Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy] [Rework]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mpc z każdym dniem jest bliżej dna...

Jakim cudem takie gówno zostało przywrócone(kolesiostwo) a serwer robiony jako pierwszy w życiu zostaje wyrzucony bo nie spełnia regulaminu?

To jest istna żenada co tu się wyprawia...

serwer 1:1 czego regulamin zabrania - wszystkie lanerisy to rework poprzedniego serwera.

Najgorsze jest to, że barany wejdą na ten serwer...

Nawet gdyby nie było tutaj to i tak by grali, a tak przynajmniej można się wypowiedzieć na temat serwera. Jak gracze nie myślą to już nie moja wina, a tutaj powinna się toczyć dyskusja a nie ją zabijać przez wywalanie serwera. Nawet gdyby dostał zakaz to i tak by robił serwer to jakieś osoby by grały, a Ty i tak będziesz dalej uważał że MPC się stacza.

Ta, przyznaj się że Makin nie pozwala na ściągniecie tej śmiesznej prezentacji, bo Surek to jego jedyny kumpel. Czasami naprawdę widać, że to forum schodzi na psy. 

• Odpowiedzi 553
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakim cudem takie gówno zostało przywrócone(kolesiostwo) a serwer robiony jako pierwszy w życiu zostaje wyrzucony bo nie spełnia regulaminu?

serwer 1:1 czego regulamin zabrania - wszystkie lanerisy to rework poprzedniego serwera.

Nawet gdyby nie było tutaj to i tak by grali, a tak przynajmniej można się wypowiedzieć na temat serwera. Jak gracze nie myślą to już nie moja wina, a tutaj powinna się toczyć dyskusja a nie ją zabijać przez wywalanie serwera. Nawet gdyby dostał zakaz to i tak by robił serwer to jakieś osoby by grały, a Ty i tak będziesz dalej uważał że MPC się stacza.

Ta, przyznaj się że Makin nie pozwala na ściągniecie tej śmiesznej prezentacji, bo Surek to jego jedyny kumpel. Czasami naprawdę widać, że to forum schodzi na psy. 

O prezentacjach ja decyduje, jeśli jest jakiś problem z nią to Makin przeważnie się pyta mnie lub innego moda Metin2.

Opublikowano

Jakim cudem takie g****o zostało przywrócone(kolesiostwo) a serwer robiony jako pierwszy w życiu zostaje wyrzucony bo nie spełnia regulaminu?

Bo ktoś Ci tak powiedział? Nie bądź śmieszny, nie łamiemy żadnego pkt regulaminu a po drugie mi to różnicy nie robi czy na swoje forum przekieruje ruch czy na Mpc, chociaż wole Mpc bo tu ma każdy już konto :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Ja tam nawet zdziwiony nie jestem, że prezentacja nie została wyrzucona przecież to forum tak zeszło na psy, że nawet szkoda strzępić ryja. Pozdrawiam jedynie osoby które wejdą na ten smieszny serwer. 

xD 

Opublikowano

Ja tam nawet zdziwiony nie jestem, że prezentacja nie została wyrzucona przecież to forum tak zeszło na psy, że nawet szkoda strzępić ryja. Pozdrawiam jedynie osoby które wejdą na ten smieszny serwer. 

No tak, przecież to z daleka śmierdzi przekrętem. 

Opublikowano

No to w takim razie dlaczego w ogóle jest ten regulamin? Tym sposobem myślenia serwery sensuala i innych powinny tutaj też bywać, a nawet takie serwery jak a-t-r-e-y-a

wjub1h.jpg

Opublikowano

Niszczą mnie wewnętrznie te komentarze, które przeczytałem w tej zapowiedzi.

Regulamin forum nie jest łamany tutaj możecie mi zaufać na słowo, bo trochę tutaj przesiedziałem, a na to bym nie dopuścił.

Mam nadzieję, że nie zawiedziesz graczy i zaopiekujesz się Nimi, bo jak nie to nie wyjdę z tej prezentacji bez elaboratu na Twój temat.

Pozdrawiam i skuszonym życzę radości.

Opublikowano

LanerisVKotlet.

Juz lepiej jakbyś się wziął za coś nowego, a nie ciągle powielasz ten sam temat.

Reklama Ci tu nawet chu*a da ziomek.

Opublikowano

Jakim cudem takie g****o zostało przywrócone(kolesiostwo) a serwer robiony jako pierwszy w życiu zostaje wyrzucony bo nie spełnia regulaminu?

Bo ktoś Ci tak powiedział? Nie bądź śmieszny, nie łamiemy żadnego pkt regulaminu a po drugie mi to różnicy nie robi czy na swoje forum przekieruje ruch czy na Mpc, chociaż wole Mpc bo tu ma każdy już konto :)

Znalazłeś lukę w tym regulaminie i to jest cały problem - niestety w tym dziale nie panuje demokracja bo nawet ja jestem za tym by tego "kotleta" wyrzucić do kosza. Sam serwer szybko mi się znudził w poprzednim wcieleniu więc raczej nie zagram.. powodzenia. 

