Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zszc Jak Bocic Po Update.

xcoom

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 303
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Słuchajcie ja mam taki problem, że zawsze przenosi mnie na Div1 a nie na Div2. Jakie powinno być IP? Co więcej gra cały czas pokazuje że server jest Full i dostaje DC czy to faktycznie pełen server czy coś jest źle ? Czy może mi ktoś powiedzieć pokoleji w punktach jak to zrobić? jakie IP wpisać, jaki port co zaznaczyc w proxy ... jak poprawnie zmodyfikować media.pk2 itd. .. ?

Opublikowano

@UP

jak kupisz POTKI rób teleport do miasta.

Bo bot nie widzi ich jak sam kupujesz.

Czyli po każdym repocie, zrób teleport do miasta. W tedy bot odczyta je.

*Mozesz też wyrzucić je na ziemie i podnieść, w tedy tez będzie je czytał jako PICK.

(ale z tym wiecej roboty lepszy teleport)

michaeljordankopia.png

OKRUTNA PRAWDA

dominompl.gif

EU PT: lvl 100+/-

Wizz x3 War x2 Cler x1 Bard x2

stopkakopia.png

Opublikowano

Mam dość dziwny problem... mianowicie wszystko się włącza bez problemu IP ustawiam na nowy (water) server podczas logowania widać "ZSZC(NEW)", jednak gdy zaloguje się na molo nie ma postaci (sądziłem ze to bug) > stworzyłem nową postać i okazało się ze jestem na starym serverze.

Wiec co zrobić by logowało mnie na nowym servie (przypominam ze ip wpisuje dla nowego)

devilmaycryanime.jpg

Devil May Cry <3

Opublikowano

@Brewa

wylacz gg ;)

@Crissy

musisz wlaczyc z tym loader mutex czy cos takiego potem proxy wpisac ip i bota wlaczyc ;)

Opublikowano

xcoom

Robię wszystko według instrukcji a i tak mimo tego loguje się na stary server (kumpel z guild też ma taki problem)

devilmaycryanime.jpg

Devil May Cry <3

Opublikowano

xcoom

Robię wszystko według instrukcji a i tak mimo tego loguje się na stary server (kumpel z guild też ma taki problem)

mam indentyczny problem , wszystko wedlug instrukcji , ja gram na tym serwerze co jest od bodajże 14 czerwca , a w bocie pokazuje mi sie tylko serwer ZSZC(NEW) = czyli ten stary który jest od Maja ....

Dziękuje z góry na jakąś pomoc w tej sprawie :)

Opublikowano

a mi crashuje za kazdym razem jak sie zaloguje co jest? ;(

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak j

ak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Zbieram Minusy ;)

Opublikowano

Witam, znowu ja i kolejny problem.. Wcześniej wszystko dobrze działało aż do teraz...Gdy się loguje i uda się wbić to gra się wyłącza a jak jakimś cudem raz mi się udało wbić i wejść do gry to podczas teleportu znowu się wyłączyło... Czy mam próbować dalej aż do skutku, czy to się da naprawić ?.

Opublikowano

Witam, znowu ja i kolejny problem.. Wcześniej wszystko dobrze działało aż do teraz...Gdy się loguje i uda się wbić to gra się wyłącza a jak jakimś cudem raz mi się udało wbić i wejść do gry to podczas teleportu znowu się wyłączyło... Czy mam próbować dalej aż do skutku, czy to się da naprawić ?.

Po wyłączeniu gry pokazują Ci się pytajniki tzn twoje dane z podanymi twoimi parametrami pc?

Opublikowano

Teraz prawdopodobnie wymiera mi server NEW ale jak pan 2x wyżej mi również po zaciemnienie (po zalogowaniu) gra się sama wyłącza, ot tak nie ma żadnych informacji o ewentualnym błędzię

devilmaycryanime.jpg

Devil May Cry <3

Opublikowano

Teraz prawdopodobnie wymiera mi server NEW ale jak pan 2x wyżej mi również po zaciemnienie (po zalogowaniu) gra się sama wyłącza, ot tak nie ma żadnych informacji o ewentualnym błędzię

siema , moge wiedziec co zrobiłes , iż udało ci się wbic na nowy serwer , ten który powstał od 14 czerwca ?:)

Opublikowano

siema , moge wiedziec co zrobiłes , iż udało ci się wbic na nowy serwer , ten który powstał od 14 czerwca ?:)

Logował się aż mu się udało :).

Opublikowano

Wczoraj zrobiłem reinstala i bota i zszc i działało. Dzisiaj znowu ten problem.. zrobiłem reinstala zszc i dalej nie działa a nie mam zamiaru robić reinstala bota znowu... A i po prostu się gra wyłącza nie ma znaków zapytania..

GRA SIĘ WYŁĄCZA PODCZAS LOGOWANIA.

Teraz to nawet reinstall nie pomógł... kurwa co jest z tym botem..

Opublikowano

Logował się aż mu się udało :).

lol, chyba niewiesz o co chodzi .....

Nie chodzi mi o dostanie sie na serwer , tylko wogole mozliwosc zalogowania się się na nowym serwerze , bo pokazuje mi sie tylko ten stary

Opublikowano

Dobra. wszystko elegancko działa poza jednym.

loguje się aż w pewnym momencie crash silka. włączam od nowa loguje i po jakimś czasie znowu ..

co z tym zrobić?

Daje ++ za pomoc.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...