Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Itarius [Dedyk] [Medium/Easy]

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta arcymistrzyni jest niezrozumiała, głównie przez to zakończyłem grę, bo nie wiedziałem co dalej robić. Powinna wyskoczyć misja, a nie, że trzeba myszką najechać, sto lat za murzynami.

co jest w tym trudnego pls? wszędzie przy teleporcie masz napisane, wymagana misja, dodałem specjalnie gui w postaci wtf?

wbijasz poziom, odpalasz gui, zaczynasz misję, kończysz misję, gotowe.

Może to, że klikam na tą misję (jak wyskoczyła) to po zakończeniu dialogu wyskakuje mi zwój*, abym jechał do brata saru, ale on jest na dolinie orków i w tym momencie nie wiadomo co zrobić. 

Moim zdaniem powinien wyskoczyć dodatkowy zwój* i w nim zapisane; Zabito x/x królowych pająków, pokonano x/x potworów, itd. 

*zwój - chodzi o ten w lewej środkowej części ekranu.

Ale to nie są te misje pany :C to są dodatkowe!

Aby przejść na kolejną mapę, potrzebne są jedynie misje od Arcymistrzyni nie te poboczne;c

Skąd może wiedzieć to zwykły szary gracz? Ps. Co chwilę widzę na chacie; gdzie znajdę brata saru? , bądz

Albo nie wiem co zrobić, bo nie ma kontynuacji, zabiłem metiny, ale nic nie pisze o Królewnach pająków i mobach.

To chyba czas najwyższy, aby coś z tym zrobić, prawda? To powyżej 

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

• Odpowiedzi 837
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bo gracze nie czytają czasami. Zobacz ze jak najedziesz na daną mapę w tp to masz w wymaganiach ze wymagane zadanie od Arcymistrzyni.

to co jest tym zadaniem zeby przejsc na mape wyzej? bo ja nie wiem. zabic potwory? wylowic ryby? zabic bossa ? zbic metiny? czy moze przejsc dung ?

Opublikowano

Bs jest do poprawy , cos wejdzie cos innego sie nie bonuje .. to usuwanie przedmiotu bo mixa nie mozna dac , Sielu musisz to ogarnac :D

4uc581.jpg

Opublikowano

Przepraszam za obelgi w waszą stronę, system łowienia wygrał wszystko. Zostaję na dłużej^^ :D

Ps. Zadania do tej arystoteleski nie zalicza z wędką o innym plusie niż 0, naprawcie to.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Opublikowano

Bo gracze nie czytają czasami. Zobacz ze jak najedziesz na daną mapę w tp to masz w wymaganiach ze wymagane zadanie od Arcymistrzyni.

to co jest tym zadaniem zeby przejsc na mape wyzej? bo ja nie wiem. zabic potwory? wylowic ryby? zabic bossa ? zbic metiny? czy moze przejsc dung ?

Pierw misja z małą dziewczynką aby mieć przepustkę na pustynny rajd. Potem idziesz do Arcymistrza aktywować misje na 35lv po czym musisz przejść pustynny rajd, złowić 2 rybki, na mapie zabić pewną ilość potworów 300, jednego metka, jednego bossa no i ukończyć arenę wyzwań 1 w m2 jest wejście. Mi pozostało tylko łowienie rybek, uff musi być to wymagające i cierpliwe, już wolałbym aby łowiło jak na PL'u :/

837341413742376668518.png

Opublikowano

Może coś więcej powiecie o evencie halloweenowym? :)

Ej no kurde to już nie jest zabawne: 

mss32.dll próba ataku trojana, antywirus zadziałał i w tym czasie wyłączył mi clienta skubany.

Opublikowano

Może coś więcej powiecie o evencie halloweenowym? :)

niedługo będzie info

takie mam przecieki :ninja:

Ps. Zadania do tej arystoteleski nie zalicza z wędką o innym plusie niż 0, naprawcie to.

tak chyba powinno być, bo co z tego jak ulepszysz wędke na +9, będziesz miał więcej szans na złowienie rybki i będziesz prawie każdą wyciągał

na każdej misji trzeba łowić na innym + wędki

Opublikowano

No do cholery daje wam ostatnią szansę, teraz mi wyskoczylo, że client nagrywa moje rzeczy, które klikam w grze, np. coś pisze... A może to nie przypadek?

Na rajdach brakuje mi większej ilości dropu :)

Opublikowano

ps chyba znalazłem buga bo na dungi w lesie można expić peta tego co się dostawało za kod i normalnie szybko lvl leci 

1QkdRU2.png

To jest normalne, lvl peta jest przypisany do postaci

aa ok :D bo gdzieś widziałem w quescie że niby dungi nie są do expienia xD coś tak mi się przewinęło 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

@Sielu poprawisz drop tych książek dla górnictwa?  bo przez 2 h ani razu nie wypadła na lodowej mapie :/ 

bedzie zwiekszony.

Po co zwiększać? W 2h 13x to słabo?

Opublikowano

@Sielu poprawisz drop tych książek dla górnictwa? bo przez 2 h ani razu nie wypadła na lodowej mapie :/

bedzie zwiekszony.

Po co zwiększać? W 2h 13x to słabo?
W 1h 0x na ognistej, tak to mało.
Opublikowano

Więc pytanie do graczy: 

Warto wbić?
Ilość osob online most in the day? 
Wedlug was na ile zatrzyma Was ten serwer? 

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Więc pytanie do graczy: 

Warto wbić?

warto

z 2k bedzie

na dlugo, bo poki przejdziesz na kolejna mape musisz zrobic 4 misje, w pol godzinki zrobisz wszystkie

Opublikowano

Więc pytanie do graczy: 

Warto wbić?

Serwer wart uwagi :D gra się przyjemnie. Jeden warunek IQ powyżej 0 

Ja bym powiedział, że tak z 1500 graczy

Tutaj to raczej nie ma co dyskutowac, nie zapowiada sie by mial upasc, wrecz przeciwnie 

Opublikowano

Ej kurde Panowie i Panie coś się zepsuło... 

141771477948136790776.jpeg

Opublikowano

Więc pytanie do graczy: 

Warto wbić?

Warto, z 1500, zależy jak administracja będzie o niego dbała w przyszłości

Chyba że jesteś skończonym idiotą i będziesz się pytał gdzie jest mała dziewczynka ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...