Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[17] Czy istnieje już jakiś trainer? - dyskusje

Lukaszcz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 210
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten cały bilans zwycięstw porażek to oni sobie gdzieś zapisują na serwerach w historii konta? czy proste usunięcie klubu fut i założenie go od nowa jakby kasuje twoją przeszlość w danej fifie?

Opublikowano

Witam mam pytanko wczoraj użyłem pierwszy raz trainera, i dziś dostałem takiego maila:

"Witaj,

Zauważyliśmy, że na Twoim koncie FIFA doszło do naruszenia regulaminu EA…

Musimy pomówić…
Łamanie regulaminu psuje zabawę zarówno innym graczom, jak i Tobie. Naszym celem jest niezmiennie zapewnienie wszystkim graczom bezpiecznej i przyjemnej zabawy. "

Gdy wszedłem na FUT wyskoczyła mi wiadomość, ale była to tylko *. Jeszcze kilka dni temu kupowałem coinsy na allegro, czy za to też dostaje się bany, i czy ten email oznacza że dostane perma?

Opublikowano

Witam mam pytanko wczoraj użyłem pierwszy raz trainera, i dziś dostałem takiego maila:

"Witaj,

Zauważyliśmy, że na Twoim koncie FIFA doszło do naruszenia regulaminu EA…

Musimy pomówić…

Łamanie regulaminu psuje zabawę zarówno innym graczom, jak i Tobie. Naszym celem jest niezmiennie zapewnienie wszystkim graczom bezpiecznej i przyjemnej zabawy. "

Gdy wszedłem na FUT wyskoczyła mi wiadomość, ale była to tylko *. Jeszcze kilka dni temu kupowałem coinsy na allegro, czy za to też dostaje się bany, i czy ten email oznacza że dostane perma?

Za coinsy też sie bana dostaję, jak kupiłeś mało to raczej tylko ostrzeżenie dostaniesz a jak już dużą ilość to ban może polecieć

Opublikowano

Powiem tak łącznie to było 130k, raz kupilem 50k i za drugim 80k.

Klub w FUT jeszcze posiadam, czyli jest szansa że ta wiadomość dotyczyła coinsów, i jest to tylko ostrzeżenie.I czy jeśli miał by być to ban to już bym go miał?

Opublikowano

Powiem tak łącznie to było 130k, raz kupilem 50k i za drugim 80k.

Klub w FUT jeszcze posiadam, czyli jest szansa że ta wiadomość dotyczyła coinsów, i jest to tylko ostrzeżenie.I czy jeśli miał by być to ban to już bym go miał?

Jak kupowałem coinsy w fifie 15 to dostałem bana po kupnie 4-5 mln, jak kupiłeś 130k coinsow to raczej bana nie dostaniesz.

Opublikowano

Oficjalnie polecaił ban za sam trainer, nie sprzedaz coinsów

Pierwsze moje zbanowane konto dostało email potwierdzający że ban jest za sprzedaż coinsów a dzisiaj na innym koncie dostałem email w którym jest napisane:

"Zauważyliśmy, że część Twoich działań w meczach online było sprzecznych z naszym regulaminem. Traktujemy takie sprawy bardzo poważnie i ponieważ to był drugie Twoje wykroczenie, zablokowaliśmy Ci dostęp do gry 

tak więc bany za trainer nadchodzą

Opublikowano

Tam jest napisane, że to było drugie wykroczenie więc pewnie za pierwszym razem te ostrzeżenie a dopiero za drugim ban. W sumie to dobrze bo gracz ma szanse się opamiętać tak jak ja :D jak dostałem tego pierwszego e-maila, że musimy porozmawiać to przestałem trainerować ale i tak na własny użytek mam ok 2,5mln więc nie narzekam.

Opublikowano

Mi dzisiaj też przysłali 2 emaile , że musimy porozmawiać i myślałem , że za 3 razem jest Ban. W sumie to dziwne bo trainerowałem drafty to nic nie dostawałem zacząłem trainerować ligę to zaczeli przesylać emaile. A ogólnie wszystko zaczęło się od ostrzeżenia dotyczącego Fut Champions niestety.. Nie potrzebnie to wgl zaczynałem.

Opublikowano

lel Ea jest głupie, teraz będzie jeszcze więcej trainerowców, 7/45 to będzie 6 kont w ciągu godziny robione na sezonach, mają tam mózgi nie ma co. Poznikają tylko niedzielne dzieciaczki co sobie dorobić chcą do kieszonkowego.

Opublikowano

Ja nie wiem na jakich Wy trainerach gracie ale mi jakoś EA ani ostrzeżenia ani nic nie wysłali może jestem jakimś mega fartem, a coinsow już sprzedałem z 3-4 mln.

Opublikowano

Bo to jest od dzisiaj/wczoraj i chyba tylko jak się robi sezony bo z automatu wbijasz do ligi weekendowej.

W drafcie też a Fut Champions nie dotykałem 

Opublikowano

Kolejny ban a jadę z limitem 7/47 tyle że ostrzeżenia już szły jak jechałem z limitem 15/75. Zostało jeszcze jedno konto które mam od tygodnia. tam miałem ostrzeżenie w sobotę. Jade na nowym limicie i na razie cisza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...