Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy] [Rework]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 553
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Znalazłem wiele niedociągnięć graficznych lub z nazwami. Kosz oczywiście nie działa, przynajmniej zwojów egzorcyzmu usunąć z niego nie mogę. Gra się przyjemnie aczkolwiek ludzi tyle że na atla lub v2 jest tyle ludzi że po 2-3 osoby na spocie expią :D 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Weszło nawet sporo osób, ale widać, że zostało kilka niedociągnięć, które wymagają poprawki.

Mam nadzieję, że jakoś się rozwiniecie i utrzymacie dłuższą chwilę.

Planujecie dodać BSa pod jakiś klawisz, bo obecnie wchodzenie przez panel jest trochę irytujące. =D

Opublikowano

W quescie jest, zeby ubic 5 metkow cierpienia, a wystarczy ubic trzy. Niezly bug.

Biolog mi sie swieci przez caly czas mimo tego, ze questa mam i nie moge odebrac kolejnego.

Poza tym po 20 zebach orka trzeba oddac 500 nog pajaka XDDDDDDDDDDDD Czy wam sie czasem nie pomylilo z 50 ? Komu sie chce tyle siedziec w tych lochach.

Opublikowano

Przypominam, że ten p********y złodziejski projekt jest na tyle kradziony, że nawet pliki w 2013/2014r. zostały podjebane z Aline2. Po 10 odsłonach tego jebanego gówna zobaczyliście kolejny raz to samo.

Oczywiście 1.000 osób dało się ojebać, prezentacja nie została wyrzucona a Surek zbił kolejne 50.000 zł. Przypominam, że niebawem wakacje - do tego czasu oglądniemy jeszcze Terios s2, Nelios #Rework oraz Laneris s1 #Rework.

Szczerze? Rozumiem wszystko. Rozumiem, że metin to tylko pieniądze, ale jeśli chce się je mieć to powinno się coś robić. Nie powinno być sytuacji, że Laneris startuje chyba 8 raz na tym samych plikach. Nie mam nic do surka, ale tak nie powinno być, są jakieś zasady moralne chyba.. tyle na ten temat. Tak nie powinno być i koniec.

Nie polecam.

Opublikowano

Zmarnowałem swoje 20 minut życia po raz kolejny na ten serwer. Never Again. Nie polecam, fajne bugi z misjami i biologiem xDDD.

Opublikowano

Bugi w misjach, chujowi ludzie ( strasznie duzo zjebów ) , nie widomo co robic na dany lvl , resp spotow po 12301923120 minut itd itp , jak zwykle na lanersie tak musi byc :D

sygna.png

Opublikowano

Heh, nie spodziewałem się że mając 10 szkatułek wodza orków idąc szczęsliwy do kolekcjonera ZALICZY MI KUR tylko 1 a 9 schla gratis .... myslałem że jest jak z biologiem że all zabiera ale się przeliczyłem...
I oczywiście jak poprzednicy  potwierdzam bugi które wypisali. Na każdej odsłonie napisane jest "zbij 10 metinów" przykładowo a zbijasz 3 i misja zaliczona ! Nawet jakby bylo zbij 919121821221 metinów i tak jak zbijesz 3 to misje zalicza ... 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Bugi w misjach, chujowi ludzie ( strasznie duzo zjebów ) , nie widomo co robic na dany lvl , resp spotow po 12301923120 minut itd itp , jak zwykle na lanersie tak musi byc :D

niezbyt Ciebie rozumiem, ale jak masz jakieś błędy zapraszam na support :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

-wiecej metkow i bossow, (sam sie nie spodziewalem tyle ludzi)

-wieksze spoty (mapa 95)

-wiecej metkow w m1 do metinologii

-wiecej bossow do kolekcjonera

-oddawanie szkat kolekcjonerowi powinno byc takie same jak biolog, a nie ze oddasz mu 10 szkat i przyjmie 2..

-lekko zwiekszony drop biologa na mapach 95+ albo tak jak pisalem wieksze spoty

-otwieracz do malzy (clicker)

itp itd

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

Kurde łapki mi się już skończyły do lajkowania komentarzy które hejtują serwer :/

Jeżeli Ci pomogłem daj like'a. <3

Opublikowano

Załadowała bym w isa 100-150zikosa ale się boje, że serwer będzie tylko na chwilę ;/

Załadowała bym w isa 100-150zikosa ale się boje, że serwer będzie tylko na chwilę ;/

Opublikowano

Raz byś się postarał, żeby to gówno wystartowało bez bugów.

Właśnie dlatego jest taki hejt i pisanie ze ten serwer jest w 100% dla hajsu i bedzie zamknięty w ciągu miesiąca - SUREK już tak pluje na graczy że mu sie nawet bugów poprawiać nie chce bo i tak zarobi/zarobił już swoje ;)

Opublikowano

-wiecej metkow i bossow, (sam sie nie spodziewalem tyle ludzi)

-wieksze spoty (mapa 95)

-wiecej metkow w m1 do metinologii

-wiecej bossow do kolekcjonera

-oddawanie szkat kolekcjonerowi powinno byc takie same jak biolog, a nie ze oddasz mu 10 szkat i przyjmie 2..

