Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy] [Rework]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Filmu nie wstawię przez regulamin, ale nie ma nigdzie mowy o screenshotach. :)

ovxtQU4.png
~wykonane przez spawacza, wielkość nieprzypadkowa. Daty nie są w 100% rzetelne, ale dni są przybliżone.

Nie zagram na serwerze ze względu na administrację, której nie można ufać. Przekręty, ukrywanie się po serwerach, oszukiwanie graczy (szkoda mi naprawdę wszystkich, co zagrają na tym serwerze).

• Odpowiedzi 553
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pieniążki się skończyły, że robi się rework?

Normalny użytkownik dostaje od razu zakaz prezentacji, a ten łoś? Wystawia tyle serwerów tylko pod kasę, co chwile jakieś reworki, a zakazu nadal brak, wystarczy mieć układ z moderatorem albo być jego kolegą ;) Tak samo jak Mizum czy jak on się tam zwał, na zbroi widnieje jak wół "Metin2 Essencial" jest na ich fanpagach, forach i innych bzdetach jedna zbroja, ale to przecież Mizum zrobił tą zbroję i dał stopkę "Metin2 Essencial" pokrażka jak ich wiele (ten serwer, inne jego serwery + mizum, który i tu pewnie grafikę robił)

Opublikowano

Wejdę na MPC raz na jakiś czas i stwierdzam, iż forum -  spadło na psy.

A administracja jak i moderatorzy tego działu to żenada :v

Wracaj Kokosz  :(

A serwer niczego sobie.

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Nie polecam, grałem na poprzedniej odsłonie s2, topka wbita w może 2 dni, a ekwpiunek sam znikał po założeniu. Masa bugów, przekręty, administracja lecąca tylko na hajs, serwer max na tydzień, pozatym nick Surek mówi sam za siebie- śmiech na sali.  Zwykły kotlet nastawiony pod IS, odradzam.

Opublikowano

Nie polecam, grałem na poprzedniej odsłonie s2, topka wbita w może 2 dni, a ekwpiunek sam znikał po założeniu. Masa bugów, przekręty, administracja lecąca tylko na hajs, serwer max na tydzień, pozatym nick Surek mówi sam za siebie- śmiech na sali.  Zwykły kotlet nastawiony pod IS, odradzam.

Jak mogło Ci èq znikać po założeniu? :O to ze jest to rework to prawda ale spójrz ile stał s2 a to jest 1:1 z kilkoma dodatkami i ułatwieniami :) a Niemna na rynku serwera 4 Fun który zapewni rozgrywkę i stabilność na dlugiiii okres. Możesz mówić co chcesz ale jestem przekonany ze na lanku s2 rozgrywka jest na najwyższym poziomie w sumie nie przejmuje się opiniami negatywnymi napędzają tylko nas do dalszej pracy ;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Na prawdę zdziwię się jeśli ktokolwiek zagra na serwerze, którego prezentacja nawet wygląda jak totalny syf.

Porozciągane ramki, krzywo, cała grafika jest ogólnie strasznie słabo wykonana.

Dodatkowo... Te 3 różne interfejsy in-game...

9eddbf46350841766475cd2b0521476f.png

9105f80fdedd94af8b1455097307af73.png

Zdecydujcie się może na jeden  B):yay:...

Straszna przekupność na tym forum jest jak widać.

Ta prezentacja nie powinna mieć prawa bytu tutaj, zgadzam się z @esej co do tego kosza.

Opublikowano

Laneris s8? Dziwne, pamiętam jak 5 miesięcy temu SUREK pisał, że NELIOS który stawia będzie na BARDZOOOOOOO DŁUGO i że będzie się tym projektem zajmować. Prawda jednak jest taka, że po NELIOSIE który wytrzymał chyba 2 miesiące postawił jeszcze 2/3 inne gówniane serwery. Teraz rusza KOLEJNA NOWOŚĆ od SURKA Laneris s8. Nie dziwi mnie to, bo w sumie jego FENEKRA już umiera.

Zabawne jest chociaż to, że pod napisem "NOWE MAPY" są same stare gotowce na których już się grało 2-3 lata temu.

Kolejny śmiech na sali to nasi PSEUDO youtuberzy czyli skaczemy z serwera co 2 tygodnie bo SUREK stawia kolejnego O_O. Czytaj, nie wazne że to kolejny kotlet, Surek da mi i tak FULL IS na start to mu zrobie gównianą reklame " a niech ma "

Pozdrowienia dla ZabQ, Dezana itp...

P.S poziom waszego grania w metina jest na poziomie serwerów SURKA czytaj DNO kompletne.

