Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[17] Czy istnieje już jakiś trainer? - dyskusje

Lukaszcz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I ban na nowe konto 3dniowe mimo że zrobiłem ze 3 mecze po 1 ostrzeżeniu, jak już się ma jedno ostrzeżenie to nie ma co oszczędzać tylko wydoić ile się da bo i tak zbanują oflagowane konto.

• Odpowiedzi 210
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem wam , że strasznie banują ja 2 dni trainowałem tylko dla siebie ( nic nie sprzedawałem ) . Wczoraj dostałem kilka ostrzeżeń i dziś ban . No nieźle :D

Opublikowano

Nie wiem na jakiej zasadzie to działa , ale na nowym limicie póki co nie dostałem ostrzeżenia a miałem 2 ostrzeżenia bo robiłem na starym limicie i sprzedałem jeszcze dziś coinsy i póki co bana nie ma. Dziwne to wszystko. A dzisiaj trochę potrainerowałem.

Opublikowano

Nie pownini bo tam trzeba czekać do końca i tak a ten ich system pewnie działa na zasadzie ilości nie ukończonych spotkań w danym okresie czasowym i oznacza konto jako cheatera po czym pewnie jakiś niewolnik banuje/sprawdza bo jakby był automat to by wybanował każdego co traineruje. Maile wysyłają o 11:38  naszego czasu a o 11:42 jest ban, tak było w przypadku każdego z moich kont identyczne czasy maili dzień po dniu. Lub był to okresowy banhammer, zobaczymy do końca tygodnia.

Opublikowano

Za mecze offline tez banują?

Ja bym się nie zdziwił. Jeśli wzięli się za trainerowcow na poważnie to powinni sprawdzac coś więcej niż tylko date rozpoczęcia i zakończenia spotkania.

Opublikowano

Dzisiaj kolejny ban na koncie założonym w piątek. W niedzielę pierwszy mail a dzisiaj 4 sztuki i o 11:42 koniec fut. Fakt, że na lidze weekendowej była przeginka bo wszytko wygrałem. Ciekawe czy jak się tą ligę zostawi i poleci według nowego limitu to dadzą spokój?

Opublikowano

Bo nie ma żadnych nowych limitów, letsfuty sobie wymyślają żeby im biznes nie zdechł. U mnie nowe konto dostało warna a drugie już nie z tym że dzień różnicy między nimi a dostało to nowsze lel, totalny random.

Opublikowano

@jaroooooo
Na początku drafty od 3 dni sezony. Tylko ostrzeżenia, jeśli po otrzymaniu ostrzeżenia dalej się traineruje to leci ban z automatu. 

Jeszcze kilka dni będę testował i może się dowiem na jakiej zasadzie to działa. 

Opublikowano

Też chętnie bym pobrał trainera jak ma ktoś link. Nie no obstawiam że teraz tak jest , a z czasem nie będą  banować bo będzie za dużo ludzi. 

Banuje skrypt czyli bot a nie człowiek tak więc bany będą cały czas.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...