Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zszc Jak Bocic Po Update.

xcoom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam mały problem ;/ zainstalowałem Windowsa 7 i teraz jak odpalam ZSZC z podmienionym media.pk2 od xcoom w temacie "jak bocić po update" wyskakuje mi takie coś :

h ttp://img717.imageshack.us/img717/1176/ad1x.png

Co tu można zrobić aby działało jak należy ??

P.s usuń spację :P

• Odpowiedzi 303
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to ja sie dodam do tematu i powiem tak. ;) za kazdym razem gdy robie wszystko po kolei tak jak kolega nam to napisal...i gdy wchodze w gre wybieram postac bot nie wykrywam mi tej postaci...co robic ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jeżeli bot nie wykrywa Ci postaci to na 99% robisz nie tak jak masz to opisane w instrukcji. Może zapomniałeś zpatchować media.pk2?

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

No to ja sie dodam do tematu i powiem tak. ;) za kazdym razem gdy robie wszystko po kolei tak jak kolega nam to napisal...i gdy wchodze w gre wybieram postac bot nie wykrywam mi tej postaci...co robic ?

Wyłącz gg.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Mam oto taki problem...Nie wiem o co chodzi ale coś nie tak jest bo nawet jak już zalogowany jestem to w bocie mam pusto nie pokazują mi się skille nick postaci lvl itp a gdy naciskam start pokazuje się taki błąd....

http://img9.imageshack.us/img9/2070/omgzy.png

Proszę o pomoc :)

1: bład jest to ze wpisujesz passy w bot.Passow sienie wpisuje.

2: zle masz zrobione proxsy bo ma pisac SrProxy + Bot beztytuused.th.png

Uploaded with ImageShack.us tak ustaw i powinno byc ok

Opublikowano

ejj no mam problem... zrobilem all bot dziala serwer tez (proxy) problem mam w tym iz dostaje DC;/ nie wiem czemu... wpisuje passy connect i DC po nieudanym wbiciu ktos wie co jest?

SERWER - ZSZC (Water)

CHAR NAME - NoStress

CHAR LvL - 100FF

BUILD - BOW (20cold 80light 100fire 100pacheon)

GUILD - Mercenaries

Opublikowano

Jak nie używasz NoDc to się nie dziw.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Mam problem, robie tak jak jest opisane, i gdy chce wlaczyc klienta to raz pokazuje sie blad "Media.pk2 is damaged" albo 2 ikony puste ikony bledu, po czym nic sie nieuruchamia. Umie ktos to rozwiazac?

Opublikowano

1: bład jest to ze wpisujesz passy w bot.Passow sienie wpisuje.

2: zle masz zrobione proxsy bo ma pisac SrProxy + Bot beztytuused.th.png

Uploaded with ImageShack.us tak ustaw i powinno byc ok

----------

no to tak jak na napisalem wczesniej dokladnie ten sam problem nie chce wykryc mi postaci.... i takie pytanie mam ten SrProxy ale nie pisze + bot moze to ma jakies znaczenie ? sciagalem rozne i w zadnym nie bylo +bot ? z wylaczeniem gg tez probowalem nic nie dalo...jakies sugestie ? :) dokladnie tak samo jak na tym zdjeciu... http://img9.imagesha.../2070/omgzy.png

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Udalo sie!! Rozwiazalem swoj problem!! Jednak niezawodny sposob to metoda prob i bedow przez 1h :P Teraz juz mozna pobocic xD xD xD xD

Opublikowano

Próbowałem tego. Staram się zalogować i po 20+ trafficach silk się wyłącza i musze wszystko robić od nowa, a jeśli się jakimś cudem zaloguję to nie czyta postaci..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...