Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zszc Jak Bocic Po Update.

xcoom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@pawelek243

na chwile obecna jest to jedyny sposob i pewnie innego do nastepnego update nie bedzie.

jak bedzie prostrzy niz ten sposob bo trudniejszego nawet nie mam zamiaru dawac bo mnie tak pojedziecie ze to jest masakra...

• Odpowiedzi 303
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

działa wszystko. nie weim po chuj go obrażacie, dał wam 'gotowca', z którym poradzi sobie każdy człowiek, który ma dodanie IQ i potrafi czytać!

ja na początku trochę po marudziłem no ale zrobiłem, to nie jest trudne tylko ruszczcie głową!

Opublikowano

temat dałeś godzinę temu i jeszcze nikt tego nie zrobił po prostu zagadka tygodnia

Powiem tyle

zamiast odsiewac temat i pisac glupoty rusz dupe laskawie i sie troche z tym pobaw to ci sie uda a nie tylko narzekasz zobacz ile ludzi czyta temat a z czego ty tylko gledzisz co chwile i w kazdym poscie wnosisz to samo....

Opublikowano

Jak masz takie iq to opisz to

po co mam to opisywać? żeby więcej takich kretyńskich leni jak ty mogło bez 'wysiłku' bocić? pfffffff, naskocz mi.

happy botting.

cya

Opublikowano

to napisz ten tut na tyle zeby dalo sie go zrozumiec odrazu a nie ze jeszcze mamy sie z tym bawic godzine a nie na odpierdziel sie

photo-5609.gif
Opublikowano

Neko ile masz lat wogole ze tego nie rozumiesz?

@edit

to nie dzial metin zeby wszystko musialo byc wytlumaczone i dzieci po 10 lat rozumialy...

Opublikowano

Ja tez nie rozumiem was czemu go jedziecie, nie dosc ze chcial dobrze i podzielil sie z wami newsem zebyscie mogli sobie bocic na zszc zamiast marudzic na forum co minute "kiedy kurwa wyjdzie jakis crack, bot chuj wie co do zszc" lub "jest jakis dzialajacy bot do zszc?", ja tam z tego tutoriala napisanego przez xccom'a zrozumialem wszystko, nie widze w tym nic trudnego, ale jasne jest ze nie dla wszystkich rzeczy sa wykonalne, ktos jest mniej bystry a ktos bardziej, ci co nie rozumieja tego to najwidoczniej sa mniej bystrzejsi.

15097.png
Opublikowano

to napisz ten tut na tyle zeby dalo sie go zrozumiec odrazu a nie ze jeszcze mamy sie z tym bawic godzine a nie na odpierdziel sie

jak nie potrafisz tego zrobić w godzinę to nie rób wcale i nie boć. ja płakać nie będę.

dorośnij.

//ide na mecz. moze dropnie jakis sox :D

Opublikowano

nie nie dam gotowca.

jak ja nawet nie mam zszc ale to zrobilem i tak bo proste jak cholera ;d

Opublikowano

Chyba mówisz rownież sam o sobie.

Mowa szczegolnie o tobie, po kij zakladasz nowy temat, jak od takich pytan jest przyklejony, warn poleci jak nic.

A co do tutoriala, skoro sobie z nim nie mozecie poradzic, to moze lepiej zmienic gre na inna gdzie jest o wiele latwiej ? Nie kazda gra jest dla wszystkich.

15097.png
Opublikowano

jest udało mi sie połączyć, ale jak odpalam gre przez bota to ten nie widzi mi postaci...

zrob screen wszystkiego po kolei moze damy rade Ci jakos pomoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...