Ten temat uważam za moją osobistą porażkę. 

Opublikowano

Jak można mu pozwolić na publikacje serwerów gdy jego serwery padają co miesiąc i tak się ciągnie ta rutyna, ale surek robi loda kubkowi lub na odwrót to się nie dziwie, że taka spierdolina ma tutaj pozwolenie :)

wjub1h.jpg

Opublikowano

Do Surka nic nie mam, robi serwery czy pod hajs cięzko ocenić. Pisze, że rozdają ZA DARMO ???? IS albo tam SM'y, więc chyba nie jest nastawiony pod hajs caly serwer.

Natomiast nie wbije. Pamiętam jak musiałem chodzić X razy na dung z czego to nie były 2 albo 3 razy tylko po 30-40 i jeszcze nie było 100% na ulepszenie. Do tego wbijanie max lvl'a na jakieś tam mapie bez ISa i tego peta co daje coś tam do expa graniczyło z cudem. 0.02% ze spota lecialo z isem po 0.05%. Nie mam tyle czasu aby sobie siedzieć i nabijać po 3-4 godzinki dziennie jeden level.

Co do jego serwerów tu jest już problem. Uważam że laneris jak i s1 s2 s3 to jedne wielkie gówna. Nie chce mu się robić nic nowego, odświeżonego to takie coś powstaje.

Czy zagram? Nie xD.

Nie polecam ze względu na serwery jego a nie na Surka.

Opublikowano

Aż dziwne że Surek nie dostał zakazu publikacji, inny użytkownik zapewne by dostał perma + zakaz. W takich sytuacjach widać jak tutejsze koleżeństwo wpływa na forum. Ale dalej sobie tłumaczcie że forum ma się doskonale i nic złego się z nim nie dzieje.

Co do serwera, padnie jak poprzednie projekty. Cieszycie się bo dostanie coś z is'a za darmo, a zarobi na tym xx razy tyle co ten item warty jest. Po miesiącu będzie płacz gimbusów że serwer padł, a surek się będzie cieszył z debili co załadowali w is'a i zapewnili mu książki do szkoły.

IDcncno.png

Opublikowano

@SUREK ile stał poprzedni laneris s2?

Stał teoretycznie do cofki która jest dłuższa sprawa a raczej nie dopilnowaniem kopii bo akurat chyba był pga i zapomniałem sprawdzić, wróciłem i patrzę co sie stało :/ ale tak to stał z tego co się orientuje 11 mc i online nie spadało poniżej 800. Ten serwer ma na celu zachęcić do powrotu tamtych graczy i zabezpieczyć się przed takimi sytuacjami na przyszłość ;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Jak można mu pozwolić na publikacje serwerów gdy jego serwery padają co miesiąc i tak się ciągnie ta rutyna, ale surek robi loda kubkowi lub na odwrót to się nie dziwie, że taka spierdolina ma tutaj pozwolenie :)

Jak idziemy takim tokiem myslenia to wywalmy 3/4 serwerow nawet te z zapowiedzi bo zaden nie pociagnie dluzej jak miesiac

Serwer polecam

Gdyby nie patrzec na Administacje to serwerek piekny

Opublikowano

Nie polecam tego ścierwa tak jak moi poprzednicy, z tych samych przyczyn. Jebnie to szybciej niż kaczyński w smoleńśku...

Nie jesteś na karachanie żeby takie porównania dawać :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

serwer chociaż 2 miesiące będzie stał ? xD

Opublikowano

serwer chociaż 2 miesiące będzie stał ? xD

o nich mow co chesz

Na hajs leca ale serwery stoja meisiacami ;_;

Opublikowano

Znalazłeś lukę w tym regulaminie i to jest cały problem - niestety w tym dziale nie panuje demokracja bo nawet ja jestem za tym by tego "kotleta" wyrzucić do kosza. Sam serwer szybko mi się znudził w poprzednim wcieleniu więc raczej nie zagram.. powodzenia. 

Ten temat uważam za moją osobistą porażkę.

Jak Ty napisałeś przedtem, że dość tych antariso podobnych serwerów, czy jakoś tak xD

@SUREK ile stał poprzedni laneris s2?

Stał teoretycznie do cofki która jest dłuższa sprawa a raczej nie dopilnowaniem kopii bo akurat chyba był pga i zapomniałem sprawdzić, wróciłem i patrzę co sie stało :/ ale tak to stał z tego co się orientuje 11 mc i online nie spadało poniżej 800. Ten serwer ma na celu zachęcić do powrotu tamtych graczy i zabezpieczyć się przed takimi sytuacjami na przyszłość ;)
No to pozdrawiam tych co piszą, że lanerisy stały po 1 miesiąc. Widać zalew fanboyów pewnego youtubera :v

W sumie to jak ktoś chce pograć na stabilnym serwerze to można polecić

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...