Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Itarius [Dedyk] [Medium/Easy]

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Robiłem dzisiaj dungeon na 25 lvl komnata pająków czy coś robiąc misje 3 "rozwal 10  metinów" na mapie pokazało się tylko 6 i nie dało sie przejść dalej.

Przejechalem cała mapę z 5 razy i nic to ocb lol ?

• Odpowiedzi 837
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Robiłem dzisiaj dungeon na 25 lvl komnata pająków czy coś robiąc misje 3 "rozwal 10  metinów" na mapie pokazało się tylko 6 i nie dało sie przejść dalej.

Relognij i wejdź jeszcze raz bez przepustki.

Opublikowano

Przeczytaj 2 strony wczesniej post Siela.. ze właśnie to naprawia o 16;05 przerwa techniczna i zostanie to naprawione

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Changelog:

•  Wprowadzono poprawkę do Aren Wyzwań;
  •  Wprowadzono poprawkę do Rajdów;
  •  Wprowadzono poprawkę do Dungeonów;
  •  Dodano Symbole Hwang do dropu ze Szkatułek Itarius;
  •  Poprawiono drop Szkatułki Przeklętych z Dungeonu Mroku.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

A teraz pracujcie nad utrzymaniem ludzi na serwerze ;)

do jutra chcemy, aby serwer był już w 100% poprawiony o te mniejsze błędy. z tych większych to areny/rajdy/dungi, ale wprowadziłem 3 poprawki i czekamy teraz na potwierdzenie działania.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

A teraz pracujcie nad utrzymaniem ludzi na serwerze ;)

Pracujemy ciągle, odpisujemy na FP/ Tutaj pod prezentacją/ Staram się ciągle pomagać tyle ile mogę na TeamSpeaku a w grze ciągle GMowie starają się jak najszybciej odpowiadać :) 

Pozdrawiam,

True!

Opublikowano

No przydała by się naprawa, bo robić kilkanaście razy pustynny rajd jest męczące. :)

Mam nadzieje że te błędy zostaną szybko ogarnięte. ^^

837341413742376668518.png

Opublikowano

No przydała by się naprawa, bo robić kilkanaście razy pustynny rajd jest męczące. :)

Rajdy już zostały poprawione i powinny działać poprawnie po tej przerwie technicznej :)

Opublikowano

Rajdy już zostały poprawione i powinny działać poprawnie po tej przerwie technicznej :)

Rozumiem.

Jednak jak zdobyć ponowną wejściówkę, już tak zapytam z ciekawości.

Bo poprzednia na pustynny rajd była użyta. :)

837341413742376668518.png

Opublikowano

Próbując włączyć metina nie włącza się :/ Jaki może być problem ? Klikam i niby wczytuje i nic :/

a mogę prosić o syserr na pw?

wczoraj zrobilem konto nagle server byl off a dzisiaj juz nie mam konta?? byl jakis restart czy jak ??... 

jak to o.O prosze o login na pw

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Ten BS jest dla mnie trochę upierdliwy. Po jakimś czasie zwalnia drastycznie albo jak się ma zwiniętego Metina na pasek. Zmiana prędkości potem nic nie daje. Jak dla mnie poza zapisywaniem szablonów to ten BS jest słaby. Tak btw. Skoro Sielu zmieniłeś nazwę na "Silny na Diabły" etc. zmień może po tylu latach istnienia Metina "Szansa na cios krytyczny +10%" na "Szansa na cios Krytyczny: 10%". Może ja jestem tylko głupim estetą, ale mnie to razi odkąd gram w Metina. :v

