Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy] [Rework]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Planowane są jeszcze jakieś konkursy w międzyczasie, przed startem i po na tego ISa?

Coś mniej prywatnego jak facebook?  :lenny: 

• Odpowiedzi 553
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Planowane są jeszcze jakieś konkursy w międzyczasie, przed startem i po na tego ISa?

Coś mniej prywatnego jak facebook?  :lenny: 

Jasne od jutra w sumie będziemy rozdawać spore ilości SM :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

@Kubek , ile Ci Surek płaci? Robisz za jego sekretarkę? Brawo, znowu mnie najlepiej zablokuj bo piszę prawdę. 

Jak masz jakieś pytania to zapraszam na PW, nie piszesz prawdy tylko głupoty i Twoje ubzdurane jakieś teorie spiskowe. Chyba wyjaśniłem Ci dlaczego dostajesz ostrzeżenia i blokady. Następne takie posty będą dalej karane.

Bardziej Makin rządzi tą całą kompanią i "prawie" wszyscy grają pod jego melodyjkę.

Nie wiem co Wy się tak czepiacie, że ma wstawioną prezkę projektu, który de facto miał tylko jeden start pod postacią s2.

Co za różnica, czy kolejny projekt nazwie inaczej, czy po prostu doda sobie S2, V2 czy bór wie co jeszcze.

Osobiście czekam na start.

Mam nadzieję, że poprawiłeś chociaż połowę błędów z poprzedniej zlepki.

Może czepiamy się dlatego że Surek to kotleciarz czy to Lanerisy/Terios później Rework/Nelios/Revios/Erbia/Mories/ Mories S2 mało przykładów każdy serwer nie wytrzymał nawet 2 miesięcy. Kto ma oczy to zobaczy nie trzeba słuchać nawet SPAWACZA (o lol ale cenzura masakra)  żeby zobaczyć że Surek to kotleciarz jakich mało i tak jak Małysz czy też inni powinien już mieć dawno bana za wstawianie serwerów które są niestabilne. Kiedyś MPC bardziej zależało na renomie forum niż na hajsie który można wycisnąć z graczy za pośrednictwem "znajomych"

Zwróć uwagę, że taki rework jest lepszy od innych gotowców, które wychodzą ostatnimi czasy z prezentacjami z cooltexta.

Surek sam napisał, że IS będzie darmowy, sama jestem ciekawa ile w tym prawdy i czy faktycznie nie trzeba będzie wywalać kasy na serwer, żeby w nim zaistnieć.

Rozumiem, że się czepiacie, ale też nikt Wam nie każe grać na każdym z tych serwerów, a Ci co się chcą pobawić na pewno wejdą tylko dla zwykłej frajdy - np, ja, bo się ostatnio trochę nudzę. =D

Nie wiem czemu uważasz że gotowiec jest gorszy od kotleta który ciągle smaży Surek. IS darmowy serio? na FB napisane jest "Rękawica,PD,Monetka" to jest tylko VIP lecz zaraz się cebula zleci z tekstem "źle Ci to wypie%^&" takimi tekstami gardzę a SUREK wprowadza graczy w błąd ale co tam trzeba trzepać hajs bo najlepiej z metina się utrzymać. Wiem jest luka w regulaminie na MPC dzięki której koledzy z tego forum dołączają się do kółka trzepania pieniążków. MPC za sprawą Makina jest tak ustawione jak nigdy dotąd sprowadził to forum na dno i się z tym nie kryje wpuszczając kolejnego kotleta SURKA na forum. Makin to drugi FUBU. Wgl już tego nie stara się ukryć że tak nie jest, wywalone bo "mam władzę to sobie mogę pionkami pomiatać " @Algade @Kubek. Małysz miał w ch%% wie ile tych A****sów były przekręty były dostał bana na MPC forum. Surek nie odbiega niczym innym od Małysza kolejny serwer nawet nie wspomnę jakie były przekręty na Neliosie i ukrywanie się w Administracji. Pytam się serio administracji MPCFORUM czy wy już naprawdę nie macie hamulców? To forum to wielkie rakowisko.

bk0ZyMF.jpg

Opublikowano

Od kiedy beta ?

