Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy] [Rework]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 553
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

BYŁEM NEGATYWNIE NASTAWIONY DO REWORKOWANIA TEGO SERWERA NO BO K***A ILE WIDZIMY TYCH REWORKÓW DAJCIE ŻYĆ. PRZECZYTAŁEM CAŁĄ PREZENTACJE I NO K***A MOŻE NIE CHCE TEGO NAPISAĆ ALE NO MI SIĘ PODOBA TAKI REWORK :) NIE MA TAKIEGO SERWERA GDZIE BY MOŻNA BYŁO ZAGRAĆ W MIARE NA NOWO JAK DLA MNIE NIC DODAĆ NIC UJĄĆ CZEKAM DO STARTU.

SUREK JAK CIE NIE LUBIE TAK CIE NIE LUBIE ALE WEŹ SIĘ ŚCIŚNIJ ZA JAJA BEZ PRZEKRĘTÓW (JEŚLI MOŻNA O TAKIE COŚ PROSIĆ Z TWOJEJ STRONY)

NO I WYSTARCZY CZEKAĆ BY NIE WYSZŁY JAKIEŚ BRUDY ZA MIESIĄC LUB WCZEŚNIEJ.

POWO SIUREK.

JAK KTOŚ CHCE ZROBIĆ SYGNATURKĘ PROSZĘ PISAĆ NA PW  :sex:

Opublikowano

działa beta  ? :D Oczywiście zagram na lanerisie siedziałem kupe czasu i dobrze wspominam ten serwer :D a teraz niby ma być łatwiej o te ulepki to już wgl miodzio i sklepy offline :D Czekam na start :) 

Opublikowano

Nie no kolejne gówno jak Predoria XDDD Oczywiście nie polecam kolejnego serwera pod $$$ ;') Kolejne ścierwo w zapowiedziach, a MODERACJA METIN2 jest tak niekompetentna, że to akceptuje, bo regulaminu nie znają ;')

Nie polecam Administracji oraz Serwera tym bardziej... @Algade dorośnij ;') i zapoznaj się z Regulaminem wraz z @Kubek

A Ty dalej o tą predorię spinasz, aż tak Ci na bani to ciąży? 

XDDDDD

Co do samych wypowiedzi o serwer zgadzam się, hajs się zgadza to...

Mogłeś chociaż dodać jakieś innowacje, coś pozmieniać. Nie. Podajesz znów to samo.

Dla Ciebie napisanie, że wystartuje kolejny spierdolony serwer niczym Predoria od Harnasia to spina? 

Co tu mogę napisać... kopia w kopie ze starych serwerów... 0 nowości, ale gracz typu Jacob i tak wejdą haha

Opublikowano

Nie wiem jaki jest sens pisania w kółko, ALE C*****Y SERWER POD HAJS!!!111!. Jeżeli komuś nie pasuje serwer to go omija, a przynajmniej osoby myślące by tak zrobiły. Ja osobiście bardzo chętnie zagram :)

Opublikowano

Ten kto tu zagra jest idiotą i tyle w temacie. 

Nie zagrasz to po co się udzielasz?

Wstawiaj swoje denne komentarze tam gdzie grasz :)

Zagram i mam w dupie waszą opinie ;)

Opublikowano

SUREK POWIEDZ MI JEDNO. DLACZEGO NIE DA SIĘ ZAREJESTROWAĆ NA STARY EMAIL ? :) "PODANY LOGIN JEST ZAJĘTY" "PODANY EMAIL JEST ZAJĘTY" ?????????

EDIT: ZAREJESTROWANY JUŻ JESTEM ALE MIMO TO BŁĄD NA STRONIE SIĘ WYŚWIETLA.

Opublikowano

a reklamy na yt brak? :D

Spokojnie żaba jego wierny przyjaciel pewnie ruszy z seria, a za nim stado lemingow pójdzie na serwer xD
Opublikowano

Nie ma na czym grać czemu piszecie, że ludzie którzy tu będą grać są idiotami ? Jeżeli komuś np. MI nie szkoda 50 czy 100 zł na is żeby trochę zabić nudę i ułatwić sobie tym samym grę to.... sorry ale pierdolenie takie, jedna osoba napisała, że będzie c**jnia itd już dawno temu i co? kiedy nie startuje nowa edycja jest w c**j ludzi.... na każdej edycji z*********e się grało, więc żebym miał przez miesiąc sobie pograć nie będę żałował ;), a to że ziomek sobie zarabia na tym mi w niczym nie przeszkadza... to Ja chce grać na jego serwerze i On nikogo o to nie prosi... a to czy wyłączy go za miesiąc czy pół roku mam w dupie :D 

Opublikowano

Nie ma na czym grać czemu piszecie, że ludzie którzy tu będą grać są idiotami ? Jeżeli komuś np. MI nie szkoda 50 czy 100 zł na is żeby trochę zabić nudę i ułatwić sobie tym samym grę to.... sorry ale pierdolenie takie, jedna osoba napisała, że będzie c**jnia itd już dawno temu i co? kiedy nie startuje nowa edycja jest w c**j ludzi.... na każdej edycji z*********e się grało, więc żebym miał przez miesiąc sobie pograć nie będę żałował ;), a to że ziomek sobie zarabia na tym mi w niczym nie przeszkadza... to Ja chce grać na jego serwerze i On nikogo o to nie prosi... a to czy wyłączy go za miesiąc czy pół roku mam w dupie :D

