Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Itarius [Dedyk] [Medium/Easy]

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 837
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer kozacki :) ile przerwa ? :)

Do 30 minut :D 

ja o nic nie proszę tak jak o zwiększenie mobilności/dodanie fioletowych mikstur/dodanie butów wiatru, cokolwiek, to bieganie jest UDRĘKĄ, a nie żadną nowoczesnością czy innowacją, bardziej w*****a niż zadowala czy dziwi.

@Sielu @True990

To Siela tutaj namawiajcie! :D 

Opublikowano

Zrozumcie barany, że brak potek na szybkosc ataku/ruchu to jest uklon w strone postaci ktore posiadaja takiego oto buffa, body berek, healer szybkosc etc.

Po kilku h grania jest serio bardzo dobrze, na samym poczatku byly problemy z lowieniem, ale jak sie je ogarnie to sama przyjemnosc i odskocznia od monotonnego expienia/dropienia/latania c**j wie gdzie, dobry pomysl, brawo administracja.

Opublikowano

Jakby ktoś się zastanawiał to warto zagrać, serwer ma wiele nowości i naprawdę gra jest bardzo przyjemna. Jeden z lepszych serwerów na ten moment. Jedyny minus to upośledzeni gracze którzy od 16 do 23 pytają gdzie jest mała dziewczynka 

Opublikowano

Zmiany wprowadzone w Patchu 1.3:

• Poprawiono misje związane z przenoszeniem na kolejne mapy (Arcymistrzyni);

• Dodano szybki panel misji od Arcymistrzyni;

• Poprawiono sklepy offline;

• Poprawiono widoczność nazw sklepów offline;

• Poprawiono szybkie PW do sklepów offline;

• Poprawiono błąd w kliencie który powodował błędny tooltip;

• Poprawiono expienie peta (level już się nie resetuje);

• Poprawiono czas łowienia;

• Poprawiono ulepszanie Zbroi Hwang (Symbole Hwang usunięte z ulepszania od +1 do +3);

• Poprawiono Rajdy i Areny;

• Dodano Kupon SM do ItemShop'u;

• ​​​​​​​Włączono Channel 5.

Aby poprawnie się zalogować do gry trzeba uruchomić patchera.

DIG86Gz.jpg
Opublikowano

Za ile online? Będzie patcher przed uruchomieniem?

Napiszcie co dodaliście w update.

Wypisane zmiany są w najlepszej odpowiedzi oraz w poście @UP :)

Pozdrawiam,

True!

Opublikowano

Zmieńcie ten cholerny czas na łowieniu, trafiam we wszystkie ryby i ciągle czas łowienia za długi !!!!!!!!!!!!!!!! Chu* mnie z tym już strzela. 

Opublikowano

Ku.... 

Zjeb.... Misje u arcyPiz.... Robię je kur.. juz chyba 10 raz i nic nie zalicza NAPRAWCIE TO... TAK SAMO Z ŁOWIENIEM...

Opublikowano

Mam taką jedną małą propozycję :D

Dodajcie do każdego questa lokalizację NPC, albo tą poświatę dla kwadracika na mapie, bo wieczne oglądanie "Gdzie jest mała dziewczynka" jest naprawdę nudne. :P

Opublikowano

Nie polecam gry na tym serwerze, bo po pierwsze, to nie jest żaden easy/medium.Exp i drop yang to jakieś nieporozumienie, to samo brak maksymalnych bonów.Po drugie na serwerze jest wiele pseudo nowości, które tylko irytują gracz, np. ten beznadziejny bs, który jest dużo gorszy od klasycznego bsa.Po trzecie głupie pomysły typu brak nno czy brak potek na szybkość, żeby "dowartościować postaci ze skillami, które omdlewają i dają szybkość", no spoko, czyli np. BM, WP czy Dagger będą gównami, bo nie mają skilli omdlewających.Po czwarte masa bugów i niedopracowań, wprowadzają jakieś pseudo nowości a nie potrafią dopilnować tego, żeby np. w misji zaliczało zabite bossy.

Opublikowano

Rajdy zbugowane, nie pojawia się dana ilość pomników, metinów...

Robiłem 2 rajdy i 2 areny wszystko ok. Jak ktoś objedzie tylko pół mapy i płacze na chacie to tak jest.

Przejechałem 3x .... 

Tak samo mam na bufie i nie tylko ja... 

Opublikowano

Serwer nie jest tragiczny aczkolwiek spodziewałem się czegoś lepszego. Przede wszystkim to nie jest serwer easy/medium bo jedyne co to ma wspólnego z easy to nieskończone zmianki, dodania, pelerynki i metale. Cała reszta to medium, a może i nawet medium/hard. Wbrew pozorom to duża różnica. Ta sama sytuacja tyczy się dropu z metinów/bossów/rajdów. 50k, 1 życie boga smoków? Chyba ktoś pomylił projekty. Kolejna sprawa czyli niesamowicie wolne postacie. Nie wiem kto to wymyślił ani jaki był jego cel ale jest to strasznie irytujące, że postacie poruszają się wolniej niż na polskim metinie. Jest to strasznie męczące nie wspominając, że misje są DOKŁADNIE tak zrobione żeby trzeba jak najwięcej biegać (prosty przykład, misja na dolinie orków z bratem jakimś tam i jego mistrzem(?) - obaj npc są DOSŁOWNIE na dwóch krańcach mapy a misja wygląda tak: idź do 1, wydrop dla niego item, wróć, idź do 2, wydrop dla niego item, wróć i wróć do 1; a to tylko jedna z wielu).

Kolejna rzecz to misje, pomysł z koniecznością robienia misji przed wejściem na następną mapę jest dość kontrowersyjny. Wszystko byłoby ok gdyby nie co chwile bugujące się rajdy, tu zrespi za mało pomników, tu zamiast nich pojawią się moby i już wszystko szlag trafi. I takim oto sposobem jesteśmy uziemieni na jednej mapie i musimy czekać na naprawę tych błędów. Kolejna sprawa, misja rybacka - o ile sam system jest ciekawy to wymaganie łowienia wędka DOKŁADNIE +1 (misja na 45 lvl) to lekkie nieporozumienie. Ulepszam sobie wędke do +5 bo dlaczego nie, a tu nagle na 45 poziomie okazuje się, że nie mogą nią robić misji bo muszę mieć wędke +1! Czyli cała kasa, która poszła na ulepszanie jest zmarnowana. Nigdzie nie ma informacji, że ulepszanie wędki będzie niosło takie skutki. Albo lvl wymagany do założenia wędki powinien wzrastać albo powinno być coś w stylu "wędka min. +1". Ulepszacze - no dziwne to jakieś, takie niemetinowe, że dostajemy z misji dokładnie taką ilość ulepszaczy jaką potrzebujemy i (jesli się nie mylę) nie ma możliwości zdobycia ich w żaden inny sposób.

Podsumowując, moim zdaniem serwer ma potencjał, ale zabieranie się za mase innowacji i nowości, kiedy nie działają podstawowe rzeczy jak rajdy (które są potrzebne do odblokowywania map) to zwyczajnie strata czasu. Przekombinowany serwer typu MEDIUM (a nawet medium/hard) z wieloma nieprzemyślanymi rzeczami. Dopóki podstawowe błędy nie zostaną naprawione nie polecam gry tutaj, szkoda czasu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...