A z całej tej desperacji SUREK jedyne co CI tylko zostało aby zachecic graczy do wbicia na twojego kotleta to rozdawanie IS ile się tylko da.

Problem taki że jak dasz  IS 400 graczom to licznik online wyniesie 400 i nic na tym nie zarobisz O_O no a przeciez po to stawiasz serwer.

Gdzie tu logika....

A MPC no cóż, już po Antarisie zeszło na psy więc nie dziwie się czemu jeszcze jest ta prezentacja która powinna być w koszu.

Chętnie obejrze kolejny film spawacza jak będzie się z tego nabijał :)

Opublikowano

Sklejka grafiki, wszystko na szybko, lekka reklama, pieniążki się skończyły, trzeba zarobić i znów wyłączyć, a modowie nic :)

Ale Ty w tej kwestii akurat nie powinieneś się wypowiadać XDD

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Zabq ile ci surek zapłacił ? Pewnie w pizdu i jeszcze więcej XDDD 

Powiem że nie mam co narzekać :D

ahh specjalnie wbije na serwer aby takie zero jak ty pognębić 

Rozpoczęcie przygody z metinem2. ??.11.2008

Opublikowano

Laneris s8? Dziwne, pamiętam jak 5 miesięcy temu SUREK pisał, że NELIOS który stawia będzie na BARDZOOOOOOO DŁUGO i że będzie się tym projektem zajmować. Prawda jednak jest taka, że po NELIOSIE który wytrzymał chyba 2 miesiące postawił jeszcze 2/3 inne gówniane serwery. Teraz rusza KOLEJNA NOWOŚĆ od SURKA Laneris s8. Nie dziwi mnie to, bo w sumie jego FENEKRA już umiera.

Zabawne jest chociaż to, że pod napisem "NOWE MAPY" są same stare gotowce na których już się grało 2-3 lata temu.

Kolejny śmiech na sali to nasi PSEUDO youtuberzy czyli skaczemy z serwera co 2 tygodnie bo SUREK stawia kolejnego O_O. Czytaj, nie wazne że to kolejny kotlet, Surek da mi i tak FULL IS na start to mu zrobie gównianą reklame " a niech ma "

P.S poziom waszego grania w metina jest na poziomie serwerów SURKA czytaj DNO kompletne.

A z całej tej desperacji SUREK jedyne co CI tylko zostało aby zachecic graczy do wbicia na twojego kotleta to rozdawanie IS ile się tylko da.

Problem taki że jak dasz  IS 400 graczom to licznik online wyniesie 400 i nic na tym nie zarobisz O_O no a przeciez po to stawiasz serwer.

Gdzie tu logika....

A MPC no cóż, już po Antarisie zeszło na psy więc nie dziwie się czemu jeszcze jest ta prezentacja która powinna być w koszu.

Licznik wypierdoli 3k online to inaczej będziesz szczekał. Idź sobie do tego spawacza, który będzie "NISZCZYŁ" kolejny raz ten sam serwer i kolejny raz c***a mu wyjdzie bo poza paroma pachołkami nikt go nie słucha xD A no i Fenekra nie jest surka, widze poinformowany jestes mocno 

Powodzenia SUREK, serwer ofc polecam ;D 

Opublikowano

Sklejka grafiki, wszystko na szybko, lekka reklama, pieniążki się skończyły, trzeba zarobić i znów wyłączyć, a modowie nic :)

Ale Ty w tej kwestii akurat nie powinieneś się wypowiadać XDD

W której kwestii nie powinienem się wypowiadać? Moje serwery nigdy nie były robione na szybkości itd, nie było na nich tylko reklamy, szkoda, że żaden mój serwer po aline2 nie miał jakichkolwiek bugów i gracze na nic nie narzekali prócz reklamy, a u Ciebie jest odwrotnie, narzekają na wszystko, a najbardziej na Twoją osobę jak i na to co robisz i na to, że nadal nie masz zakazu na mpc, a serwery robisz na szybkości, sklejka grafiki tylko żeby zgarnąć kilka groszy i wyłączyć po miesiącu ;)

Opublikowano

ja też wbije :x trzeba tępić takie gówna jak zabq ;/ napisz mi nick na pw pod jakim bdziesz grał :-) pognębimy to gówno razem.

serwer jak serwer ale wole taki który startuje 10 raz niż najebany syfem gdzie są dungeony co 5/10lvli ;P

@SUREK

tak jak na starym lanerisie że perły z mobów itp ;d? czy jak to będzie?

Jeździć trzeba szybko i bezpiecznie.

