Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy] [Rework]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Logika owej administracji jest zenujaca  Nie moze byc 2 remworkow tylko jeden a jaka to roznica czy on da nazwe laneris s 3 4 5 66357574563467936842308y6350973265924796427-6-2649-264236742

Co to za roznica jak kazdy serwer tego osobnika pada po miesiacu?

Dlaczego tak owa osoba nie ma bana?

Osmieszacie sami siebie

Co za roznica jaka serwer ma nazwe? no jaka bo logika jednego z moderator jest tak pusta ze szkoda slow "to jest pierwszy remwork wiec moze byc" to teraz jak to padnie to da sobie s4 i s4 remwork 

No zacznij myslec gosciu albo specjalnie nie myslisz bo liczy sie $$$$

Od kiedy laneris stal miesiac ?

• Odpowiedzi 553
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pytanie do mpc w sumie do samego autora preznetacji też.

Pytanie do administracji

Czemu ten osobonik nie ma jeszcze bana na mpc ?

Pytanie do autora

Ile jeszcze reworków lanerisa bedzie ?

Odpowiedź prosta, bo na tym forum są równi i rowniejsi i znajomości robią swoje, gdyby właścicielem był ktoś inny to już by to w koszu leżało

I surek gdzie ten Twoj darmowy is dla ameb które tam wejdą? xD Bo ja tam narazie widzę Vipa na 3 dni. A może zamierzasz znowu wysyłać SMS z kodem sm, za który się nic nie kupi? :D

Opublikowano

Dlaczego to jeszcze nie zostalo usuniete a surek zbanowany? Bando kretaczy i sprzedawczykow. Lizcie dalej dupe makinowi ;)

P.S Warmujcie sobie ile chcecie sram na to

Opublikowano

Obojętnie czego byście tutaj nie pisali to i tak ta prezentacja nie zniknie więc jest to daremne sam nie raz kłóciłem się z tą administracją i zawsze stawiali na swoje  przykład zakaz publikacji reflinków na forum i stron które je zawierają   strona kamer moda zawiera same reflinki i może być publikowana tak samo surek znajomy makina i może wszystko prędzej wy wszyscy zostaniecie zbanowani jak surek i ta prezentacja wyląduje w koszu niestety tak jest prawda to forum nie przypomina forum z przed 4 lat niestety sama administracja do tego doprowadziła :) tak samo nieinformowanie o wyciekach bazy itd a wasze meile hasła loginy latają po necie ^^ ale co tam ważne że znajomi mają większe prawa od zwykłego użytkownika 

Opublikowano

Grałem na poprzednich 100 edycjach. Nie wiem czym ta ma się różnić od pozostałych ale mam krótkie pytanie: jak szybko będziesz miał w dupie serwer? Po jakim czasie wywalisz sobie na serwer? Ile potrzeba złupić kasy z IS'a, żebyś zdecydował się zamknąć serwer? Nie traktuj tego jako hejt, ale po prostu śmieszy mnie stawianie kolejny raz tego samego serwera. :)

Opublikowano

Kto jeszcze wierzy w Surka:D Są równi i równiejsi co? Serwer 2/10 padnie po filmie od pana S max 2 miesiące :D

korona_kielce_signature_by_bastian07.png

BANDA ŚWIRÓW

Opublikowano

Nie no kolejne gówno jak Predoria XDDD Oczywiście nie polecam kolejnego serwera pod $$$ ;') Kolejne ścierwo w zapowiedziach, a MODERACJA METIN2 jest tak niekompetentna, że to akceptuje, bo regulaminu nie znają ;')

Nie polecam Administracji oraz Serwera tym bardziej... @Algade dorośnij ;') i zapoznaj się z Regulaminem wraz z @Kubek

A Ty dalej o tą predorię spinasz, aż tak Ci na bani to ciąży? 

XDDDDD

Co do samych wypowiedzi o serwer zgadzam się, hajs się zgadza to...

Mogłeś chociaż dodać jakieś innowacje, coś pozmieniać. Nie. Podajesz znów to samo.

Opublikowano

Ten serwer nie ma szans wystartować jutro widać to po stronie głównej CloudFlare ledwo dycha a start jutro więc możecie sobie wyobrazić co się będzie działo jutro ten serwer będzie latał maszyna sama zacznie chodzić a CloudFlare wybuchnie to tylko obiektywne zdanie a nie jakieś groźby ataków na serwer czy coś po prostu stwierdzam fakty które zauważyłem na stronie głównej tego serwera :) Jak wystartuje w co sam osobiście nie wierzę to wejdę sprawdzić jedną jedyną rzecz która przewija się na każdym jednym surka serwerze 

Opublikowano

Z mpc nikogo na tym zapewne nie będzie, ale fp i youtube zrobiły pewnie swoje i ludzie się nabiorą na kolejną "stabilną" edycje serwera pod daną ilość kasy.

Opublikowano

Już nawet nie chodzi o to że to serwer siurka

Przecież tu nic ciekawego nie ma :)

Lepszy jest już ten cortium od persergi, a dużo lepszy glador-mt2 więc szczerze odradzam pobierania clienta bo szkoda miejsca na dysku xD

Opublikowano

@Algade

Opcja przenoszenia prezentacji z zapowiedzi do publikacji jest dostępna dla każdego? Bo jestem tym zainteresowany na przyszłość.

