Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Itarius [Dedyk] [Medium/Easy]

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 837
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pytanie do adminów lub graczy z wyzszym lvl...

Dlaczego na tym serwerze nie ma bonu NNO? przeciez pvp bd bez sensu, np taki heler mocny tu bedzie, bo ma skilla z omdleniem + leczenie... Dziwne te bony... + ile graczy tutaj gra?

To ciesz się kolego, że nie grałeś w metina do roku 2012, gdzie na serwerze globalnym ilość tarcz z NNO można było zliczyć na palcach obu dłoni.

Może w końcu uda mi się wygospodarować trochę czasu i wbić, bo serwer wygląda ciekawie. Podobają mi się zmienione skille + system z robieniem misji przed wejściem na kolejną mapę.

Od metina to ja gram od 7-8 lat :P

Tylko zawsze jak grałem na privach to było te NNO i taka dziwna zmiana, az sie ciezko przyzwyczaic i ciekawe jak to pvp bedzie wygladalo pozniej ;P

Opublikowano

Co do eventu, może się przesunąć o kilka h, mamy mały problem ze znalezieniem modeli :P

No nieźle xD szukasz modeli jakichś strasznych Halloweenowych ryb? :D

Opublikowano

Co do eventu, może się przesunąć o kilka h, mamy mały problem ze znalezieniem modeli :P

U nich nigdy nic nie ejst na czas ...

4uc581.jpg

Opublikowano

bym coś napisał ale się powstrzymam, fajnie tak tylko narzekać. #stonoga pozdrawia

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

bym coś napisał ale się powstrzymam, fajnie tak tylko narzekać. #stonoga pozdrawia

o kilka h.. Dzisiaj ten event będzie, czy nie?

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Fajne bugi na te smy macie polecam :)

Spokojnie Adrianie, ja jestem całe życie czujny, ale gratulacje za znalezienie błędu! 

Szkoda że nie zdążyłeś go wykorzystać...:>

Chodź nie powiem....Natalia by z Ciebie nie była dumna....:)

Pozdrawiam Serdecznie,

True!

Opublikowano

Spokojnie Adrianie, ja jestem całe życie czujny, ale gratulacje za znalezienie błędu! 

Chodź nie powiem....Natalia by z Ciebie nie była dumna.... :)

Pozdrawiam Serdecznie,

True!

Czujny to może i tak ale powolny :P miałem tyle czasu że jakby mi się chciało moglem obdarowac tym połowe m1 :) Ps szukaj dalej błędów bo ten to tylko 1 z nielicznych :)

A tak w ogóle to skąd pomysł z tym Adrianem i Natalią ? hmmm

Opublikowano

Pozdrawiam Serdecznie,

True!

Czujny to może i tak ale powolny :P miałem tyle czasu że jakby mi się chciało moglem obdarowac tym połowe m1 :) Ps szukaj dalej błędów bo ten to tylko 1 z nielicznych :)

Spokojnie Adrianie, spokojnie, ja po prostu bacznie obserwowałem Twoje poczynania :))

To ja czekam w takim razie na resztę skoro jest ich więcej :)

Bernardyna powinna Ci zwrócić uwagę za tak niepoprawne zachowanie :>

Pozdrawiam Serdecznie,

True!

Telefony się odbiera ;)))

Opublikowano

Pozdrawiam Serdecznie,

True!

Spokojnie Adrianie, spokojnie, ja po prostu bacznie obserwowałem Twoje poczynania :))

To ja czekam w takim razie na resztę skoro jest ich więcej :)

Bernardyna powinna Ci zwrócić uwagę za tak niepoprawne zachowanie :>

Pozdrawiam Serdecznie,

True!

Telefony się odbiera ;)))

sorry nie słyszałem bo grzałem gołąbki ale z prywatnego ciężko oddzwonić :( 

Opublikowano

Ahh wkurzyłem się.

Pierwsze primo - nie ma eventu, który był zapowiadany, 18, następnie 19, a teraz nagle jest jutro... O dziwo nie bylo problemów z logowaniem.

Drugie, wyrzuciło mnie z dungeonu i muszę go robić od początku, co jest chore bo tylko: Zabij 4 metiny, kliknij na 70 posągów, zabij 4 metiny, wybij spot, zdobądz kod i go przekaz, zabij 4 metiny, wybij spot ii dalej nie doszedłem bo wyleciałem.

Czas zakończyć grę, za wiele problemów z serwerem mam, począwszy od wirusów, a kończąc na bugach z sm, eq.

Miło było, nie pozdrawiam ;)

ps. 

Dziwne wyłączyłem clienta, a cpu wynosiło 30%, okazało się, że "jakiś plik" itariusa na coś go wykorzystywał...

Nie mam zamiaru nabijać postów; ale ""Event jak mówiłem jest gotowy natomiast chcemy go dodać z rzeczami które wymyśliliśmy po starcie serwera i dlatego tak się niespodziewanie przedłużył : :)""

Komu mówiłeś? W grze byłem cały dzień, więc raczej to był temat tabu.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...