Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Itarius [Dedyk] [Medium/Easy]

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 837
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rajdy zbugowane, nie pojawia się dana ilość pomników, metinów...

Robiłem 2 rajdy i 2 areny wszystko ok. Jak ktoś objedzie tylko pół mapy i płacze na chacie to tak jest.

Niektórzy mają po 150 metinów do zbicia, wątpię, żeby na mapie tyle było xdd

Najpierw byłem nahajpowany na serwer, ale po wyjściu z tego m1 to taki średniawy mi się wydaje.

Dodane jakieś zadania, żeby przejść na next mapę, chyba tylko po to, żeby ci co nie są w topce mieli jeszcze trudniej przy 500 osobach na mapie. Niby miała być jakaś odskocznia od "monotonnego expienia" za to jest monotonne łowienie. Bo niczym się ono nie różni od tego standardowego na spację, tylko jest dodatkowe utrudnienie. Wciąż polega ono tylko na naciskaniu spacji.

tenor.gif

Opublikowano

@Sielu  OficerPL  Top1 gracz w łowieniu np z Vesteris i innych serwerów... k***a Twoje łowienie jest zjebane jak c**j, nic mnie tak w życiu nie w*****a jak to jebane łowienie na Twoim serwerze... 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Teraz pytanie do graczy na temat serwera. 1. Według was, opłaca się podejmować grę na tym serwerze? 

2. Jak oceniacie zaangażowanie administracji do serwera?

3. +/- liczebność ludzi?

4. Serwer typowy do farmienia ulepek i innych pierdół? 

Opublikowano

Teraz pytanie do graczy na temat serwera. 1. Według was, opłaca się podejmować grę na tym serwerze? 

3. +/- liczebność ludzi?

No akurat jako administrator serwera ciężko mi odpowiedzieć, ale....Zapraszamy Cię na serwer bo warto :)

Co do liczebności graczy, na godzinę 12 liczba ta wynosi 1374 ale ciągle wczoraj pod wieczór (22-23) wynosiła ona około 1600.

Dodatkowo serwer dziś jeszcze będzie reklamowany, dodatkowo będzie godzina bardziej popołudniowa (Aby Ci co w nocy grali-wstali) i myślę że na spokojnie 1.5k+ będzie :)

Pozdrawiam,

True!

Opublikowano

3. +/- liczebność ludzi?

Opłaca się grac, przyjemnie wszystko leci ;)

Administracja z tego co widzę zajmuje się serwerem na ten czas więc jest gitara

Z tym farmieniem to raczej każdy serwer ma coś związanego, ale tutaj musisz kopać rudy, łowić ryby itd ;) Jest to przyjemne w rozgrywce

Opublikowano

Pograłem chwilę i nie widzę sensu dalszej gry jeżeli nie mogę przedostać się na następną mapkę...
Ubić bossa/metki/50 mobów...no okej, udało się. Problemem było znaleźć metki
Wykonać dungeon? Nie ma szans. Przepustka za misję (lizak z metka). Wykonałem jedno drugie kolejne zadanie i brak jednego metina do ubica - brak następnej przepustki wiec nie ukończę tego. 
Przejść arenę? Kilka minut i ukończone.
Łowienie ryb...od początku mojej gry w metina wyłowiłem może z 5 ryb łącznie. Jeżeli gra ma się opierać na łowieniu ryb to ja dziękuję za taką grę.

Serwer może i ciekawy ale nie bedzie mi dane to sprawdzić bez wyjścia poza pustynię.
Dodatkowo najgorszy bs jaki widziałem.

To tyle z gry na tym serwerze. Nie warto.

Opublikowano

Ten serwer jest po prostu dla bardziej ogarnietych graczy, a nie miekkich cipek, Panowie l2p i zapraszam na Itariusa...

Dlugo wam zejdzie z naprawieniem tych dungow?

dokładnie nie określę, jeszcze pliki mi się wgrywają na testowy. staram się jak najszybciej to zrobić.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Jak dla mnie ten system przechodzenia przez mapy-spoko ale z niektrymi sprawami sielu zabardzo "pobawil" sie w Boga miedzy innymi:

-calkowita modyfikacja skilli. To glowny powod dla ktorego daje sobie spokoj z serwem. Berek na G1 zawsze dawal 41% speeda ataku  lecz tutaj sielu stwierdzil ze bedzie dawac 16atk/16speed/+16do otrzymywanego dmg.

