Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zandia [Dedyk] [Medium]

ρσєτα

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do zarobku na mniejszych poziomach, tak wygląda ilość metinów na poszczególnych mapach.

Dodatkowo popyt na ulepki jest spory (kryształy)

Ilość metinów na Sohan: 13 x 4

Ilość metinów na Dolinie: 9 x 4 

zandia_sygna.png

• Odpowiedzi 770
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rozpiska eventów na ten weekend  ;)

eventy1.png

Sobota

20:00 ZUO

Przedział 1-60 (ch2)

Przedział 61-89 (ch3)

Przedział 90-120 (ch4)

Niedziela

20:00 OX (3 rundy)

Piatek/Sobota/Niedziela

20:00-24:00 Raty

zandia_sygna.png

Opublikowano

Jak byście mogli to dodajcie szarfy  , oraz czekam na turniej pvp jak nie w teen weekend to w next już chyba musowo :D

Z turniejem to tak jak pisaliśmy w grze a szarfy powinny wpaść do końca tygodnia :)

zandia_sygna.png

Opublikowano

Siema mam pytanie gdzie respi sie Śmierć w av2 wiem że trzeba pojezdzic i sie znajdzie ale ludzie maja ustawione pozycje i nie sposob znalezc to miejsce a mam misje do wykonania z gory dziekuje za odpowiedz

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Siema mam pytanie gdzie respi sie Śmierć w av2 wiem że trzeba pojezdzic i sie znajdzie ale ludzie maja ustawione pozycje i nie sposob znalezc to miejsce a mam misje do wykonania z gory dziekuje za odpowiedz

Dolny lewy róg - Groty v2

zandia_sygna.png

Opublikowano

beda dodane jakies dungi na 50-75 bo szczerze to nie ma co robic i nie mam na mysli smoka czy baronki...

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

beda dodane jakies dungi na 50-75 bo szczerze to nie ma co robic i nie mam na mysli smoka czy baronki...

Dokładnie jak ktoś chce postać np na 55lvlu to ma ciężko z zarobkiem. Dodajcie jakiś dungeon po WO jakąś wieżę mistyków czy coś bo jest lipa.

Opublikowano

Dokładnie jak ktoś chce postać np na 55lvlu to ma ciężko z zarobkiem. Dodajcie jakiś dungeon po WO jakąś wieżę mistyków czy coś bo jest lipa.

Ciężko powiedzieć bo taka ilość metinów jak podałem myślę, że nie jest mała.

Na Wieży Orków też można fajną sumę zgarnąć.

Nie zapominając o bossach: Królowa Pustyni / Plaga / Czerwony Smok - perły / metale

zandia_sygna.png

Opublikowano

świetny serwer, ludzie w nocy są świetni szczególnie dwie ostatnie nocki

- wczoraj ( typ ćpun opowiadający jak poznał dilera z miasta w metinie )
- dzisiaj ( zbanowanie typa o nicku Sharpy i te błagania o odbanowanie z innych kont)

xD

Opublikowano

świetny serwer, ludzie w nocy są świetni szczególnie dwie ostatnie nocki

- wczoraj ( typ ćpun opowiadający jak poznał dilera z miasta w metinie )

- dzisiaj ( zbanowanie typa o nicku Sharpy i te błagania o odbanowanie z innych kont)

xDDD

Opublikowano

Dzisiaj było jedne z najlepszych ZUO na jakim byłem, oczywiście świetna organizacja a dzieciaki i tak będą płakać, że "za dużo baronufek", "nie ma metinuw" czy coś takiego.
Byłem na zuo w przedziale do 69 lvl i 70-90 czy jakos tak oczywiście w tym pierwszym był rozpierdol totalny za to w drugim juz przy biciu metinow 80-85 była kultura i odjężdzali jak widzieli, że bije co było miłe.

Ci co nie umieli sobie poradzić bili w grupie ale jak masz dobre eq i troche IQ to odlurujesz sobie pająki czy inne bosy i zaczniesz spokojnie bić bo metinów i bosów starczyło by dla wszystkich.
Płaczki będą nadal płakać, że nie mogą ubić samemu bosa przy ścianie bo albo im ktoś sksuje albo padają i zwalają winę na innych. Widać niektórzy umieli sobie poradzić (mieli przygotowanego buffa i marmurki i nie narzekali tylko bili).

Oczywiście było parę talentów na czacie co skarżyło się, że "bosy takie cieżkie", "polifem taki nie pokonany" a mieli zaledwie progowy level na zuo zarezerwowane dla graczy z najwyższymi lvlami
Wnioski wyciągnijcie sami, ja bawiłem się świetnie.

@Edit
Admin z humorem nie ma to jak zakończyć ZUO o 21:37  iks de

xD

Opublikowano

Dzisiaj było jedne z najlepszych ZUO na jakim byłem, oczywiście świetna organizacja a dzieciaki i tak będą płakać, że "za dużo baronufek", "nie ma metinuw" czy coś takiego.

Byłem na zuo w przedziale do 69 lvl i 70-90 czy jakos tak oczywiście w tym pierwszym był rozpierdol totalny za to w drugim juz przy biciu metinow 80-85 była kultura i odjężdzali jak widzieli, że bije co było miłe.

Ci co nie umieli sobie poradzić bili w grupie ale jak masz dobre eq i troche IQ to odlurujesz sobie pająki czy inne bosy i zaczniesz spokojnie bić bo metinów i bosów starczyło by dla wszystkich.

Płaczki będą nadal płakać, że nie mogą ubić samemu bosa przy ścianie bo albo im ktoś sksuje albo padają i zwalają winę na innych. Widać niektórzy umieli sobie poradzić (mieli przygotowanego buffa i marmurki i nie narzekali tylko bili).

Oczywiście było parę talentów na czacie co skarżyło się, że "bosy takie cieżkie", "polifem taki nie pokonany" a mieli zaledwie progowy level na zuo zarezerwowane dla graczy z najwyższymi lvlami

Wnioski wyciągnijcie sami, ja bawiłem się świetnie.

@Edit

Admin z humorem nie ma to jak zakończyć ZUO o 21:37  iks de

Dzięki za opinię ;) Cieszę się, że udało się dogodzić. Przez okres trwania tego serwera nauczyłem się żeby nie zwracać uwagi na płacz... Przedział 61-89 był tak zorganizowany żeby na każdym poziomie z tego przedziału mógł coś bić. Nie było problemów z tym, że ktoś bił na nie swoim przedziale lvlowym itp. Czasami jak patrzę to śmiem twierdzić, że Metin nie jest dla każdego. Co do godziny zakończenia to zbieg okoliczności  :D .

zandia_sygna.png

Opublikowano

Zuo oczywiście na + . Dalej czekam na szarfy :p

A właśnie Poeta i Bomba nie zapomnijcie też o wyszukiwarce i przydały by się turnieje pvp z przedziałami lvlowymi ( formuła jak na womie)

Miałem wątpliwości co do serwera ale wbicie hlvla rozwiązało wszystkie i polecam każdemu niezdecydowanemu gre tutaj.

Dowód ,że dało się coś ubić na zuonm1bv4.png

xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...