Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy] [Rework]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Surkas nie tworz juz innych syfow typu Laneris 48 (Skarbowy czuwa)

MinecraftoMiasto zauwaz jedna rzecz, serwer zdechnie po kilku miesiacach

ci co juz raz grali na lanerisie nie powroca

diablo3x.png

• Odpowiedzi 553
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Dnia 22.08.2017 o 12:09, psuj napisał:

Surkas nie tworz juz innych syfow typu Laneris 48 (Skarbowy czuwa)

MinecraftoMiasto zauwaz jedna rzecz, serwer zdechnie po kilku miesiacach

ci co juz raz grali na lanerisie nie powroca

Wiesz co.. Powiem Ci że trochę nie masz racji z tym że "ci co juz raz grali (...) nie powroca", osobiście chętnie bym powrócił. Grałem na trzech pierwszych odsłonach oraz na innych kotletogniotach surka, zabawa momentami przednia. Nawet nie chodzi już o to jakim "on" jest człowiekiem, nawet chrzanić to że ten serwer jest pod kaskę (a który kur** nie?), ale:
1. Pierwsza odsłona Lanerisa, bugi na expa były takie aż czat lagowało - zrobił coś? ni.. Potem robili "poprawki", ludzie zaczęli odchodzić i gówno było 
2. Druga odsłona Lanerisa, drop yang.. Cały czas było bałwankowi mówione żeby coś zrobił z tym dropem yang, no ale jak miał wywalone to co się działo? Botów tyle że lagowało 
Nie mam zamiaru opisywać każdego kotleta, bo wszyscy dobrze wiemy jak to wyglądało, mało osób grało na pierwszym lanerisie, kombinował z jakimiś innymi serwerami I NAGLE MAGIA LANERIS2!!! = dokładna kopia lanerisa1, z poprawkami kosmetycznymi itd itd.. Bugi zostawały, ewentualnie naprawiali jeden bug - pojawiały się dwa następne.
Osobiście spamowałem pod prezkami / na forum (s2 najbardziej chyba..) / pisałem PW na facebook'u itd.. Efekt? Zerowy
Laneris ma potencjał (tak, ma, bo dobrze wiemy że to nie minęło - wystarczyłoby słuchać graczy). 
Zaraz sie zleci motłoch żeby mnie pojechać itd. - licze się z tym, ale sami wystawiacie tyłki, a potem płaczecie że was ktoś wyru... No ludzie :D
Na każdym serwerze były bugi, na każdym serwerze je olewał, każdy serwer "padał" dziwnym trafem itd.
Zapewne wypowiem się za wielu graczy MT2, jakby umiał słuchać - to na Lanerisach byłyby tłumy :)
P.S. Osobiście olewam to jakie kto miał z Surkiem porachunki, czy jest "oszust" czy nie - nie wiem, ja tu tylko gram (tzn.. w sumie nie gram)

Edit: Post na forum iż nie wolno sprzedawać od teraz postaci blablabla... Oczywiście ofert sprzedaży jest pełno 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja się dziwię czemu ludzie tam grają, grałem miesiąc i powiem szczerze że żałuję, sklepy offline pobugowane, piszesz do technika na PW, odczyta lecz nawet nie raczy odpisać, mydlą oczy że od Poniedziałku siedzą i robią aktualizacje, mija tydzień aktualizacji brak, ludzie skarzą sie na balans, też nic w tym kierunku nie zostało zrobione..

Esley jedyny który coś robił..

76561198375594763.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...