Zakladam ze na P speed ataku nie wzrosnie powyzej 30% co dla mnie jest przegieciem poza tym ze speed ataku NIE WCHODZI W BONACH!!! zapomnijcie o dynamicznym biciu ktore dla wielu jest podstawa gry bodziakiem.

Ale mentale tez nie maja sie lepiej ziomek pisal ze silne g1 70 defa( nie wiem ile mial sily w bonach w EQ  ale napewno nie byl to 15lvl)

-drugi wielki bezsens "innowacja" to schodzenie i wchodzenia na konia ktorego nie mozemy zrobic przez klawiature tylko musimy klikac w panelu bocznym ;DDD

-bs tez nie jest taki jak powinien byc ma kilka niedociagniec i pomimo ze jest innowacyjny to oceniam go na -

-przy biciu bossa skillami bodziakiem czesto nie wchodzi dmg z skilli po ich uzyciu (szczegolnie wirek  4/5 nie wchodzi)

-bonusow ktore moga wejsc w przedmiotach tez jak dla mnie nie powinno sie dotykac. (nie chodzi mi o zmienie ich wartosci ale o np wartosc ataku w helmie)

-zeby dynamicznie uzywac skilli na pvp bodziakiem to trzeba nonstop byc na niebieskiej autopotce a i tak taki np wirek uzyje 80% posiadanego PE

Jak dla mnie sielu zmienil w tym serwie za duzo podstawowych filarow tej gry i nie jest to juz typ rozgrywki dla mnie. To tyle ;D

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

3. +/- liczebność ludzi?

No akurat jako administrator serwera ciężko mi odpowiedzieć, ale....Zapraszamy Cię na serwer bo warto :)

Co do liczebności graczy, na godzinę 12 liczba ta wynosi 1374 ale ciągle wczoraj pod wieczór (22-23) wynosiła ona około 1600.

Dodatkowo serwer dziś jeszcze będzie reklamowany, dodatkowo będzie godzina bardziej popołudniowa (Aby Ci co w nocy grali-wstali) i myślę że na spokojnie 1.5k+ będzie :)

Pozdrawiam,

True!

Jako administrator serwera to powinieneś umieć czytać.

Pytanie do GRACZY

G

R

A

C

Z

Y

Nie do administracji. Bo wiadmo. Admini beda mowili o tym serwerze same dobre rzeczy.

Co do serwera.

1. Nope

2.bedzie z 8. Ale to start serwera wiec wiesz. Daj miesiac i beda mieli wyjebongo

3.  Nie jestem w stanie odpowiedziec iz clienta juz nie mam

4. Znaczy kazdy serwer to ma. Tylko ze tu musisz siedziec z wedka i lowic.

Tak. Musisz siedziec i sie nudzic z wedka w rece i nakurwiac w spacje.

Do tego w zbugowany i nowy pasek lowienia.

Bo wiesz bro. Po co naciskac raz spacje skoro mozna w nia nakurwiac x razy? :v

Opublikowano

3. +/- liczebność ludzi?

Pozdrawiam,

True!

Pytanie do GRACZY

G

R

A

C

Z

Y

Nie do administracji. Bo wiadmo. Admini beda mowili o tym serwerze same dobre rzeczy.

Co do serwera.

1. Nope

2.bedzie z 8. Ale to start serwera wiec wiesz. Daj miesiac i beda mieli wyjebongo

Dlatego jako gracz powinieneś przeczytać z zrozumieniem moją wypowiedź....

Napisałem jasno że jako administrator ciężko mi odpowiedzieć na to pytanie ale zapraszam na serwer i tyle :)

I na resztę pytań nie odpowiedziałem bo było to bez sensu :)

Pozdrawiam serdecznie,

True :)

Opublikowano

przekombinowany.trzeba lubic taki typ serwera. wole jednak cos prostego w starym klimacie.a nie stojac w m1 patrzac na te wszystkie skiny ,kostiumy itd zastsanawiam sie czy to na bank metin.

Opublikowano

3. +/- liczebność ludzi?

Pozdrawiam,

True!

Pytanie do GRACZY

G

R

A

C

Z

Y

Co do serwera.

1. Nope

Dlatego jako gracz powinieneś przeczytać z zrozumieniem moją wypowiedź....

