Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Itarius [Dedyk] [Medium/Easy]

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sielu wytłumacz mi jedno po co dropią ulepki na mapach do expa, bossów czy metinów? kupiłem 2x drop bo myślałem nadropie sobie ulepek, nie będe miał pozniej problemu a okazuje się ze do ulepszen eq pvp 70lv trzeba łowić i latać z kilofem całymi dniami.. Jaki to ma sens.. zapomniałeś o graczach takich którzy wbijaja mały lv robią eq pvp i się bawią, tutaj się tak nie da bo trzeba spędzić kilka dni na kopaniu i łowieniu by zrobić set do pvp.. Pomyśl ze wielu ludzi będzie robić kilka setów.. wojenne, pod kazdą klase itp.. wiesz ile to roboty? skoro od +0 trza ulepki z łowienia czy gornictwa...

Odwaliłeś kawał dobrej roboty z serwerem i nikt Ci tego nie odbierze.. Spędziłeś wiele czasu i wiele w to wsadziłeś co widac po systemach itp.. bo są poprostu świetne, ale przekombinowałeś z systemem ulepszania oraz z misjami, nie chodzi mi o arcy bo to akurat świetna sprawa, ale o biologa i inne poboczne misje ktore opieraja się na robieniu ciągle tego samego x razy.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

• Odpowiedzi 837
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ludzie wam nie dogodzi...

Stawiają serwery 2 tygodniowe  aaa nuda, wszystko osiągnąłem po 3 dniach grania...

Wymyślą jakiś serwer gdzie trzeba się napocić(może i co mapę trzeba robić te same questy) to za trudno...No kuźwa ludzie opamiętajcie się...

taka społeczność co zrobisz, trochę jednak jest za ostro, ale za bardzo ułatwiać nie będziemy.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Mam nadzieje ze w czasie eventu halloween podropimy jakies swiadectwa , zeby tyle nie.kopac :D Kiedy odpalacie event ?

4uc581.jpg

Opublikowano

bez roślin, run, które nic nie wnoszą, szarf i motyw z tworzeniem kd z jakiś punktów ip, które też bym wywalił, to bym zagrał. szkoda, że nie ma takiego klasycznego serwera, bo wszystko oprócz tego jest super zrobione. 

w sumie bez peta też by było lepiej. 

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Opublikowano

bez roślin, run, które nic nie wnoszą, szarf i motyw z tworzeniem kd z jakiś punktów ip, które też bym wywalił, to bym zagrał. szkoda, że nie ma takiego klasycznego serwera, bo wszystko oprócz tego jest super zrobione.

O.wlasnie , zeby zrobic kd znowu trzeba kopac . Gornictwo aby zrobic eq . Gornictwo aby wejsc na mape . Gornictwo aby zrobic kd . Wszedzie kur*a gornictwo :D

4uc581.jpg

Opublikowano

gra sie dobrze, ciężko nie jest wystarczy być wytrwałym problemem są jedynie bonusy ponad 24h mieszam 7 naszyjników do pvp i inne rzeczy, a jeszcze żaden nie wszedł

Opublikowano

O wlasnie , zeby zrobic kd znowu trzeba kopac . Gornictwo aby zrobic eq . Gornictwo aby wejsc na mape . Gornictwo aby zrobic kd . Wszedzie kur*a gornictwo :D

4uc581.jpg

Opublikowano

Powrót do starych systemów, misje jak najbardziej na plus ale ulepki powinny lecieć z bossów czy metinów jak na metina przystało. Chyba, że to symulator łowiectwa i górnictwa. Największą frajdę w tej grze zawsze przynosiła walka, a nie stanie w miejscu całymi godzinami i klikanie spacji na mapie wędkarskiej. Wiadome jest, że nie każdemu się dogodzi itp. itd. ale gra powinna być dynamiczna, a nie nudna i monotonna.

Poza tym serwer na prawdę dobry, jednak nie do końca przemyślany. Dawno nie wciągnęła mnie tak żadna gra, jednak po wbiciu 130lv ta powtarzalność misji itp. staję się nudna.

