Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 17 - dyskusje dotyczące coinsów i ich sprzedaży

Adder.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ostatni już raz skomentuje i nie chodzi tu , żebyście nie sprzedawali tylko o to , by cena nie spadała i byście wystawiali w normalnej cenie a nie płaczecie tutaj o trainera i każdemu spamicie a później jak potrainerujecie troche to zaniżacie cene coinsów w 2 dni już spadek o 70 zł także gratuluje.

Opublikowano

Ostatni już raz skomentuje i nie chodzi tu , żebyście nie sprzedawali tylko o to , by cena nie spadała i byście wystawiali w normalnej cenie a nie płaczecie tutaj o trainera i każdemu spamicie a później jak potrainerujecie troche to zaniżacie cene coinsów w 2 dni już spadek o 70 zł także gratuluje.

wolny rynek ;)

Opublikowano

wolny rynek ;)

Nie wolny rynek, tylko brak wiedzy na temat chociażby popytu i podaży.

Opublikowano

wolny rynek ;)

Nie wolny rynek, tylko brak wiedzy na temat chociażby popytu i podaży.

Brak wiedzy nie zmienia faktu że jest wolny rynek i każdy może ustalić taką cenę jaka go satysfakcjonuje i wcale nie musi dbać o to by ktoś inny miał lepiej ;) 

Opublikowano

Wolny rynek z tym , że po co wzajemnie tracić? Skoro w 2 dni cena coinsów tak spadła to nie chce myśleć co będzie później. Z tego co czytałem rok temu to Bizzle strasznie przeżywałeś jak kryb zaniżał cenę a w tym roku widzę nie rusza cię to. Jednak warto pomyśleć po co wzajemnie tracić jak można zyskać. W końcu wyjdzie tak , że ledwo za konto w Fifie się będzie zwracało jednak kto jak uważa. I masa wiadomości o działającego traina

Opublikowano

najgorsze, że taki nawet nie traineruje ligi, a zrobi pare draftów ea mu da fartem ifa sancheza czy innego de bruyne popłacze sie i poleci sprzedać coinsy na allegro po zaniżonej cenie, żeby mu tylko na doładowanie do playa czy innego orange starczyło i nie musiał z kieszonkowego rodziców tracić złotówki. Może do takich warto pisać mejle o urzędach skarbowych zapewne jak trafi sie najakiegoś 10 letniego karolka, czy 13 letniego pawełka to może się wystraszy, że rodzicom dowala kare i odłączą go od internetu do 18 roku zycia i wrócą właściwe ceny na rynku

ale nic to jutro startuje liga weekendowa bedzie te 250k + 3 paczki (2 za 100k) to nie bedzie tak zle ;p

Opublikowano

Ja nic złego nikomu nie zrobilem. :/

Ceny wrócą jak EA zacznie banowac i mlodzi obsraja zbroje z tego powodu, albo nawet sami bana dostana. Są jeszcze konsole, ale tam trzeba troche makowka ruszyc i niektorych to chyba przerasta.

Opublikowano

swoją drogą jak za ta lige weekendową jest tyle coinsow to ciekawe jak to będzie z trainerowacami ;) 

Mam ogromną nadzieje ze EA chociaż do tego trybu podejdzie z głową i nie pozwoli na oszukiwanie.

Opublikowano

pewne bedzie ich tam wiecej niz w dracie ;p bo w koncu tam jest pewne 250k i 2 paczki za 100k  a w drafcie nie wiadomo co sie dostanie mi ostatnio za kazdy finał straszna kupa leci nie mowiac o tych kartach z paczek ;p

Opublikowano

Teraz już chyba wycofali z paczek nagrody w postaci 25k - 35 k tylko co jakiś czas sypnie te 45k. Z początku przed premierą dostawałem często 25 - 35 k teraz już tego nie dostaję. A szkoda a z tą ligą weekendową to aż strach pomyśleć jaka będzie cena coins po tym.

Wskazówka malutka odemnie sprzedawajcie lepiej większą ilość coins z konta bo w banują niestety. Sprzedałem dzisiaj 800 k i niestety po jakimś czasie poszedł ban.  I w sumie wyjdzie , że człowiek ledwo na 0 wyjdzie przez ten spadek cen coins.

Opublikowano

Dobra beka ;D Ahh ci Janusze biznesu teraz jeszcze bardziej żałuję , że 2 dni temu nie sprzedałem 1 miliona coinsów za te 270 zł bo nie dość , że dostałem bana na 1 konto to jeszcze "inteligentni" ludzie w takiej cenie sprzedają coinsy. Założę się , że 50 % z tych zaniżających cene to ci , którzy tutaj tak prosili o trainera.

Opublikowano

Też Wam jakiś koleś wysyła takie wiadomości

"FIFA MONETY - TANIO
Witamy,
Pana danych nie ma w centralnej ewidencji gospodarczej.
Nie opłaca Pan podatku dochodowego, ZUS ani VAT od importu usług elektronicznych.
W tym momencie prowadzi Pan niezarejestrowaną działalność gospodarczą i tak jest traktowany przez Urząd skarbowy.
Jeśli chce Pan legalnie sprzedawać proszę założyć działalność gospodarczą.
Ma Pan czas do jutra by zakończyć aukcję w innym wypadku będziemy musieli powiadomić US w Bydgoszczy oraz we Wrocławiu i Warszawie.
Jesteśmy grupą sprzedawców, którzy mają dość takich praktyk.

Pozdrawiamy

Opublikowano

ja tylko nie rozumiem dlaczego ci ludzie zaniżają cenę nie chcą sami zarobić? zamiast wystawiać za śmieszne 19 zł mogli wystawić nawet po 30 pare trochę nielogicznie postępują, bo normalny człowiek raczej chce zarobić a nie stracić ;p

Opublikowano

To bardzo proste. Kazdy chce sprzedac jak najszybciej, wiec wystawiaja taniej od tego ktory ma najtaniej. I tak sie caly dzien licytuja i efekty sa jakie sa. Ida w zaparte, bo "i tak zarobia".

Rok temu nie docieraly do nich zadne argumenty to i w tym nie dotra, nie ma co sie produkowac. :P

Opublikowano

dobrze, że nie napisał do samego ministra finansów - panie ministrze niech pan przyjedzie na allegro bo coinsy po zaniżonej cenie sprzedajo :P

czy dobrze widzę, że na tej liście są osoby zaniżające cenę tylko? swoją drogą ten ryba widze ostro pojechał i mały sklepik coinsowy otworzył :P

Opublikowano

Buhaha co za debil tego maila napisał, i niech nie fikają bo te firemki  co sprzedają monetki też można ubić raz dwa, szczególnie jak idioci zarejestrowali w naszym pięknym kraju :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...