Było pisane wyżej, że już od czwartku będzie można wbijać, więc sądzę, że na tym zostało.

Opublikowano

@misieqk2

Makin nie miał tu żadnego wpływu.

Może czas zmienić reguły publikacji i pozwolić na publikację każdemu?

To gracze decydują gdzie zagrają i dlaczego, mogą wypowiadać się na temat każdego projektu w sposób kulturalny i tego im nie bronimy.

Z przyszłymi zasadami dotyczącymi publikowania swoich projektów wiele się zmieni.

Chcemy dać możliwość publikacji serwerów i możliwość wyboru użytkownikom co do serwerów.

Opublikowano

Nie wyszlo Wam cos w regulaminie a nie chcecie tego sh*tu stad wywalac to zmieniacie regulamin xD Wiekszej glupoty jeszcze nie widzialem, a co do tego pana co napisal ze serwery SURKA stoja dlugo to widze ze chlopak jest bardzo szczesliwy, az ponad to... W koncu szczesliwi czasu nie licza.

Serwer super na pewno wbije i bede lecial po topke, full is zaladuje!

;]

Opublikowano

Jak z bossami i metkami na mapie? Ile ich i co ile się repisą? Żeby nie było tak, że trzeba kampić na resp bossa nie wiadomo ile razy. Na dungi przepustki potrzebne? Ulepy z dungów inne niż z map?

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

@Algade

1. Co do publikacji każdemu właśnie na to pozwalacie największemu kotleciarzowi w  Polsce czyli @SUREK

2. Wiem gracze sami zdecydują na siłę nikt ich nie przeciągnie wydadzą hajs to wydadzą " na miesiąc" :yay:, lecz jako forum to tak serio wiecie ile ten serwer będzie stał. Przegląda wasze forum setki osób więc moglibyście ich uświadomić że serwer od Surka to jedno wielkie dno i wyrzucić to prezke. Teraz to forum służy do dojenia jak największych korzyści z Polaków.

3. Regulamin się zmieni tak? To powiedz kiedy? Wtedy jak większość graczy zobaczy że dział Publikacji Metin2 to jeden wielki syf?

@SUREK

MUcbyLP.png

Kurtyna

bk0ZyMF.jpg

Opublikowano

No spoko tylko że on może sobie robić teraz s3 rework potem s4 bo ma jedna zmiane w nazwie i to nie jest to samo, potem zrobić tego rework i znow s5 i tak aż do osranej śmierci. Nie polecam. 

obraz.png

Opublikowano

C**j was to obchodzi czy serwer pod kase czy nie. Ja swoją opinie wystawiłem. SUREK jest jaki jest serwery czy pod hajs robi czy nie, nie mi to oceniać. Natomiast jego serwery stoją długo i tego nie da się zaprzeczyć. 

Nie no padłem... dzisiejsi gracze chyba swoje pierwsze przygody z metinem zaczeli na serwerach SURKA i myślą, że jego serwery są "DOBRE"

Już Antaris stał dłużej niż jego kotlety... no ale jak napisałeś "Natomiast jego serwery stoją długo i tego nie da się zaprzeczyć"

Jeżeli dla ciebie serwer który stoi miesiąc to długo to gratulacje... bo nie licze już drugiego lub max 3 miesiąca kiedy jego serwer jeszcze stoi tylko dlatego że jest opłacony a nikt tam juz nie gra ;D.

Przypomne Neliosa, serwer miał być na długo Surek miał się nim zajmować a wyszło jedno wielkie gówno które stało 2 miesiące.

Pamiętam, że 2-3 lata temu wychodziły już lepsze serwery niż dzisiaj pytanie tylko co się stało ?

A no tak, Surek Sensual i Vitron mają monopol na mpc z serwerami i dlatego mamy ciągle same gówniane serwery.

Opublikowano

W świecie polskiego metina są 3 pewne rzeczy, mianowicie? 

- Aspiryna postawi kolejny serwer na plikach Ascariala. 

- Surek postawi kolejny rework Lanerisa.

