Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[17] Czy istnieje już jakiś trainer? - dyskusje

Lukaszcz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 210
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A właśnie . co do tego ostrzeżenia ... to w jaki sposób je dostaliście ? na poczcie czy w grze jakiś komunikat wam wyskoczył ?

Pomogłem daj +++  <3

Opublikowano

Cześć poszukuje trainera jeśli ktoś chciałbym odsprzedać działającego i chociaż po angielsku a nie ruskiego to private dzięki

Opublikowano

i co bedziesz sprzedawal kogos prace ? i jeszcze pewnie darmowy trainer

Pewnie , już konto na allegro założyłem żeby zarabiać hajsy tak grube że  za parę miesięcy kupie sobie rolls royce , ja dziękuje typowy Polak , a nie pomyślałeś że może sobie chcę troszkę ułatwić rozgrywkę w futa ? odrazu jak się pyta człowiek o trainer to tobie się dolary jakie wyciągnę  w oczach pokazują czy jak ?!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzisiaj dostalem bana za sprzedaz monet, znajomy tez dostal. Nie wiem, czy to jednarazowa akcja, czy EA znowu cos tam sobie pozmienialo. Ban jest pernamentny, przychodzi mail z informacja, ze na koncie wykryto sprzedaz coins.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mam pytanie, jaki jest limit dzienny gier na trainerze we fifie 17 w drafcie? bo zagrałem dzisiaj 3 drafty jakoś po godzinie 17, z paczek kupa, a chce zagrać dalej, mogę czy nie bardzo?

Opublikowano

Jak dostałem bana, za trainerowanie już jako drugie ostrzeżenie to jest to ban na stałe czy na jakiś czas? I jeśli na stałe to da się to jakoś odkręcić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...