Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Itarius [Dedyk] [Medium/Easy]

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 837
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Misje u arcymistrzyni (niezaliczanie ich) zostaną poprawione w najbliższej przerwie! :)

Gram od startu i nadal 42 lv   mam  przez tego buga :c event hallowen będzie? 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Misje u arcymistrzyni (niezaliczanie ich) zostaną poprawione w najbliższej przerwie! :)

Gram od startu i nadal 42 lv   mam  przez tego buga :c event hallowen będzie? 

Event jest już nawet gotowy i wgrany na serwer, jedynie trzeba go odpalić.

Kiedy zostanie uruchomiony...:) To już pytanie do Siela :D

Opublikowano

Zmieńcie w BS'ie tę durną opcję, że jak wybonuje to nie mogę zmieszać itemu, bo jest zapisany w durnym BS'ie...

Sielu zrobisz coś z tym? Przy mixowaniu SR to strasznie denerwuje.

Opublikowano

@True990 napisze Ci na pw dane do konta (login, email) i mi napisz jakie haslo jest w bazie, bo przedtem to nie mogłem sie doczekać, tyle osób było

Opublikowano

@True990 napisze Ci na pw dane do konta (login, email) i mi napisz jakie haslo jest w bazie, bo przedtem to nie mogłem sie doczekać, tyle osób było

Didu7 to musisz około 22/23 wejść na TS-a bo muszę mieć wgląd do czegoś jeszcze prócz samego loginu i emailu :>

Więc wyłapuj mnie w tych godzinach na TSie :)

Pozdrawiam,

True!

Dla chętnych:

Stream z Itarius.pl

https://www.youtube.com/watch?v=pL4C_vHWGCw

Opublikowano

@True990, problem rozwiązany, przypomnienie hasła działa tylko jak podajemy email, a nie login. Już mam, ale dzięki za chęci pomocy ;)

Opublikowano

Dajcie ten pasek przy lowieniu wolniej... TO METIN A NIE GRA ZRECZNOSCIOWA. Bardziej to denerwuje niż 15 osób czekających na jednego metina razem z patologia co spamuje agonia top0

Opublikowano

Dajcie ten pasek przy lowieniu wolniej... TO METIN A NIE GRA ZRECZNOSCIOWA. Bardziej to denerwuje niż 15 osób czekających na jednego metina razem z patologia co spamuje agonia top0

Ja w przeciągu 30 min złowiłem 14 ryb 4x tę knigę rybaka i 60 sm. Nie jest to trudne - wystarczy chcieć.

<span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: Comic Sans MS'><span class='bbc_underline'><em class='bbc'><strong class='bbc'><span style='color: #0000FF'>Jebnij + to nic wielkiego</span></strong></em></span></span></span>

Opublikowano

Ja w przeciągu 30 min złowiłem 14 ryb 4x tę knigę rybaka i 60 sm. Nie jest to trudne - wystarczy chcieć.

Nie mowie, ze jest zly. Bo akurat system fajny, ale u mnie za szybko przelatuje i jak mam dwie obok siebie to nie trafiam.... 

Opublikowano

Metin2client has stopped working, uruchamiałem na początku przez patchera, próbowałem nadpisać łatką i nic

Odpal patcher jako administrator :)

Kiedy odbugujecie pierdoloną arcymistrzynie? Bo 4h łowić ryby już mi sie znudzilo

Opublikowano

Metin2client has stopped working, uruchamiałem na początku przez patchera, próbowałem nadpisać łatką i nic

Kiedy odbugujecie pierdoloną arcymistrzynie? Bo 4h łowić ryby już mi sie znudzilo

niedługo przerwa która powinna poprawić ten i inne błędy.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

niedługo to jest godzina dwie czy trzy bo od 17 to troche dlugo...

Opublikowano

niedługo to jest godzina dwie czy trzy bo od 17 to troche dlugo...

Mam nadzieję, że poprawicie także zaliczanie baronówek, bo mnie wku*rwia to, że chce się wbić topkę a utkłeś na pierdolonej pustyni..

Tak to serwer polecam, coś nowego.

Ale nie polecam systemu łowienia po pijaku, amen.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

ja o nic nie proszę tak jak o zwiększenie mobilności/dodanie fioletowych mikstur/dodanie butów wiatru, cokolwiek, to bieganie jest UDRĘKĄ, a nie żadną nowoczesnością czy innowacją, bardziej w*****a niż zadowala czy dziwi.

@Sielu @True990

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Na serwerze gra się naprawdę przyjemnie jak administracja będzie się dobrze starać to ma szansę być w topce serwerów. Itarius wgl. nie jest nudny jest co robić i człowiek wie po co gra :)

ja o nic nie proszę tak jak o zwiększenie mobilności/dodanie fioletowych mikstur/dodanie butów wiatru, cokolwiek, to bieganie jest UDRĘKĄ, a nie żadną nowoczesnością czy innowacją, bardziej w*****a niż zadowala czy dziwi.

@Sielu @True990

Zgadzam się z tym, musicie to dodać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...