Opublikowano

O wlasnie , zeby zrobic kd znowu trzeba kopac . Gornictwo aby zrobic eq . Gornictwo aby wejsc na mape . Gornictwo aby zrobic kd . Wszedzie kur*a gornictwo :D

Dodaj do tego górnictwo aby zrobić biologa. to samo tyczy się łowienia. Nie dość, ze trzeba wiele, wiele godzin lowić i kopać by coś osiągnąć (eq, misje) to jeszcze trzeba powtarzac X razy te same dungi i rajdy zeby zrobić misje z ktorej naroda jest załosna. Współczuje osobom ktore będe robić eq klasowe, wojenne.. setki godzin łowienia;)

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

tworzyć kd możesz bez punktów

za ip możesz je kupić (a raczej materiały), fakt ale można je wydropić

Opublikowano

Dodaj do tego górnictwo aby zrobić biologa. to samo tyczy się łowienia. Nie dość, ze trzeba wiele, wiele godzin lowić i kopać by coś osiągnąć (eq, misje) to jeszcze trzeba powtarzac X razy te same dungi i rajdy zeby zrobić misje z ktorej naroda jest załosna. Współczuje osobom ktore będe robić eq klasowe, wojenne.. setki godzin łowienia;)
Nie doszedlem do biologa :D mecze sie aby dropnac swiadectwo gornika aby zrobic mrozny klucz zeby wejsc na nowa mape :D

4uc581.jpg

Opublikowano

tworzyć kd możesz bez punktów

za ip możesz je kupić (a raczej materiały), fakt ale można je wydropić

Materiały mozesz wydropić w sensie znaki, ale zeby zrobić kd trzeba?? kopać zeby ulepszyć kd trzeba?? kopać.. do tego szansa na ulepszenie 50 / 40% przez całą gre zrobilem 2kd na 3 poziom.. Zeby ulepszyć kamien do 3 poziomy wraz z wyrobienie trzeba 30 duszy kamienia (górnictwo) oraz 305k o ile wejdzie za pierwszym razem (cena wyrobienia materiałów oraz cena ulepszania) przy 40% na 3 poziom pali niesamowicie.. wydałem ponad 400 dusz kamienia by udało się wbić 2 kd na 3 poziom.. 400 dusz.. to znów 2-3h kopania

bde09a313f4517bcb2dfa3ddc3e37b31.jpeg

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Ludzie, którzy grają w metina coraz bardziej mnie zadziwiają, wam się nie da dogodzić, zawsze cos dla was jest monotonne, nudne, ciezkie, tyle mogę powiedzieć.

Opublikowano

Mam nadzieje ze w czasie eventu halloween podropimy jakies swiadectwa , zeby tyle nie.kopac :D Kiedy odpalacie event ?

Koło 18, albo ciut po 18.

Co do spraw z konfiguracją dropiących rzeczy będziemy to modyfikować. Strasznie dużo potrzeba perełek do ulepszania i będziemy raczej na tym bazować :>

ponadto zmodyfikujemy tez parę kwestii, by grało się Wam lepiej.

Opublikowano

Co do spraw z konfiguracją dropiących rzeczy będziemy to modyfikować. Strasznie dużo potrzeba perełek do ulepszania i będziemy raczej na tym bazować :>

Poprostu zmiencie szanse na zdobycie itemów z gornictwa czy łowienia.. bo teraz SM da się złowić częściej niz świadectwa rybaka :v Teraz jest tak ze jeśli na 100+ chcesz iść na nowa i zrobić misje biologa, to trzeba 6/8godzin latać kopać, robic te same rajdy, dungi w kółko. tylko zeby iść dalej i nie być w tyle z misjami.. a co z eq do pvp? gdybym chciał zrobić klasowe i wojenne grajac 4godzin dziennie i spedzając je na łowieniu i kopaniu moze za miesiąc skonczył bym pierwszy set na 70lv.. gorzej niz na hardzie

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Ludzie, którzy grają w metina coraz bardziej mnie zadziwiają, wam się nie da dogodzić, zawsze cos dla was jest monotonne, nudne, ciezkie, tyle mogę powiedzieć.

Najprawdopodobniej robiłeś tylko misje główne i te od arcymistrzyni. Jak zabierzesz się za ekwipunek to pogadamy ;)

Opublikowano

Ludzie, którzy grają w metina coraz bardziej mnie zadziwiają, wam się nie da dogodzić, zawsze cos dla was jest monotonne, nudne, ciezkie, tyle mogę

powiedzieć.

Aha aha aha aha aha aha

Na ile is?

Opublikowano

Oby nie zrobić z tego super easy serwera na kilka dni. O ile system ulepszeń jest w miarę ciężki to gracze będą długo grac, tak szybko serwer się nie znudzi.

Opublikowano

Mamy 18 jakies info na temat eventu ?

4uc581.jpg

Opublikowano

Przypuszczam, że polecą w męskiego członka jak wczoraj^^ :D

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Przypuszczam, że poleca w męskiego członka jak wczoraj^^ :D

Tez mi się tak wydaje, ciekawe jakie trudności napotkali przy wgrywaniu gotowego eventu, który już chyba na każdym serwerze był :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...