Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[17] Czy istnieje już jakiś trainer? - dyskusje

Lukaszcz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

900 wygranych u mnie wybilo i ostrzezenia nie ma. Traineruje tylko drafty i na poczatku strainerowalem moze ze 4 sezony do bodajze 4 ligi.

Nie trainerujcie tych mistrzostw, jak Wam zycie mile. :)

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

• Odpowiedzi 210
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

900 wygranych u mnie wybilo i ostrzezenia nie ma. Traineruje tylko drafty i na poczatku strainerowalem moze ze 4 sezony do bodajze 4 ligi.

Nie trainerujcie tych mistrzostw, jak Wam zycie mile. :)

Na draftach też dają ostrzeżenia.

Opublikowano

Nie ogarniam jak to działa ja chyba od 1000 wygranych zacząłem dostawać ostrzeżenia i dopiero grając sezony dostałem pierwsze a później dostałem też w drafcie ostrzeżenie już po tym pierwszym wiec nie wiem na jakiej to zasadzie działa ;/

Opublikowano

Czy jak trainerujecie zacina się wam na wczytywaniu i prezentacji składów, nie wiem czy to wina trainera,bota czy kartofli Ea, ale doprowadza mnie do szału, potrafi dwa razy z rzędu się uwiesić.

Opublikowano

Ja dzisiaj dostałem dwa ostrzeżenia. Trainerowałem oraz sprzedawałem coinsy. Wszedłem na futa to była tylko gwiazdka i nic więcej. Mogę dalej gracz mecze bo specjalnie wszedłem i chciałem zagrać z kimś. Przy okazji, lepiej zostać w 2 lidze niż w 1 lidze bo tam trafić zwykłego gracza to cud ;p Od dziś zaprzestaję oszukiwać. ;)

ZBIERAM ---

Opublikowano

Ja powiem tak, jeżeli ktoś potrafi być cierpliwym, oraz powoli podwyższać swoje coinsy to nie dostanie ani ostrzeżenia ani bana.

Ludzie którzy dostali bana lub ostrzeżenie zachowywali się jak za przeproszeniem "typowe polaczki" aby jak najwięcej się na chłapać i lecieć na allegro, co prowadzi również do niskich cen coinsów.

Jakbyście umieli się opanować, to nie było by banów. Ja gram, nie dostałem niczego :)

Lepiej, że polecą bany to parę osób się nauczy. Pozdrawiam.

Opublikowano

Mam to samo z directem i nawet sterowniki przeinstalowałem i naprawiałem gre i jedyne co mi pomaga to otwieranie ich na webb appie myślałem , że tylko ja to mam ;D

Uff juz myślałem ze u mnie coś nie trybi ale na angielskich stronach tez już burza xD

Opublikowano

Zauważylem, ze takie cos sie dzieje tylko w wypadku jednej kategorii paczki - bodajże z trzema rzadkimi zawodnikami premium co ea czesto graje dla tych co wygraja drafta polecam otworzyc je na webb appie reszta w moim wypadku przechodzi bez problemu

Opublikowano

Jesli chodzi o zacinanie na prezentacji skladow to nie jest to wina trainera, bo kumpel grajacy normalnie ma ten sam problem, a to z directem mialem 1 dzien i po aktualizacji chodzilo normalnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...