Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Itarius [Dedyk] [Medium/Easy]

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sielu jesteś z*******y, jako jeden z na prawdę nie wielu serwerów wystartowałeś o godzinie o której zapewniałeś graczy.

Wielkie propsy dla ciebie za to.

Nie no mocno dziękuje za te słowa, ale niestety serwer nie wystartował wtedy kiedy miał ponieważ mieliśmy poważny błąd kilka dni temu, ale już jest dobrze i chce o tym zapomnieć!

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

• Odpowiedzi 837
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sielu jesteś z*******y, jako jeden z na prawdę nie wielu serwerów wystartowałeś o godzinie o której zapewniałeś graczy.

Wielkie propsy dla ciebie za to.

Nie no mocno dziękuje za te słowa, ale niestety serwer nie wystartował wtedy kiedy miał ponieważ mieliśmy poważny błąd kilka dni temu, ale już jest dobrze i chce o tym zapomnieć!

Coś DL z Google Drive nie działa, dałbyś radę reupnąć clienta jeszcze gdzieś? Np. Media Fire? Bo Mega odpada...

Opublikowano

serwer medium easy a chodze jak na plu taka szybkosc ruchu ahhaaaa

Totalnie bez sensu jest to, gdy każda klasa ma taki sam ms w dodatku 180+

Ok każdy ma swoje zdanie, każdy grał na innych serwerach, ale własnie ten serwer ma być inny, nie biega się aż tak wolno. Potem są buty, kamień na ms i jest dobrze.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

serwer medium easy a chodze jak na plu taka szybkosc ruchu ahhaaaa

Właśnie dobrze, przynajmniej archer czy heller będą szybko biegać w pvp i chociaż do czegoś te skile im się przydadzą. Bardzo fajnie jest to zrobione że każda klasa ma swoje +

Opublikowano

serwer fajny ale odechciało mi się po tym jak nie mogę znaleźć metina żeby zrobic questa na mape 35 lv... wkurwiłem się no k***a... 

na prawdę:c a wcześniej ludzie pisali, że nie będzie walki o spoty (to jest o metiny i bossy)

na początku zawsze jest taki problem.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

serwer fajny ale odechciało mi się po tym jak nie mogę znaleźć metina żeby zrobic questa na mape 35 lv... wkurwiłem się no k***a... 

na prawdę:c a wcześniej ludzie pisali, że nie będzie walki o spoty (to jest o metiny i bossy)

byłem w topce dopóki nie trafiłem na misję z tymi metinami :D teraz to mogę się w dupe ugryźć... 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

byłem w topce dopóki nie trafiłem na misję z tymi metinami :D teraz to mogę się w dupe ugryźć... 

Na spokojnie, właśnie na tym polega rywalizacja, to też szczęście tak jak w życiu.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Na spokojnie, właśnie na tym polega rywalizacja, to też szczęście tak jak w życiu.

w życiu mam większe szczęście niż na Twoim serwerze z tymi metinami :D 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Spokojnie, serwer wystartował a macie jeszcze całą noc i tyle kolejnych dni...

Jeśli ktoś ma być w TOPce to na pewno w niej będzie :)

Pozdrawiam,

True :)

Opublikowano

Spokojnie, serwer wystartował a macie jeszcze całą noc i tyle kolejnych dni...

Jeśli ktoś ma być w TOPce to na pewno w niej będzie :)

Pozdrawiam,

True :)

ale ogólnie to bardzo polecam serwer, bardzo dopracowany jest :)  troche trudno z tymi metinami i łowienie a   ogólnie to gitara :D 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Ogólnie, mnie się graj z*********e, ale ten exp :_: Trochę monotonny ja tu wbiłem  bo widziałem MEDIUM/EASY w nazwie, a... jest jak jest xD

Te misje też takie trochę wkurzające, ale nie skreślam serwera, wbiję jutro gdy się uspokoi bo wszystko zajęte :D Ale tak to gitara

Opublikowano

Ogólnie, mnie się graj z*********e, ale ten exp :_: Trochę monotonny ja tu wbiłem  bo widziałem MEDIUM/EASY w nazwie, a... jest jak jest xD

Te misje też takie trochę wkurzające, ale nie skreślam serwera, wbiję jutro gdy się uspokoi bo wszystko zajęte :D Ale tak to gitara

E tam stary :D exp własnie jest easy a prawdziwy wojownik taki jak ty nie będzie z nim miał żadnego problemu!

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Minęła godzina od startu i 45 lvl w topce?

Kolejny medium/easy tylko z nazwy?

żeby przejść na mape 35 trzeba zrobić misje także ten

Opublikowano

Serwer świetny, jedyne do czego można się przyczepić to misje. Teoretycznie są w porządku, ale nie przy takiej ilości graczy. Po prostu aktualnie nie ma szans na ich wykonanie. Poza tym wszystko w najlepszym porządeczku. Poza tym nie wiem co wam się nie podoba w expie... jak dla mnie jest very easy.

Opublikowano

Eh.. Myslalem ze ten serwer bedzie bardziej ulozony.. tylko 4 Ch na ponad 1,5k ludzi, okolo 500 osob na samej pustyni szuka metkow i bosów ktorych nie widac a jak widac to biją go po 5 osób i nawet ci go nie zaliczy... Nie wiadomo jak wbic te dungeony czy jaki ciul... teraz jeszcze wróce do nie zaliczania metków, spotkasz metka raz na 15/20 minut a nagle serio przyatuje 5 i nikomu nie zaliczy ani nie dropnie ten zje*any lizak czy co tam jest, chcesz isc na arene wyzwan? Ubij 4 boosy i metki podczas gdy chcialbys to zrobic pózniej no to nie mozesz bo musisz pierdo*ic sie z ludzmi na pustyni, chcesz zobaczyc czy zaliczylo ci bosa metka od arcymistrzyni? Nie! Nie zobaczysz tego w misji tylko musisz leciec przez cala pustynie na 130 speeda aby dowiedziec  sie czy zaliczylo ci wkoncu metka.. Lipa jak narazie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...