Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[17] Czy istnieje już jakiś trainer? - dyskusje

Lukaszcz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 210
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam pytanko jak to jest z tymi 15 meczami na 1h, czy ten limit 15 meczy sie resetuje o kazdej pelnej godzinie tzn. 12;00,13;00 itd czy od zagrania pierwszego meczu np. 12;35 szybko zagram na trainerze 15 meczy i wtedy musze czekac godzine od pierwszego meczu powiedzmy do 13;45 aby bylo git?

Opublikowano

Ja mam pytanko jak to jest z tymi 15 meczami na 1h, czy ten limit 15 meczy sie resetuje o kazdej pelnej godzinie tzn. 12;00,13;00 itd czy od zagrania pierwszego meczu np. 12;35 szybko zagram na trainerze 15 meczy i wtedy musze czekac godzine od pierwszego meczu powiedzmy do 13;45 aby bylo git?

Jeśli zagrasz 1 mecz o 10:35 a skończysz 15 meczy o 11 to następna serie możesz zacząc od 11:35

Opublikowano

A ja pytanie z innej beczki gracie ligę czy drafty? Tak jak pisałem już kilka razy teraz z draftów średnie te paczuszku raz na 10 draftów sypnie bardzo ładnie , ale w większośći to średni drop z początku co draft leciało coś ładnego. A ostatnio nawet jak poleci paczka za 50 k to chyba w 10 takich nic nie było ;D

Opublikowano

Jeżeli ktoś posiada link do działającego trainera to poproszę, może być płatny.

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Witam ja posiadam juz trainera do fify jezeli ktosby chciał to niech napisze

Prosze o kontakt w sprawie trainera  moze byc platny.

Opublikowano

Pewnie dostane za to ostrzeżenie ale eh...

Ludzie przestańcie pisać do mnie na PW gdzie można kupić trainer bo ja go znalazłem w kilka minut używając google.  Dostaje po 10 pw dziennie...........

Opublikowano

ja słyszaem o błędzie directa który wywala przy paczkach dla tych co zamówili deluxe edition ;p ogólnie coś z tym jest zepsute mi pare razy wywaliło, ale dziwnie samo sie naprawiło, czytałem, że w takich przypadkach może pomoc opcja 'napraw grę' 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...