Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Itarius [Dedyk] [Medium/Easy]

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ej kurde Panowie i Panie coś się zepsuło...

141771477948136790776.jpeg

wystarczy restart klienta, niekiedy wysyłają się złe pakiety i tak się dzieje, w przyszłości dodam więcej logów i postaram się to ogarnąć.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

• Odpowiedzi 837
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

8GaHCp7.png
Na kalendarzu 31 października, za oknem jesień, która daje się we znaki.
Dzisiaj Halloween, ponura pogoda w pełni sprzyja ku obchodom tego święta.
My również postanowiliśmy się przygotować, więc z tej okazji zorganizowaliśmy dla Was trzy konkursy.

HTKmHPL.png

Jesteś chociaż trochę utalentowany w kwestii pisania lub chcesz spróbować swoich sił?  
Stwórz kreatywny wierszyk związany z serwerem Itarius oraz Halloween.
Autorski wierszyk umieszczamy w temacie (link do tematu podany poniżej!) z nagłówkiem "Kategoria I".
~ minimum 30 słów.

OFqfnj2.png

Umiesz opowiadać straszne historie i sprawiasz, że po ciele przechodzą dreszcze? Ta kategoria jest idealna dla Ciebie.
Wystarczy napisać halloween'ową historyjkę z serwera Itarius i umieścić ją w temacie (link do tematu podany poniżej!) z nagłówkiem "Kategoria II".
~ minimum 100 słów.

Ttqktam.png

Zadanie polega na stworzeniu najlepszego (najstraszniejszego) rysunku związanego z serwerem Itarius oraz Halloween.
 Wymagane jest narysowanie postaci wraz ze strasznymi ozdobnikami,
wszelkie prace muszą być wykonane w postaci odręcznego rysunku (komiks itp.) i umieszczone
w  temacie (link do tematu podany poniżej!) z nagłówkiem "Kategoria III".
~ należy umieścić na pracy nick oraz nazwę serwera.

m7lxArX.png

1) W tym temacie również obowiązuje regulamin forum.
2) Na użytkownika przypada TYLKO jedna kategoria.
3) Zakazuje się:
plagiatów,
postów nie na temat,
jakiegokolwiek łamania regulaminu forum/tematu.
4) Każdy użytkownik przystępując do konkursu automatycznie akceptuje regulamin,
więc w przypadku jego złamania ponosi karę.
5) Każda praca oceniana jest indywidualnie przez administrację lub jury.

TaNQNJd.png
1 miejsce w konkursie
Ranga: Zwycięzca konkursu przez 14 dni.
500 Smoczych Monet 
Zdjęcie 15 punktów ostrzeżeń

2 miejsce w konkursie
Ranga: VIP przez 7 dni.
350 Smoczych Monet 
Zdjęcie 10 punktów ostrzeżeń

3 miejsce w konkursie
Ranga: VIP przez 7 dni.
200 Smoczych Monet 
Zdjęcie 5 punktów ostrzeżeń

Prace można umieszczać od teraz do 7.11.2016r.

Konkurs organizuje Redakcja Forum.
Więcej informacji: http://forum.itarius.pl/index.php?/topic/621-halloween-z-itariusem/

Opublikowano

A w grze coś będzie? Bo to na górze jest na bank z Twojej inicjatywy bo tylko kobiety mają takie pomysły :D

Będzie :D

No ale kiedy, bo nie wiem czy mogę iść spać, w końcu jutro jest ważny dzień.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Zmieńcie te "I'm Under Attack" w CloudFlare na jakąś normalną opcję. Chodzi mi tutaj o stronę WWW, nikomu nie chcę się czekać 10 sekund, a przecież przy wyłączonym Attack Mode i tak filtruje. :)

strange1.jpg

Opublikowano

A w grze coś będzie? Bo to na górze jest na bank z Twojej inicjatywy bo tylko kobiety mają takie pomysły :D

Kiedy będzie? 

Opublikowano

Kiedy będzie? 