Opublikowano

Nie Polecam. Brak balansu jak na poprzednich edycjach. Oraz ten Team ;/ Serwer pod IS'a zrobiony tak jak inne edycje 0 zmian.

Opublikowano

Tak jak każdy NIEOPŁACONY użytkownik forum nie polecam tego kotleta. Nawet nie trzeba spawacza oglądać.. ogarnijcie KTO poleca ten serwer. Kto? Sama patologia serwerów metin2 - Zabq, harnas i inne mendy.

A wszystkim, którzy tu wejdą to współczuję nie pieniędzy, bo zawsze można pójść i zarobić, a współczuję utraty czasu. Choć niewiele go stracicie max miesiąc i pogracie na Lanerisie s9, elo loserzy.

Opublikowano

Tak jak każdy NIEOPŁACONY użytkownik forum nie polecam tego kotleta. Nawet nie trzeba spawacza oglądać.. ogarnijcie KTO poleca ten serwer. Kto? Sama patologia serwerów metin2 - Zabq, harnas i inne mendy.

A wszystkim, którzy tu wejdą to współczuję nie pieniędzy, bo zawsze można pójść i zarobić, a współczuję utraty czasu. Choć niewiele go stracicie max miesiąc i pogracie na Lanerisie s9, elo loserzy.

to teraz zobacz ile ty czasu straciles na wylewani swoich żali xD tobie to dopiero można współczuć 

Opublikowano

no zegnam

A pomysl co bys zrobil podczas tego 5 minutowego myslenia co tu napisac

Ja go polecam

Bo to jest pewniak ze na starcie bedzie 1k+ a nie jak w 3/4 ktore startuja (ageria xD) po 500 zarejestrowanych przez tydzien

Nie Polecam. Brak balansu jak na poprzednich edycjach. Oraz ten Team ;/ Serwer pod IS'a zrobiony tak jak inne edycje 0 zmian.

A grales juz ze balans znasz? :O

Podaj mi linka

ja też wbije :x trzeba tępić takie gówna jak zabq ;/ napisz mi nick na pw pod jakim bdziesz grał :-) pognębimy to gówno razem.

serwer jak serwer ale wole taki który startuje 10 raz niż najebany syfem gdzie są dungeony co 5/10lvli ;P

@SUREK

tak jak na starym lanerisie że perły z mobów itp ;d? czy jak to będzie?

To wez se do kibla nasraj i te gowno patykiem pchaj czy cos 

Mniej czasu stracisz skoro wbijasz tylko (podobno) aby zabq gnebic :v

Opublikowano

Z pewnych źródeł usłyszałem że Surek ma problemy na podłożu psychologicznym.

Prawda jest taka że ma jobca na punkcie kupowania co tydzień nowego Iphone.

Dlatego znowu laneris.

Polecić nie mogę,

nawet nie chodzi o tego osobnika a o wszystkie lanerisy jakie powstały.

Może byś w końcu postawił porządnego med/harda ?

Mógłbyś nawet ograniczyć kupowanie nowego telefonu.

Tak raz na dwa tygodnie.

Opublikowano

że jeszcze masz możliwość publikacji na mpcforum ale co się dziwić teraz to forum to jedno wielkie #rakowisko. Jeśli chodzi o serwer to nie polecam ze względu na właściciela gdyż więcej nasmażył kotletów w swoim życiu niż ja ich zjadłem :)

bk0ZyMF.jpg

Opublikowano

Hehe śmieszna sytuacja, nie gram w metina prawie rok, dzisiaj z nudów wchodze na to forum zobaczyć co się dzieje a tu znowu laneris startuje xD pewne rzeczy pozostają niezmienne 

Opublikowano

Gdzie tu logika....

Licznik wypierdoli 3k online to inaczej będziesz szczekał. Idź sobie do tego spawacza, który będzie "NISZCZYŁ" kolejny raz ten sam serwer i kolejny raz c***a mu wyjdzie bo poza paroma pachołkami nikt go nie słucha xD A no i Fenekra nie jest surka, widze poinformowany jestes mocno 

Powodzenia SUREK, serwer ofc polecam ;D 

Proszę państwa, mówiono o psach Saba**

Przedstawiam wam psa Surka ;)

Lanerisek wyjebie sie jak Predoria, szybko ale mam nadzieje ze tym razem nie zawiniecie nawet grosza z isa pozdro mordeczki

Opublikowano

Niby nie gram w metina, ale jak spałem Bóg mi powiedział Je***ać lenrisa, bo to serwer pod hajs, a Surek na ku***wy z roksy nie będzie miał, więc nie polecam tego kotleta żebyście mieli duże utrudnienia przy starcie serwera, pozdrawiam cieplutko:*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...