Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy] [Rework]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 553
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak z online? Ktoś jeszcze zaufał Surkowi? Jakis ssik z m1? :) Pozdrawiam

Powiem ci osób jest dużo i wczoraj na starcie też sporo ale ja już na żadnym serwerze Surka nie wejdę bo to jest tylko pod kasę i później będzie olewka jak na poprzednich odsłonach a nie oszukujmy się ja szukam już na dłuższy czas serwera a nie tylko na tydzień bądź miesiąc !!! Nie zaufam Surkowi i nie zagram na żadnym jego serwerze więcej szkoda czasu i dno pod kasę. Pozdrawiam

Opublikowano

up@ 1.5k bedzie

gitara

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Bugi w misjach, chujowi ludzie ( strasznie duzo zjebów ) , nie widomo co robic na dany lvl , resp spotow po 12301923120 minut itd itp , jak zwykle na lanersie tak musi byc :D

niezbyt Ciebie rozumiem, ale jak masz jakieś błędy zapraszam na support :)

-wiecej metkow i bossow, (sam sie nie spodziewalem tyle ludzi)

-wieksze spoty (mapa 95)

-wiecej metkow w m1 do metinologii

-wiecej bossow do kolekcjonera

-oddawanie szkat kolekcjonerowi powinno byc takie same jak biolog, a nie ze oddasz mu 10 szkat i przyjmie 2..

-lekko zwiekszony drop biologa na mapach 95+ albo tak jak pisalem wieksze spoty

-otwieracz do malzy (clicker)

itp itd

1. Przecież jest więcej bossów i metków kilkukrotnie do pl'a.

2. Większe spoty okej nie ma problemu moge jeszcze powiększyć.

3. Tak jak pkt 1 jest zwiększone kilkakrotnie.

4. Tak samo jak pkt 1.

5. Ale to jest normalne że gdy masz lepsze nagrody to będzie ciut trudniej.

6. no ok.

7. będzie ;)

Raz byś się postarał, żeby to gówno wystartowało bez bugów.

Właśnie dlatego jest taki hejt i pisanie ze ten serwer jest w 100% dla hajsu i bedzie zamknięty w ciągu miesiąca - SUREK już tak pluje na graczy że mu sie nawet bugów poprawiać nie chce bo i tak zarobi/zarobił już swoje  ;)

Ja wiem że według Ciebie ja nie mam prawa mieć ani jednego błędu nawet najmniejszego, a inne serwery tak bo przecież "nowe", jak zgłosisz nam jakiś błąd z chęcią naprawimy, zapraszam na support płacimy za zgłaszanie w postaci SM :)

Moim zdaniem z racji tego ze jest to REWORK oczywiscie :D + TY masz tragiczna opinie wśród graczy to mógłbyś chociaż raz pokazać ze robisz w 100% dopracowany serwer od startu i chociaż raz byś mógł go nie zamknąć po kilku tygodniach, może wtedy bedziesz miał szanse zrobić serio dobry serwer.

Umiesz robić najlepsze serwery easy/medium w polsce tylko że ludzie sie boją u Ciebie grac inwestować czas i hajs.

Jeśli chociaż raz pokażesz, że gracze mogą CI zaufać to Twój kolejny serwer będzie prawdziwym sukcesem w podobie do Invorii bo każdy wie że umiesz ale też wszyscy wiedzą że graczy masz raczej w dupie

Opublikowano

Ludzie którzy tu grają nie mają mózgu albo nie mają mózgu. Do tej pory nie nauczyliście się i nie wyciągnęliście wniosków co do serwerów surka?? Rozumiem dać mu 2 czy 3 razy szanse ale 50??

Opublikowano

Ile jeszcze bedzie tych Lanerisów?

Może już bez przesady? Pokaż mi czy wprowadziłeś tu jakąkolwiek innowacje?

Będziesz opiekować się serwerem?

Ty serio jesteś taki naiwny ??? Będzie przy tym projekcie ALE JAK BĘDZIE KASA A JAK KASA SIĘ SKOŃCZY TO NASTĘPNY SERWER ile stawiał serwerów ?? Laneris s3  Nelios Terios no multum tego było zastanów się jeżeli do tej pory stawiał serwer dla kasy i dobrze mu to wychodziło to dlaczego dalej ma nie stawiać?? Stawiał serwer dla kasy i będzie stawiał ale dzieci tego nie zrozumieją -.- tylko wierzą naiwnie.
Może to Cię zdziwi ale to laneris dal mi szanse bym był tu gdzie teraz jestem i zostane przy tym projekcie, co 2/3 aktualizacje i od następnego tygodnia masa eventow ;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Może to Cię zdziwi ale to laneris dal mi szanse bym był tu gdzie teraz jestem i zostane przy tym projekcie, co 2/3 aktualizacje i od następnego tygodnia masa eventow ;)

ale pi3rdolisz...

Ostatnim i pro elo projektem roku, którym miałeś się zajmować miał być chyba s3...

Ogólnie "mówiąc" to przy każdym lanerisie to piszesz ale szkoda, że uja z tego robisz... Może faktycznie przez pierwszy bum serwera się udzielasz ale później cie nie ma, obiecujesz aktualizacje i tyle cie widzieli a za jakiś czas stawiasz nowy serwer i tak w koło wojtek...

Komputer: z NASA.