Opublikowano

Ten BS jest dla mnie trochę upierdliwy. Po jakimś czasie zwalnia drastycznie albo jak się ma zwiniętego Metina na pasek. Zmiana prędkości potem nic nie daje. Jak dla mnie poza zapisywaniem szablonów to ten BS jest słaby. Tak btw. Skoro Sielu zmieniłeś nazwę na "Silny na Diabły" etc. zmień może po tylu latach istnienia Metina "Szansa na cios krytyczny +10%" na "Szansa na cios Krytyczny: 10%". Może ja jestem tylko głupim estetą, ale mnie to razi odkąd gram w Metina. :v

zobacze bs przy najbliższej przerwie.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Ta arcymistrzyni jest niezrozumiała, głównie przez to zakończyłem grę, bo nie wiedziałem co dalej robić. Powinna wyskoczyć misja, a nie, że trzeba myszką najechać, sto lat za murzynami.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Ta arcymistrzyni jest niezrozumiała, głównie przez to zakończyłem grę, bo nie wiedziałem co dalej robić. Powinna wyskoczyć misja, a nie, że trzeba myszką najechać, sto lat za murzynami.

co jest w tym trudnego pls? wszędzie przy teleporcie masz napisane, wymagana misja, dodałem specjalnie gui w postaci wtf?

wbijasz poziom, odpalasz gui, zaczynasz misję, kończysz misję, gotowe.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

W nocy odbędzie się Event Halloween. Zapraszamy :)

W nocy tzw. O ktorej zostanie wlaczony o 24?

4uc581.jpg

Opublikowano

W nocy odbędzie się Event Halloween. Zapraszamy :)

W nocy tzw. O ktorej zostanie wlaczony o 24?

kto wie ;3 dodatkowo pojawi się jeszcze łatka która poprawi kilka błędów.
Odpalcie troche szybciej :D jutro trzeba jechac na groby , dajcie ludziom sie normalnie wyspac :D

4uc581.jpg

Opublikowano

co jest w tym trudnego pls? wszędzie przy teleporcie masz napisane, wymagana misja, dodałem specjalnie gui w postaci wtf?

Może to, że klikam na tą misję (jak wyskoczyła) to po zakończeniu dialogu wyskakuje mi zwój*, abym jechał do brata saru, ale on jest na dolinie orków i w tym momencie nie wiadomo co zrobić. 

Moim zdaniem powinien wyskoczyć dodatkowy zwój* i w nim zapisane; Zabito x/x królowych pająków, pokonano x/x potworów, itd. 

*zwój - chodzi o ten w lewej środkowej części ekranu.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Może to, że klikam na tą misję (jak wyskoczyła) to po zakończeniu dialogu wyskakuje mi zwój*, abym jechał do brata saru, ale on jest na dolinie orków i w tym momencie nie wiadomo co zrobić. 

Moim zdaniem powinien wyskoczyć dodatkowy zwój* i w nim zapisane; Zabito x/x królowych pająków, pokonano x/x potworów, itd. 

ten sam problem mialem. nie bardzo wiadomo o co chodzi.ten serwer jest przekombinowany. nie potrzebnie ruszales podstawy takie jak np bonusy,wartosc skilli itd. no ale twoj wybor. wspomnisz moje slowa za 2 tygodnie. tutaj nie bedzie gralo wiecej niz 200 osob. teraz wbilo ponad 1k bo jest to nowy serwer i nie ma w co grac w tym momencie. zobaczymy za 2 tygodnie ile tutaj bedzie osob.

Opublikowano

Ale to nie są te misje pany :C to są dodatkowe!

Aby przejść na kolejną mapę, potrzebne są jedynie misje od Arcymistrzyni nie te poboczne;c

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Serwer fajny, mam ten już 80 lvl i jest co robić, ale ten dungeon mroku to strasznie nudny jest jak flaki z olejem.

Jeśli mam trzaskać parę godzin te dungeony, aby wkońcu dropła mi trutka to słabo :v  A nudny jest, bo nic nie leci z metinów czy bossów, a dopiero z tego głownego ripera leci coś.

A no i moglibyście zrobić coś z bydłem od "Agonii" bo spamują czat niczym spam boty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...