Napisałem jasno że jako administrator ciężko mi odpowiedzieć na to pytanie ale zapraszam na serwer i tyle :)

I na resztę pytań nie odpowiedziałem bo było to bez sensu :)

Pozdrawiam serdecznie,

True :)

Typie. Jako admin mi trudno odpowiedziec.

Ale napisal GRACZ nie ADMIN.

Dlatego ci trudno odpowiedziec bro.

Opublikowano

Wbiłem na serwer i trochę nudno na początku bo tylko wciskasz spacje i pele i ten exp nie jest szybki, do 30 lv poleciały mi 3 szkaty serwerowe. Łowienie fajny system ale zwiększyłbym szanse na złowienie bo nie dość że nie zawsze sie uda trafić w ryby to jak trafisz to nic nie wyłowisz xD

Opublikowano

Serwer jak serwer nawet nawet ale jeden minus co za osobnik wymyślił to by przejść z mapy niżej na mapę wyżej skończenie wszystkich misji ( ja jeszcze rozumiem przedział poziomowy ) ale misje all , to jest śmiech na sali , do tego support w grze ( czyli pw gm ) od momentu kiedy napisałem pw czekałem ponad 2 godziny zanim gm napisał witam po czym opisując drobny problem juz mi sie następne 2h nie chciało czekac na odp. Serwer ogólnie może ma i potencjał i znajdzie swoich fanatyków ale nie jest to klasa ta która spodziewałem sie po sielu ,niestety ale zycze powodzenia

Opublikowano

Naprawcie te zasrane rajd, drugi raz robie pustynny rajd i BUG!!! Raz 3 pomników na mapie nie było, a teraz misja ubij 15 metinów a na mapie 6 metinów i gdzie te 9... 

Opublikowano

Jak dla mnie ten system przechodzenia przez mapy-spoko ale z niektrymi sprawami sielu zabardzo "pobawil" sie w Boga miedzy innymi:

-calkowita modyfikacja skilli. To glowny powod dla ktorego daje sobie spokoj z serwem. Berek na G1 zawsze dawal 41% speeda ataku  lecz tutaj sielu stwierdzil ze bedzie dawac 16atk/16speed/+16do otrzymywanego dmg.

Zakladam ze na P speed ataku nie wzrosnie powyzej 30% co dla mnie jest przegieciem poza tym ze speed ataku NIE WCHODZI W BONACH!!! zapomnijcie o dynamicznym biciu ktore dla wielu jest podstawa gry bodziakiem.

Ale mentale tez nie maja sie lepiej ziomek pisal ze silne g1 70 defa( nie wiem ile mial sily w bonach w EQ  ale napewno nie byl to 15lvl)

-drugi wielki bezsens "innowacja" to schodzenie i wchodzenia na konia ktorego nie mozemy zrobic przez klawiature tylko musimy klikac w panelu bocznym ;DDD

-bs tez nie jest taki jak powinien byc ma kilka niedociagniec i pomimo ze jest innowacyjny to oceniam go na -

-przy biciu bossa skillami bodziakiem czesto nie wchodzi dmg z skilli po ich uzyciu (szczegolnie wirek  4/5 nie wchodzi)

-bonusow ktore moga wejsc w przedmiotach tez jak dla mnie nie powinno sie dotykac. (nie chodzi mi o zmienie ich wartosci ale o np wartosc ataku w helmie)

-zeby dynamicznie uzywac skilli na pvp bodziakiem to trzeba nonstop byc na niebieskiej autopotce a i tak taki np wirek uzyje 80% posiadanego PE

Jak dla mnie sielu zmienil w tym serwie za duzo podstawowych filarow tej gry i nie jest to juz typ rozgrywki dla mnie. To tyle ;D

Z konia schodzisz za pomoca ctrl+f wiec nie wiem o co Ci chodzi..

A co do skilli wystarczy przeczytać prezentacje kazda klasa ma teraz swój "unikalny" bonus np bodziak na z berka speed atak etc to ze wartosci są mniejsza nie zmienia nic w grze.. Metiny i spoty schodzą normalnie sam nawet nie odpalam skilli expia czy bijac metki bo normalnie schodza.. wiec o co Ci chodzi?  Co do many na skille jest zwiekszona zeby mana miała znaczenie w tej grze.. bo na wszystkich innych serwerach mana nie ma zadnego znaczenia.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...