Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[17] Czy istnieje już jakiś trainer? - dyskusje

Lukaszcz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w lidze weekendowej na tym trainerze co ja mam przynajmniej za wygranie danej rangi daje same monety bez paczek, przydałby się taki program, który nie rozłącza sam automatycznie meczu po pewnym czasie tylko pozwala zagrać ten ostatni wymagany do nagrody i ewentualnie dodać liczbe goli jak to sie w pucharach w 16 robilo ;p

Wystarczy że zagrasz ten ostatni mecz i dopiszesz sobie bramki w doliczonym czasie gry i nie pozwolisz wyjść pilce za biosko oraz nie dasz sie sfaulować

• Odpowiedzi 210
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czyli lipa z tych nagród z weekend league, nie ma sensu a pewnie raczej polecą za to bany jak będą weryfikować konta

Nie uwierze dopoki nie zobacze. Juz tyle razy zapowiadali walke z oszustami, ze kolejny post na twitterze nie robi na mnie wrazenia.

Ale dla bezpieczenstwa to konto z coinsow bym oproznil. xD

Opublikowano

Czyli lipa z tych nagród z weekend league, nie ma sensu a pewnie raczej polecą za to bany jak będą weryfikować konta

Nie uwierze dopoki nie zobacze. Juz tyle razy zapowiadali walke z oszustami, ze kolejny post na twitterze nie robi na mnie wrazenia.

Ale dla bezpieczenstwa to konto z coinsow bym oproznil. xD

No wlasnie tez srednio w to wierze ale nikt nie dostaje nagród (nawet ci co legal to grają) więc coś w tym musi być, ja tam nie ryzykuje póki co :P

Opublikowano

no ale co jak powiedmzy znajdzie sie ktos uczciwy na pc, ktory jakims cudem z małą pomocą trainerowcow strzelajacych samoboje wbije sie do najlepszej 40, 10 czy 3 to odrazu dostanie bana bo na pewno trainer troche kiepsko :P na pc nie oplaca sie byc dobrym playerem bo skonczysz z banem dla zasady :P

Opublikowano

Normalnie tracę wiarę w ludzi, ten typ nick z allegro (kamilovsky1) sprzedaje trainera na allegro po 15 zł którego sam nie zrobił dodatkowo ten trainer jak ktoś dobrze poszuka jest za free dla każdego a on żydzi od innych i zarabia na czyjejś pracy.

Opublikowano

Normalnie tracę wiarę w ludzi, ten typ nick z allegro (kamilovsky1) sprzedaje trainera na allegro po 15 zł którego sam nie zrobił dodatkowo ten trainer jak ktoś dobrze poszuka jest za free dla każdego a on żydzi od innych i zarabia na czyjejś prBędzie miał usuniętą aukcje

W ciągu 48 godzin będzie miał usuniętą aukcję i dostanie ostrzeżenie jak i reszta sprzedających trainera. Nie radzę ponownie wystawiać bo będziecie mieli zablokowane konto allegro.

Opublikowano

Dokladnie. Allegro usuwa aukcje z programami i skryptami ułatwiającymi i/lub niszczącymi rozgrywkę innym graczom dodatkowo wystawiając ostrzeżenie. Nie polecam.

Opublikowano

Ludzie kupujący, na prawdę muszą mieć problem z użytkowaniem internetu.

Dostał już ktoś z was nagrody za mistrzostwa FUT? Czy jednak EA nie żartowało i nie będzie nagród? :(

Opublikowano

Jak się zglasza takich delikwentow z allegro ?

Tak wogole co bym nie napisał to dostaje ostrzeżenie, WTF ?!

Pod aukcją po lewej stronie jest "Zgłoś naruszenie zasad" i trzeba wybrać najlepiej sprzedaż nielegalnego oprogramowania. Jak ktoś wystawi to trzeba zgłaszać, nie wolno pozawalać na takie działania.

Opublikowano

Dostał już ktoś z was nagrody za mistrzostwa FUT? Czy jednak EA nie żartowało i nie będzie nagród? :(

Dali info że na PC jest dodatkowe sprawdzanie także nie bede zaskoczony jak polecą bany, zobaczymy :P

Opublikowano

Dali info że na PC jest dodatkowe sprawdzanie także nie bede zaskoczony jak polecą bany, zobaczymy :P

"Dodatkowe sprawdzenie" :D

Co oni chcą sprawdzać? przecież dobrze wiedza jakie konto jedzie na trainerze a jakie nie... na początku fify wysłali 2 może 3 razy email że "musimy porozmawiać" bo na koncie używa się nielegalnych programów, ale i tak to olali bo dobrze wiedzą że im to tylko na plus wyjdzie. 

Dodatkowe sprawdzanie jest tylko przy FUT Champions bo tam juz nie wolno trainerować bo za duże nagrody są. 

Opublikowano

@Pawellek a mógłbyś być tak miły i mi je przypomnieć? :) Bo zamuliłem i nie pamietam.

75 meczy na dzień i 15 meczy w ciągu godziny, o 2 w nocy reset dnia

Z tym resetem o 2 w nocy chyba coś nie tak ostatnio trainerowałem po 16 zagralem 72 mecze, następnego dnia zaczołem po 10 trainerować i po 7-8 spotkania mnie rozłączało 

Opublikowano

Sprawdzony na pewno jest ten od ruskich (dziala w sezonach i drafcie) i jest aktualizowany. Trainer oczywiscie platny. Jeden komputer - jedna aktywacja. Nie ma mozliwosci podzielenia sie z innymi. Jak ktos chce dokladne info zapraszam na PW albo GG 58789009

Byc moze sa inne, "darmowe" ale bylbym wysoce ostrozny przy ich stosowaniu.

Co do banow sie nie wypowiem, na dzien dzisiejszy ni slyszalem zeby ktos dostal.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...