Tu nie chodzi o to on mógłby postawić serwer który stałby kilka miesięcy tylko po co? Wiadomo, że najwięcej hajsu wpadnie przy starcie a później jest już tylko gorzej dlatego postawi serwer na miesiąc na gotowych plikach z lekką modyfikacją i hajs wpada bo takim osobom jak Ty nie szkoda, on jest po prostu zwykłym złodziejem a te pieniądze już lepiej żebyś przeznaczył na jakiś charytatywny cel niż na niego ale your money your choice

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Tu nie chodzi o to on mógłby postawić serwer który stałby kilka miesięcy tylko po co? Wiadomo, że najwięcej hajsu wpadnie przy starcie a później jest już tylko gorzej dlatego postawi serwer na miesiąc na gotowych plikach z lekką modyfikacją i hajs wpada bo takim osobom jak Ty nie szkoda, on jest po prostu zwykłym złodziejem a te pieniądze już lepiej żebyś przeznaczył na jakiś charytatywny cel niż na niego ale your money your choice

Z czym Ty masz problem człowieku ?

Nie ważne jaki serwer, nikt nie karze wydawać złotówek na grę.

Kto chce to wydaje i już, a skoro Ty nie masz zamiaru wydawać to nie powinieneś krytykować tych co wydają.

To jest ich sprawa nie Twoja.

Płaczecie serwer pod hajs ! Ojej ! Jak napisałem nikt nie karze wydawać ;) Surek wam wchodzi na konto bankowe i robi przelewy na swój serwer? NIE ~!

Po za tym są konkursy w których może cie spróbować wygrać SM :)

Opublikowano

NIE ZROZUMIAŁEŚ CO ON NAPISAŁ CHYBA. ABY ZABIĆ NUDĘ I UŁATWIĆ SOBIE GRĘ WYDA NA IS (NIE KAŻDY MUSI I MA WARUNKI) ALE DLACZEGO NAPISAŁEŚ ŻE LEPIEJ PRZEZNACZYĆ NA CELE CHARYTATYWNE ? WPŁACI ON WPŁACĘ JA ZABIJEMY TYM NUDĘ NO NIE SĄDZĘ NIE WIEM CZY DOSYĆ KUMACIE TO NAPISAŁEM. A ŻE KTOŚ ZARABIA NA TYM NO MA GŁOWĘ TO ZARABIA KAŻDY MOŻE LECZ DLACZEGO INNE SERWERY NIE MOGĄ WYSTARTOWAĆ LUB JUŻ SAME W SOBIE SĄ C*****E ? KTOŚ TU WCZEŚNIEJ NAPISAŁ O TYM ŻE TERAZ ROBIĄ SERWERY TE SAME OSOBY CO KIEDYŚ WIĘC TEN SAM KONTENT CIĄGLE  JEST W GŁOWIE. MOŻE W KOŃCU SIĘ POJAWIĄ OSOBY "ŚWIEŻSZE" W TYM TEMACIE ALE JAK NARAZIE JESTEŚMY "SKAZANI" NA TYCH SAMYCH "TWÓRCÓW" :)

Opublikowano

Ten kto tu zagra jest idiotą i tyle w temacie. 

Nie ma to jak wyzywać masę nieznajomych ludzi xD

Sam tu wejdę pobawić się, i tak nie ma teraz żadnego w miarę nowego serwera, który jest easy.

Nie pasuje wam to napiszcie 1 post i idźcie, i tak nic nie zdziałacie, bo porównując zasięg tego forum do facebooka, czy youtuba to równie dobrze tej prezki by mogło tu nie być.

kiedy start?

18;00

Kiedy Rework ?

Zależy czego, rework lanerisa teriosowego, czy lanerisa na aline2?

tenor.gif

Opublikowano

skoro taka gownoburza ze server pod hajs xD a ktory nie jest pod hajs? przeciez nikt nie robi servera " od graczy dla graczy " chcesz wydac hajs? wydaj. Nie chcesz? nie wydawaj proste wszystko jest dostepne w grze do kupienia 

Ja osobiscie zagram bo nie ma w tej chwili servera zebym pogral. 

Opublikowano

skoro taka gownoburza ze server pod hajs xD a ktory nie jest pod hajs? przeciez nikt nie robi servera " od graczy dla graczy " chcesz wydac hajs? wydaj. Nie chcesz? nie wydawaj proste wszystko jest dostepne w grze do kupienia 

To idz k***a zrób serwer JebieWasNaHajsMT2, zamknij go po miesiącu. Mijają 2 tygodnie, a Ty tworzysz kolejną zapowiedź swojego serwera o nazwie JebieWasNaHajsMT2 Rework i przekonuj, że teraz będzie inaczej. I zrób tak k***a 50 razy. Wtedy pogadamy.

Opublikowano

To idz k***a zrób serwer JebieWasNaHajsMT2, zamknij go po miesiącu. Mijają 2 tygodnie, a Ty tworzysz kolejną zapowiedź swojego serwera o nazwie JebieWasNaHajsMT2 Rework i przekonuj, że teraz będzie inaczej. I zrób tak k***a 50 razy. Wtedy pogadamy.

slucha ale rownie dobrze mozesz i Ty to otworzyc kazdy robi server zeby troche nas wyj3b. z kasy taka prawda. ale ile osob wejdzie na Lanerisa i na poczatku juz wrzuci 100zl w IS xD tak szczerze sam sobie podyskutuj bo nie robi nic Twoja wypowiedz i postudiuj moja elo!

Opublikowano

Cortium nie jest D: 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...