Opublikowano

Broń z itemszopa to gigantyczna przesada. Ponadto biolog z tymi starymi notatkami to powodzenia, że ktoś sam sobie dropnie pińcset.  a no i resp metinów chyba co pół godziny xD 

Opublikowano

Ty powinieneś mieć zakaz wstawiania jakichkolwiek prezentacji na tym forum. + zakaz prezentacji serwerów z twoim udziałem.
Który to już laneris? MILJONPIŃĆSETNY?
Cały czas kleisz i kleisz to samo.
Weź się za coś pożytecznego np. idź zarabiaj uczciwie w jakiejś większej firme a nie co ileś tam se puszczasz lanerisa i koniec.

Nie zagram, nie polecam. 

2i6eukk.jpg

Opublikowano

Pograłem wczoraj z 20 min i zrezygnowałem. Serwer dla mnie nużący, bez żadnych dodatków, robiony pod hajs. 

Opublikowano

ach ten bol dupy ;D

dlaczego respy sa takie dlugie skoro to easy

body dobry tutaj w pvp?

ile ludzia?

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Surek to kiedy robimy reaktywacje Metroxa, Manerisa itd.?

aa dobra już wiem jak ten przestanie zarabiac ;)

<a href=https://zapodaj.net/665d713966172.jpg.html>1005739_1388991711319299_1721470566_n.jpg</a>

Zazdrościsz ?

Tu każdy każdemu zazdrości i chce go ujebać bo komuś się coś udaje, nie zwracaj na to uwagi bo to nie ma sensu takich ludzi nie zmienisz.

Załadowała bym w isa 100-150zikosa ale się boje, że serwer będzie tylko na chwilę ;/

Załadowała bym w isa 100-150zikosa ale się boje, że serwer będzie tylko na chwilę ;/

To załaduj np za tydzień, my nigdzie się nie ruszamy :)

Obiecujesz, że to nie serwer tylko na miesiąc i będzie stał min. 3miesiące? Będziesz zajmował się serwerem i nie miał go w dupie, gdy tylko pojawią się $$?

Opublikowano

Po 1 dlaczego ta prezentacja jest na forum ????  On chyba ma zakaz jak się nie myle ?? A no tak hajs się zgadza to trzeba opubliukować

Po 2 na s2 tez miała być masa eventów i aktualizacje a co było ???? Gówno 

Nie polecam 

Opublikowano

Rób hajs Surek, okazję trzeba wykorzystywać do robienia kapuchy. Kto nie chce grać, to nie za gra i tyle. Dziwicie się, że jego prezentacje są na mpc, ale mpc spadło na psy więc czemu udajecie zdziwionych? Dla mnie osobiście to gówno, nie serwer.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

pomarudziłem ale wszedłem zobaczyć, mówię aa spoko będzie pogram dzis bo i tak wolne a nie chce mi sie wychodzić, zobaczyłem "miecz premium" i wyszedlem z gry BO TO K***A PRZESADA JEST. pozdrawiam cieplutko.

Opublikowano

pomarudziłem ale wszedłem zobaczyć, mówię aa spoko będzie pogram dzis bo i tak wolne a nie chce mi sie wychodzić, zobaczyłem "miecz premium" i wyszedlem z gry BO TO K***A PRZESADA JEST. pozdrawiam cieplutko.

Szkoda ze ten miecz premium jest dobry tylko do 120 poziomu

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Szkoda ze ten miecz premium jest dobry tylko do 120 poziomu

Beda jakies darmowe kody na sm? tak jak bylo na poprzedniej odslonie, ze wysylales smsem kod 30zl is

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

Ten miecz jest tylko na dropka / dla leniwych do 120, potem to bezużyteczne jest.

SNq6Ku7.png

Opublikowano

Pytanko mam dla osób które już grały na s2 a mianowicie: BODZIAK jest taki tragiczny w ciągle? czy tylko na początkowych levelach i później się normuje ?

Opublikowano

Pytanko mam dla osób które już grały na s2 a mianowicie: BODZIAK jest taki tragiczny w ciągle? czy tylko na początkowych levelach i później się normuje ?

Jak umiesz grać bodziakiem to dasz rade wszędzie ;)

Opublikowano

no aktualnie na serwerach nie wiem czy zauważyłeś/aś że bodziakami mało kto gra i to nie dlatego ze nikt grac nie potrafi tylko dlatego ze z deka tragedia :D

poważnie pytam jest tu dobry balans czy nie ?

PS.

bodziak to nie jest jakos specjalnie trudna postac do ogarniecia w pvp ;)

Opublikowano

Więc tak miałem zdanie negatywne o tym serwerze, ale pobiorę i zagram bo wieje nudą...
Oczywiście jeśli okaże się że byłby np. Drop szkat gdzie drop z nich będzie taki identyczny jak drop z metków, bossów itd a nie coś odmiennego no to osobiście jeszcze bardziej swoje zdanie o tym serwerze spadnie mi na wielki minus jak i o  twórcy serwera... Bo większość serwerów robi eventy z dropem, który jest u NPC albo można to z szkaty serwerowej dostać.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

no aktualnie na serwerach nie wiem czy zauważyłeś/aś że bodziakami mało kto gra i to nie dlatego ze nikt grac nie potrafi tylko dlatego ze z deka tragedia :D

poważnie pytam jest tu dobry balans czy nie ?

PS.

bodziak to nie jest jakos specjalnie trudna postac do ogarniecia w pvp ;)

Zamiast odpowiadać głupio i pisać może ruszysz dupskiem i sam ogarniesz czy warto zagrać?  :lenny:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...