działa i nie znam już innych powodów przez które bot nie widzi postaci. ;/

Opublikowano

Ziemboru wylslij mi swoje gg na PW to zorbie poklei pomożesz?? mam 2 instaliki i media z 1 wszystko!! Niemusi być dziś ale jakbyś mógł pomóc

Opublikowano

Ja zrobiłem tak zgodnie z Tutem i wszystko gitara teraz, już jeżeli bot nie działa(bo nie działał pierwszym sposobem) zrobiłem tak: wbiłem do folderu z botem i tam jest właśnie Folder (Second way to crack if the first not work) z tego folderu skopiowałem te gówna do głównego folderu i klikasz zamień pliki wiesz o co chodzi xD.Jak już to zrobisz to odpalasz standard Loader ten z Mutex później proxy w proxy ip 174.142.240.54 Nowego Zszc i potem ten Loader który wkleiłem do folderu głównego bota. odpaliłem sro.db.loader i działa bot normalnie.

Loader z Mutex jaki to ??

Opublikowano

ojoj xD ten pierwszy który odpalasz loader i zaraz po nim proxy odpalasz xD

(to jest ten loader w którym jest krótka instrukcja xD)

Opublikowano

Prosze o wytlumaczenie dokladnie co zrobic gdy juz podmienilismy mediapk2 w zszc .Gdy probuje wlaczyc loadera wyskakuje blad krytyczny,a loadera wyskakuje komunikat CRC32 Check Failed

Dać minusa za pomoc,nie zaszkodzi ;)

Opublikowano

Nie chce mi się ciągle tłumaczyć co i jak. Zrobię cały tutek ze zdjęciami krok po kroku co i jak sobie wejdziecie to będziecie mieli wszystko opisane od A do Z. :) Bo sporo ludzi ma problem ze zrobieniem tego bota, mimo tego że jest to proste jak budowa czołgu T65 :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...