Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[17] Czy istnieje już jakiś trainer? - dyskusje

Lukaszcz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

C**j wam w dupe jebani trainerowcy.

Rozumiem że to Twoje rodzinne pozdrowienie  ..również wigilijne ^^, wielkanocne to pewnie "ucałuj tate przy jajku"  ^^    

PS: co za pizdoniec..  pokażesz ryło? :D

• Odpowiedzi 210
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Właśnie dostałem taki e-mail od EA:

Witaj, 

Zauważyliśmy, że na Twoim koncie FIFA doszło do naruszenia regulaminu EA… 

Musimy pomówić… 
Łamanie regulaminu psuje zabawę zarówno innym graczom, jak i Tobie. Naszym celem jest niezmiennie zapewnienie wszystkim graczom bezpiecznej i przyjemnej zabawy. 

Następujące zachowania stanowią naruszenie naszego regulaminu: 

• Zakłócanie lub utrudnianie funkcjonowania dowolnej usługi EA lub dowolnego serwera bądź sieci wykorzystywanych do wspierania lub świadczenia usługi EA, w tym włamywanie się do usługi EA. 
• Używanie dowolnego oprogramowania lub narzędzia powodującego uszkodzenia lub zakłócenia w działaniu usługi EA bądź innego komputera lub urządzenia, w tym przeprowadzanie ataków DoS, spamowanie lub przesyłanie wirusów komputerowych, robaków, trojanów, robotów czyszczących (cancel bot), oprogramowania szpiegowskiego, uszkodzonych plików lub bomb czasowych. 
• Podejmowanie prób uzyskania lub wyłudzenia hasła, danych konta lub innych prywatnych informacji od innych użytkowników usług EA. 
• Wykorzystywanie robotów, pająków lub innych zautomatyzowanych urządzeń bądź procesów do uzyskiwania dostępu do tej strony w dowolnym celu oraz kopiowania z tej strony dowolnych materiałów. 
• Używanie lub rozprowadzanie nieautoryzowanych programów lub narzędzi, takich jak programy „auto”, „makro” lub „cheat”, bądź aplikacji, eksploitów, oszustw (cheatów) czy dowolnych innych programów lub narzędzi do hakowania lub modyfikowania gry bądź oszukiwania w niej. 
• Korzystanie z eksploitów, oszustw (cheatów), nieudokumentowanych funkcji, błędów projektowych lub problemów z usługą EA. 
• Sprzedawanie, kupowanie, wymienianie lub przekazywanie w jakikolwiek inny sposób konta EA, osobistego dostępu do usług EA lub dowolnej zawartości EA powiązanej z Twoim kontem EA, w tym wirtualnej waluty EA lub innych uprawnień, czy to w ramach usługi EA czy za pośrednictwem zewnętrznego serwisu, chyba że za wyraźną zgodą EA. 
• Reklamowanie lub promowanie dowolnych zabronionych działań wymienionych powyżej lub uczestniczenie w nich. 

Co to oznacza dla Ciebie 

Przesłaliśmy Ci pewne informacje. Zaloguj się na swoje konto FIFA Ultimate Team, aby poznać szczegóły. 

• Przeczytaj artykuł o tym, jak możesz grać uczciwie: http://help.ea.com/pl-pl/help/faq/play-by-the-ea-rules 
• Zapoznaj się z pełnym brzmieniem naszego Regulaminu: terms.ea.com/pl 

Masz pytania? Skontaktuj się z nami na stronie help.ea.com. Jeśli uważasz, że otrzymujesz tę wiadomość przez pomyłkę, napisz do nas pod adres[email protected].

Dziękujemy,

EA Terms of Service

Po zalogowaniu do FUTa dostałem tylko jakąś wiadomość ale był tam tylko " * " 

Czyżby jakaś fala banów poszła ? Czy to tylko ostrzeżenie. Bo FUT działa mam drużynę i mogę grać mecze. 