@topic

Grałem kiedyś na serwerze i grało mi się dość dobrze, lecz skończyłem z grą w metina i nie zagram. Niemniej jednak powodzenia Marcinek.

zandia_sygna.png

Opublikowano

Stracicie pieniądze i czas zaczynając grę tam, info 100% ..:) Nie polecam, pewność wyludnienia za max miesiąc.

Surkowi się nie dziwię, bardzo możliwe że na jego miejscu też bym wystawiał ciągle serwery, ludzie GŁUPI i NAIWNI w ch*j ( bo inaczej nie można powiedzieć ) to niech dadzą zarobić znów.

Ten człowiek za 2 miesiące po upadku tego znów coś odgrzeje :)

Opublikowano

@Algade

Opcja przenoszenia prezentacji z zapowiedzi do publikacji jest dostępna dla każdego? Bo jestem tym zainteresowany na przyszłość.

@topic

Grałem kiedyś na serwerze i grało mi się dość dobrze, lecz skończyłem z grą w metina i nie zagram. Niemniej jednak powodzenia Marcinek.

Tak, opcja przenoszenia prezentacji z zapowiedzi do publikacji jest dostępna dla każdego, kto taką prośbę napisze do Nas na PW i bez problemu przeniesiemy mu temat oraz zmienimy nazwę.

@SUREK

Dodaj bezpośredni link do klienta i dokładny skan antywirusa.

Czas do 13:30.

Opublikowano

Tutejszy brak profesjonalizmu jest po prostu żenujący.  :yay:

10-letnie dzieci siedzą w administracji i za czekoladkę są posłuszne? xD

Powodzenia życzę z taką polityką. Czekamy na normalnego administratora forum, który nie będzie rzucał się na kasę jak pies na kości i zacznie egzekwować takie sytuacje, bo to co się wyprawia w tej chwili jest już żałosne. Z całego serca życzę żeby powstało wreszcie nowe forum, dzięki któremu normalna część użytkowników mogłaby zostawić to gó**o.. Na chwilę obecną jest tu niestety zbyt duża ilość treści i za duży przebieg.. Może ktokolwiek by się ocknął chociaż w tym skorumpowanym śmieciu.

To ten.. Truta skąd?  ^^

Opublikowano

Jedni wyjeżdżają na sezon nad morze, drudzy na truskawki do Holandii, 
a jeszcze inni stawiają serwer zeby miec siano na wakacje.

Odpierdolcie się, nie chcecie to nie wbijajcie, 
ale z tym serwerem bedzie jak z wielorybem, 
robicie mu reklame bezmógie istoty.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

szczerze? rak to Mpc, rak to Polskie Serwery, Rak to Polska społeczność Metin2 

mimo tego raka i tak wejdziecie tutaj pograć bo prawda jest taka że w tych czasach już nie ma co liczyć na "Nowych twórców" bo takich już nie będzie.. Metin się kończy ale tylko w Polsce bo zagraniczne serwery się trzymają jak nasze 7 lat temu... 

Surka Siurka nienawidzę ale i tak wejdę na serwer pograć bo co innego mam robić? nawet longju2.to zaczyna padać poniewaz z każdym dniem gracy ubywa..  

Surek pluje na was  i ma wyjebane na to co piszecie (Czy wam się podoba czy nie) każdy jakoś zarobić musi a to że ludzie sa naiwni to niektórzy wykorzystują ;)

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Laneris sam w sobie fajnie grywalny serwer ale wiadome są jego losy.

Gdyby wszystkie lanerisy takie same nie były i co najważniejsze tak samo nie kończyły to by może coś z tego było.

Po starcie surek pójdzie grać w lola i kupować skiny za hajs z serwera, a w ciągu miesiąca wymyśli nową nazwę dla serwera.

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Stracicie pieniądze i czas zaczynając grę tam, info 100% ..:) Nie polecam, pewność wyludnienia za max miesiąc.

Surkowi się nie dziwię, bardzo możliwe że na jego miejscu też bym wystawiał ciągle serwery, ludzie GŁUPI i NAIWNI w ch*j ( bo inaczej nie można powiedzieć ) to niech dadzą zarobić znów.

Ten człowiek za 2 miesiące po upadku tego znów coś odgrzeje :)

Ej skoro gracze sami za ten max. miesiąc odejdą to kto straci hajs i czas? Skończenie gry to chyba decyzja świadoma.

Gram na prywatnych serwerach z 6 lat i jakoś nie uważam, bym stracił ten czas.

O której start?

tenor.gif

Opublikowano

beka z ludzi którzy wbijają na x server siurka i znowu dają się ru***

beka ze sprzedajnej administracji których tłumaczenia dlaczego prezka wciąż stoi jest żałosna

To forum upada przez was i za niedługo upadnie bo rośnie wam konkurencja ze strony starych administratorów którzy przynajmniej jakiś poziom prezentowali :D A kto zna ich nową stronę ten zna ja nie będę reklamował ale tam przynajmniej nie będzie takich kotletów

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...