Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zandia [Dedyk] [Medium]

ρσєτα

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 770
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jaki jest kolejny dung po wo i na jaki lv  ?: >

Baronowa Pająków - 60 poziom :)

65 lvl :) pozdrawiam x D

Bon na zwierzaki działa na nią ? Wejście gdzie jest i czy potrzeba jakieś przepustki jak tak to skąd je zdobyć?

banner5.gif

Opublikowano

Jaki jest kolejny dung po wo i na jaki lv  ?: >

Baronowa Pająków - 60 poziom :)

65 lvl :) pozdrawiam x D

Sprawdzałem czujność :D

@Yuir Jajka v2 - z tego leci wejściówka na Baronke :)

zandia_sygna.png

Opublikowano

Czy jest możliwość kupienia SM przez PSC?

Jest :) Wystarczy napisać na Facebooku (najlepiej, bo nie zawsze jesteśmy na tsie) lub na TS.

zandia_sygna.png

Opublikowano

Kilka pytań mam..

Czy jest zrobiony poprawny balans postaci? Czy body sobie radzi w PvP?

Event halloween się skończył? Jak nie to do kiedy jest?

Opublikowano

Dziękujemy za udział w weekendowych eventach!

Za tydzień w weekend przypada nam 11 listopada (Święto Niepodległości) a więc postanowiliśmy, że z tej okazji 

na naszym serwerze dodamy okazjonalne biało - czerwone flagi... wkrótce więcej informacji.

zandia_sygna.png

Opublikowano

@ρσєτα myślicie może nad jakąś większą reklamą? 650+ osób na te czasy to nie jest aż tak dużo, a serwer jest świetny :) Szkoda, żeby się zmarnował.

Opublikowano

@ρσєτα myślicie może nad jakąś większą reklamą? 650+ osób na te czasy to nie jest aż tak dużo, a serwer jest świetny :) Szkoda, żeby się zmarnował.

Musisz zrozumieć, że 3/4 serwerów, które podają ilość online (1k... bla bla bla) nie są prawdziwe, serwery te zazwyczaj u siebie nie zaobserwowały granicy 500 online a więc nie sugeruj się liczbami bo zazwyczaj są nieufne, wejdz u nas do każdego M1 i oceń.

A co do reklamy to uważam, że jest na poziomie - Blass / Tream / Bubbex / NoQuzo + teraz dochodzi ZabQ oraz Sh4ke, inwestujemy i mamy się dobrze.

Nie martw się serwer nie zostanie zmarnowany, mamy się dobrze i przez myśl nam nie przechodzi o zamknięciu.

zandia_sygna.png

Opublikowano

Czekam na aktualizacje :) Polecam serwer z całym sercem! co do Sh4ke to hmmm duzo piniążków przez niego zmarnowalem ( kupiłby auto ) na projekcie anta...   dla mnie jest zerem, ale to moje zdanie o nim.

PS. Ludzie wbijać na server !!! jest nas duzo ale zawsze mozna włączyć nowe kanały xD

Opublikowano

Musisz zrozumieć, że 3/4 serwerów, które podają ilość online (1k... bla bla bla) nie są prawdziwe, serwery te zazwyczaj u siebie nie zaobserwowały granicy 500 online a więc nie sugeruj się liczbami bo zazwyczaj są nieufne, wejdz u nas do każdego M1 i oceń.

A co do reklamy to uważam, że jest na poziomie - Blass / Tream / Bubbex / NoQuzo + teraz dochodzi ZabQ oraz Sh4ke, inwestujemy i mamy się dobrze.

Nie martw się serwer nie zostanie zmarnowany, mamy się dobrze i przez myśl nam nie przechodzi o zamknięciu.

Zdążyłem zobaczyć M1 CH1 Jinno kilkadziesiąt razy, wiem, że jest na czym oko zawiesić i nie mówię tu o szamankach ( ͡° ͜ʖ ͡°).

Kolega wyżej ma rację, warto włączyć nowe channele bo o spoty ciężko :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...