Opublikowano

Ludzie proszę was nie zachowujcie się jak Kryb bo to jest dramat z ceną coinsów. Jeszcze 2 dni temu mogłem sprzedać milion coins za 270 zł spokojnie a teraz ledwo mi oferują 200 zł bo coraz więcej osób zaniża cene i jeszcze chcecie cały czas linki do trainerów trochę ogaru.

Opublikowano

Ostatni już raz skomentuje i nie chodzi tu , żebyście nie sprzedawali tylko o to , by cena nie spadała i byście wystawiali w normalnej cenie a nie płaczecie tutaj o trainera i każdemu spamicie a później jak potrainerujecie troche to zaniżacie cene coinsów w 2 dni już spadek o 70 zł także gratuluje.

Opublikowano

Ludzie proszę was nie zachowujcie się jak Kryb bo to jest dramat z ceną coinsów. Jeszcze 2 dni temu mogłem sprzedać milion coins za 270 zł spokojnie a teraz ledwo mi oferują 200 zł bo coraz więcej osób zaniża cene i jeszcze chcecie cały czas linki do trainerów trochę ogaru.

Taka już jest Polska . Jakieś dziecko zacznie trainować to obniża cene , bo dla niego te 50zł to i tak dużo kupi sobie cukierki do szkoły i jest zadowolony . Niestety nic chyba z tym nie zrobisz

Opublikowano

Wskazówka malutka odemnie sprzedawajcie lepiej większą ilość coins z konta bo w banują niestety. Sprzedałem dzisiaj 800 k i niestety po jakimś czasie poszedł ban.  I w sumie wyjdzie , że człowiek ledwo na 0 wyjdzie przez ten spadek cen coins.

Opublikowano

Nie dostałem emaila. Coinsy z tego konta sprzedawane były już po raz drugi czyli gdzieś łącznie 1,5 miliona z nich sprzedane. Platforma PC. Czyli banują tak samo jak banowali w 16 marnię widzę kupywanie następnej Fify gdy Coinsy będą w takiej cenie. Szkoda , że wcześniej nie sprzedałem coinsów z tego konta przynajmniej miałbym około 270 zł za milion ^^

Jednak dostałem emaila  : Witaj,

Zauważyliśmy, że na Twoim koncie FIFA doszło do naruszenia regulaminu EA…

Po czym jeszcze dziś zostały sprzedane Coinsy także może i lepiej , że sprzedałem bo pewnie i tak by ban poszedł.

Opublikowano

Ja dostałem takiego i na samym dole piszę , że w związku z tym twoje konto zostało pernamentnie zbanowanie zobacz czy u ciebie na dole widnieje taka informacja. I jest podane , że z powodu sprzedaży coinsów. I dzisiaj mi z konta sprzedałem około 800 k i niestety błąd informacji o koncie tak jak przy banie z Fify 16 i emaila dostałem. Jak możesz zerknij czy u ciebie w wiadomości emailowej piszę , że konto zostało zablokowane. I tak z ciekawości zapytam trainerujesz ligę czy drafty , że już 2 miliony + sprzedane?

Dodam , że sprzedawałem coinsy Firmie i zgarneli mi te coinsy po jakiś 3 godzinach czyli 800 k opróżnili w mniej niż 3 h. Także może to przez to , że tak szybko zostało to opróżnione a ban jest na 100 %. Widzę jakoś randomowo wyłapują skoro ty masz 2 emaile i nic a ja po 1 mam bana.

Opublikowano

w lidze weekendowej na tym trainerze co ja mam przynajmniej za wygranie danej rangi daje same monety bez paczek, przydałby się taki program, który nie rozłącza sam automatycznie meczu po pewnym czasie tylko pozwala zagrać ten ostatni wymagany do nagrody i ewentualnie dodać liczbe goli jak to sie w pucharach w 16 robilo ;p

Opublikowano

Note: Prizes for the weekend league are distributed only after vetting for cheating. This will happen after we close the competition.

Czyli lipa z tych nagród z weekend league, nie ma sensu a pewnie raczej polecą za to bany jak będą weryfikować konta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...