Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zszc Jak Bocic Po Update.

xcoom

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 303
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bot robi Loopa tylko w hotan.

@lokk11

jak nie rozumiesz to sciagnij gotowe media jest na pierwszej stronie

Opublikowano

ja mam tylko jeden problem nagrywam skrypt i jak bot się pojawia w miescie to nie idzie sam na spota oraz nic nie kupuje buffuje sie i stoi;/

Zaznaczyłeś ''use loop''?

Opublikowano

Spróbujcie zrobić wszystko po kolei jak opisał Ziemboru wtedy będzie wszystko działało, mi działa bot i wszystko jest ok :), jeżeli nie umiecie poradzić sobie z tutkiem od xcoom to zróbcie tak jak jak z krótkiego tutka Ziemboru :)

Opublikowano

Po Koleji co i jak robicie

Krok 1; Zciagni Bota i media.pk2

Krok 2 Wypakuj oba pliki

krok 3 Media.pk2 wklej do folderu z zszc i podmień pliki

Krok 4 Odpal Sro DB bot lader zszc

Krok 5 Odpal Prox i Wpisz adres 72-55-143-209 Server Zszc(new) ZSZC 67.205.76.42

Krok 6 odpal Bota i wybierz lokalizajce zszc

Krok 7 Napisz na MpcForum podziękowania osób ktore udzielimy ci pomoc i autora teamtu

Krok 8 Botuj ile sie da

photo-5609.gif
Opublikowano

Po Koleji co i jak robicie

Krok 1; Zciagni Bota i media.pk2

Krok 2 Wypakuj oba pliki

krok 3 Media.pk2 wklej do folderu z zszc i podmień pliki

Krok 4 Odpal Sro DB bot lader zszc

Krok 5 Odpal Prox i Wpisz adres 72-55-143-209 Server Zszc(new) ZSZC 67.205.76.42

Krok 6 odpal Bota i wybierz lokalizajce zszc

Krok 7 Napisz na MpcForum podziękowania osób ktore udzielimy ci pomoc i autora teamtu

Krok 8 Botuj ile sie da

Jeżeli chodzi o proxy to wpiszcie 174.142.240.54 na tych ja expie botem :) i też na tych expi połowa ludzi :P te proxy to od tutka Ziemboru :)

Opublikowano

no mi smiga jak nalezy thx com za tuta ;p

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak j

ak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Zbieram Minusy ;)

Opublikowano

wiem,że tylko w hotan chciałem nagrać skrypt na snipery mam zaznaczoną opcję use loop..nawet jak ktoś z npc dał mi swój skrypt na yeti było to samo;/

Opublikowano

Wiem ,że to offtop ale mógłbym ktoś wrzucic tutaj link do "Private Server Loadera"? (nie chcialem zakladac nowego tematu)

@down

dziekuje

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

@edit@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Po update mozna wlaczyc 2 konta? Jesli mozna to jak?

Opublikowano

#UP

http://www.speedyshare.com/files/22934491/loader%20upload%20by%20plimos.rar

łap ;)

Skan:

http://www.virustotal.com/pl/analisis/9201cfe1048aa00d4058e9d1537b5612244a1edb7d6587ca0d7ab8fcf068f8f9-1276431401

6/41 ze względu na to że pisany w autoIt

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...