Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[17] Czy istnieje już jakiś trainer? - dyskusje

Lukaszcz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 210
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szkoda, ja tam osobiście trainera używam tylko do budowania składu :)

PS: Słyszałem że mają chłopaki do pełnej wersji robić, ale kiedy i za ile to chyba sami zainteresowani tylko wiedzą.

Opublikowano

Nikt nie chce udostępnić bo potem widać co na allegro dzieje się z ceną coinsów.

No i dlatego się nie dziwię że nie są udostępniane, już jak ceny spadają...

Opublikowano

Ciekawe jaka cena sie zrobi 2-3 tyg od startu fify, bo jak wiadomo za wygranie drafta nie są tylko paczki ale i także coinsy, oraz ciekawe czy EA bedzie cos z tym robić

Opublikowano

Chyba już coś zrobili z paczkami z drafta ostatnie 3 dni to dostawałem po 3 dobre paczki lub 2 średnie i coinsy teraz to już czasami dostane 2 słabe paczki a potem paczke za 100k. I coś mi się wydaje , że zmienili system dawania paczek za wygranie drafta bo masę słabych daje.

Opublikowano

Jest jakiś trainer ale koleś sobie chce minimum 12 dolarow, żeby wykupić na stronie ofertę premium. Pewnie póki co nigdzie nie wrzucono darmowej wersji?

Darmowego trainera nie znajdziesz raczej 

Opublikowano

Wam też z wygranych draftów przestało dobrze lecieć? Mi same jakieś nędzne paczki lecą a wcześniej co chwile 35 k coinsów lub paczki za 50 k a tutaj dzisiaj coś tak dziwnie.

Opublikowano

Ten do Access wiem, ale szukam do full wersji,ktory faktycznie działa i będzie aktualizowany co patch.

A elitepvpers jakiś trainer jest za free, ale czy działa to nie wiem.

Opublikowano

Ten do Access wiem, ale szukam do full wersji,ktory faktycznie działa i będzie aktualizowany co patch.

A elitepvpers jakiś trainer jest za free, ale czy działa to nie wiem.

Znalazłem tam jakis link, ale nie działa tylko ten za 5 dolarów :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...