- Po miesiącu góra dwóch pada, a sytuacja się powtarza. 

Nie wiem kto tu zagra, ale współczuje wam. 

[*][*]

Opublikowano

serwer mi się spodobał długo nie grałem, chciałbym się dowiedzieć czy jeśli wejdę na serwer i nie będę brał udziałów w zadnym konkursie ani nic nie doładowywał do IS-a, będę dawał rade w expieniu itd? Czy tak jak każdy pisze ze tylko pod IS-a i nie ładując w niego nic nawet nie dam rady expić?

Opublikowano

Zagram, nie ładuje w IS, jak padnie to już pier*ole lanerisa i idę na longju :)

Padnie szybciej niż Ci się wydaje, uzbiera tylko tyle hajsu ile będzie potrzebował, potem będzie s3 i s3 rework ;v

Opublikowano

Pytanie do mpc w sumie do samego autora preznetacji też. 

Pytanie do administracji

Czemu ten osobonik nie ma jeszcze bana na mpc ? 

Pytanie do autora

Ile jeszcze reworków lanerisa bedzie ?

sygna.png

Opublikowano

Pytanie do mpc w sumie do samego autora preznetacji też. 

Pytanie do administracji

Czemu ten osobonik nie ma jeszcze bana na mpc ? 

Pytanie do autora

Ile jeszcze reworków lanerisa bedzie ?

Odpowiedź jest prosta, wystarczy zapłacić moderatorom + być ich znajomym ;)

Opublikowano

Nie no kolejne gówno jak Predoria XDDD Oczywiście nie polecam kolejnego serwera pod $$$ ;') Kolejne ścierwo w zapowiedziach, a MODERACJA METIN2 jest tak niekompetentna, że to akceptuje, bo regulaminu nie znają ;')

Nie polecam Administracji oraz Serwera tym bardziej... @Algade dorośnij ;') i zapoznaj się z Regulaminem wraz z @Kubek

Opublikowano

rework reworka s18 ale jak napisał,że jutro start o 18 to tak będzie na 100%. a nie jakieś kurva ageriobalmory co robią beta testy po oficjalnym starcie. dla mnie to jest patologia, a nie gość co sobie stawia serwer ktory jest dostepny do gry o umowionej godzinie. za bardzo sie chyba wczuwacie w ta gre. ja chce wejsc pograc i tyle. jak zainteresuje to zagram jak nie to nie.proste

Opublikowano

Logika owej administracji jest zenujaca  Nie moze byc 2 remworkow tylko jeden a jaka to roznica czy on da nazwe laneris s 3 4 5 66357574563467936842308y6350973265924796427-6-2649-264236742

Co to za roznica jak kazdy serwer tego osobnika pada po miesiacu?

Dlaczego tak owa osoba nie ma bana?

Osmieszacie sami siebie

Co za roznica jaka serwer ma nazwe? no jaka bo logika jednego z moderator jest tak pusta ze szkoda slow "to jest pierwszy remwork wiec moze byc" to teraz jak to padnie to da sobie s4 i s4 remwork 

No zacznij myslec gosciu albo specjalnie nie myslisz bo liczy sie $$$$

47960446974272485250.jpg

Opublikowano

Logika owej administracji jest zenujaca  Nie moze byc 2 remworkow tylko jeden a jaka to roznica czy on da nazwe laneris s 3 4 5 

Może być Laneris s1, s2, s3 lub 3 takie same serwery ze zmienioną nazwą, właśnie w tym rzecz, że nie ma różnicy, a regulamin zabrania wypuszczania serwerów 2 razy pod tą samą nazwą. =D

Na forum macie tylko 78 kont, jakaś beta się odbyła, bo w sumie niedoinformowana jestem?

Opublikowano

Prezentacja syf, laneris syf, chyba każdy wie dlaczego tak sądze 10 lanerisów i ciągle ta liczba rośnie. MIESIĄC

@Kubek żałosne zachowanie! Jak można tak traktować użytkowników MPCForum, ban dla Surka? Czemu to wróciło do zapowiedzi? Ile razy można stawiać lanerisa a wy nic. Internetowi przyjaciele

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...