Zacznie się o godzinie 18:00. Mieliśmy ogarnięte co i jak, ale oczywiście kobieta tego nie widziała, a jak zobaczyła to zażądała zmian, a potem je wprowadzała. :D 

Opublikowano

Ten "event hallowinowy" to jakiś żart no nie? Mam pisać wierszyki i straszne historie żeby coś wygrać? Co ja jestem graczem metina czy poetą? Dajcie jakieś szkaty czy coś, a nie wierszyki i pisanie strasznych historii... 

Opublikowano

Ten "event hallowinowy" to jakiś żart no nie? Mam pisać wierszyki i straszne historie żeby coś wygrać? Co ja jestem graczem metina czy poetą? Dajcie jakieś szkaty czy coś, a nie wierszyki i pisanie strasznych historii... 

dadzą o 18 event dopiero, troche późno :/

Opublikowano

Pytanie do adminów lub graczy z wyzszym lvl...

Dlaczego na tym serwerze nie ma bonu NNO? przeciez pvp bd bez sensu, np taki heler mocny tu bedzie, bo ma skilla z omdleniem + leczenie... Dziwne te bony... + ile graczy tutaj gra?

Opublikowano

Dlaczego na tym serwerze nie ma bonu NNO? przeciez pvp bd bez sensu, np taki heler mocny tu bedzie, bo ma skilla z omdleniem + leczenie... Dziwne te bony... + ile graczy tutaj gra?

Postacie są ponoć zbalansowane. Graczy jest sporo, na moje oko dobre 2k

Opublikowano

Taki zamysł. omdlenie ponoć trwa 2s i nie ma go 100% w skillach, a w itemach nie ma go wcale :-)

Graczy sporo, liczbami rzucać nie chce, przy starcie było ponoć 1,5k ;-)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

To ciesz się kolego, że nie grałeś w metina do roku 2012, gdzie na serwerze globalnym ilość tarcz z NNO można było zliczyć na palcach obu dłoni.

Może w końcu uda mi się wygospodarować trochę czasu i wbić, bo serwer wygląda ciekawie. Podobają mi się zmienione skille + system z robieniem misji przed wejściem na kolejną mapę.

Opublikowano

O 18 event Halloween się rozpoczyna więc będzie jazda, ludzi jest w sztos ok. 1,5k+. Zapraszamy do gry bo jest to konkretny serwer na każdym lv jest co robić i szybko uzależnia :D

Opublikowano

Troche zwaliliscie z górnictwem, na becie wszystko ładnie leciało teraz 2h = 2 świadectwa jak dobrze pojdzie.. na kilof +6 do mapy 100lv potrzeba 6 świadectw.. Do tego niepowodzenia na jedną zyłe moze uda się wykopać cos 3/4x.. z tego większość dusza kamienia.. Nie mam zamiaru spedzać na kopaniu poł dnia by spokojnie móc postać rozwijać dalej.. do tego jeszcze ten biolog na rajdach, spoko moze być ale nie dość ze świadectwa to jeszcze kilka diamentów na klucze by zrobić biologa do tego kilka szt na ulepszanie kilofa.. cały dzien kopania by wbić kilof na+6 potrzebny do mapy 100lv i zrobienie biologa.. Narazie sobie odpuszcze serwer bo nie będe tyle czasu tracił.

Kilof+5 zeby ulepszyc na +6 potrzeba 6świadectw = 4/6h kopania.. + 4 diamenty ok. 1h

Klucz rajdu by zrobić biologa na badanie 80lv trzeba około 4/5 kluczy = 4/5 diamenty co chwile niepowodzenia górnictwo

Jedna zyła ma zywotność 5/7min? z czego poleci 3/4 drop z tego 80% to dusze kamienia

Diament poleci raz na 3zyły? świedectwo raz na 6..

Na becie wyglądało to całkiem inaczej.. to samo z łowieniem.. na 10 trafionych rybach złowisz moze 2/3 ryby reszte niepowodzenie.

Sory ale nawet na hardach nie musiałem spędzać całego dnia na kopaniu.

Btw; na dungu 80lv 4x robilem i tylko raz mialem drop ze smoka. Pozdrawiam i narazie daje sobie spokój z serwerem.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...