-lekko zwiekszony drop biologa na mapach 95+ albo tak jak pisalem wieksze spoty

-otwieracz do malzy (clicker)

itp itd

1. Przecież jest więcej bossów i metków kilkukrotnie do pl'a.

2. Większe spoty okej nie ma problemu moge jeszcze powiększyć.

3. Tak jak pkt 1 jest zwiększone kilkakrotnie.

4. Tak samo jak pkt 1.

5. Ale to jest normalne że gdy masz lepsze nagrody to będzie ciut trudniej.

6. no ok.

7. będzie ;)

Raz byś się postarał, żeby to gówno wystartowało bez bugów.

Właśnie dlatego jest taki hejt i pisanie ze ten serwer jest w 100% dla hajsu i bedzie zamknięty w ciągu miesiąca - SUREK już tak pluje na graczy że mu sie nawet bugów poprawiać nie chce bo i tak zarobi/zarobił już swoje  ;)

Ja wiem że według Ciebie ja nie mam prawa mieć ani jednego błędu nawet najmniejszego, a inne serwery tak bo przecież "nowe", jak zgłosisz nam jakiś błąd z chęcią naprawimy, zapraszam na support płacimy za zgłaszanie w postaci SM :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Surek to kiedy robimy reaktywacje Metroxa, Manerisa itd.?

aa dobra już wiem jak ten przestanie zarabiac ;)

<a href=https://zapodaj.net/665d713966172.jpg.html>1005739_1388991711319299_1721470566_n.jpg</a>

Zazdrościsz. że zarabia na tym??

Mimo, że każdy hejtuje Surka jakie róbi "gówno" serwer i tak ludzie na nim grają... Nie podoba się znajdź sobie inny :p

Pozdrawiam Surek ;p

lubie-to-png.png

Opublikowano

Surek to kiedy robimy reaktywacje Metroxa, Manerisa itd.?

aa dobra już wiem jak ten przestanie zarabiac ;)

<a href=https://zapodaj.net/665d713966172.jpg.html>1005739_1388991711319299_1721470566_n.jpg</a>

Zazdrościsz ?

Tu każdy każdemu zazdrości i chce go ujebać bo komuś się coś udaje, nie zwracaj na to uwagi bo to nie ma sensu takich ludzi nie zmienisz.

To załaduj np za tydzień, my nigdzie się nie ruszamy :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Dzień Dobry  :yay:  :yay:  :yay: czytając opinie osób pośrednich i sam wczoraj wszedłem na serwer i widziałem prze trochę czasu grania dużo błędów najbardziej z misjami i biologiem. A spoty można by było poszczególne powiększyć czemu nie. SureK ogarnijcie się i naprawcie te bugi błędy bo stracicie graczy . Także na dzień dzisiejszy niestety nie polecam :( . A serwer pod kasę jest to swoją drogą z czegoś musi się utrzymać  :yay:  :yay: . NIE POLECAM ;****

Opublikowano

Dzień Dobry  :yay:  :yay:  :yay: czytając opinie osób pośrednich i sam wczoraj wszedłem na serwer i widziałem prze trochę czasu grania dużo błędów najbardziej z misjami i biologiem. A spoty można by było poszczególne powiększyć czemu nie. SureK ogarnijcie się i naprawcie te bugi błędy bo stracicie graczy . Także na dzień dzisiejszy niestety nie polecam :( . A serwer pod kasę jest to swoją drogą z czegoś musi się utrzymać  :yay:  :yay: . NIE POLECAM ;****

jak tylko 1 misja ma błąd i to na Waszą korzyść bo źle zlicza nic więcej (tzn mniej trzeba ubić) chociaż i tak w sumie zyskujecie na tym maks 5min a poza tym nie ma błędów w misjach, tak czy siak poprawie to.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Ile jeszcze bedzie tych Lanerisów?

Może już bez przesady? Pokaż mi czy wprowadziłeś tu jakąkolwiek innowacje?

Będziesz opiekować się serwerem?

Ty serio jesteś taki naiwny ??? Będzie przy tym projekcie ALE JAK BĘDZIE KASA A JAK KASA SIĘ SKOŃCZY TO NASTĘPNY SERWER ile stawiał serwerów ?? Laneris s3  Nelios Terios no multum tego było zastanów się jeżeli do tej pory stawiał serwer dla kasy i dobrze mu to wychodziło to dlaczego dalej ma nie stawiać?? Stawiał serwer dla kasy i będzie stawiał ale dzieci tego nie zrozumieją -.- tylko wierzą naiwnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...