Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zandia [Dedyk] [Medium]

ρσєτα

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 770
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up 

Flagi będą dropić z każdego metka jednakowo czy np na wyższych lvlach będzie większa szansa?

Szansa na drop flagi z kamienia metin to 20%, zaś na drop z bossa szansa ta wynosi 40%

Ile będzie trwał event ?

Jest napisane wyraźnie, od godziny 18, dnia 11.11.2016 do godziny 00:00 dnia 12.11.2016. Czyli łącznie 30h

zandia_sygna.png

Opublikowano

Co myślicie o w prowadzeniu zakladki szybkiego zmieniania eq ?

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

Zazwyczaj widnieje to na serwerach typu EASY ale można pomyśleć, dodam ankietę na naszym forum :)

Przydała by się jakaś szybsza opcja wymiany bezwartościowych ku na kufry

Możecie dać tą łatke na inny hosting bo ciągle mam przekroczono limit gówninej bardziej strony niz mega chyba ciezko znalezc

xD

Opublikowano

Jakieś plany co do łowienia? Szkoda, że jest tak pominięte (malże,małże+,worki rybaka z dropu), wypadało by pomyśleć nad dodaniem innych rzeczy ktore można wyłowić np przywołania bossów jakieś roski czy coś.

Opublikowano

Gram na razie 3 dni, graczy chyba trochę jest jako iż metiny i bossy są regularnie wybijane. Z czego zauważyłem jest tutaj łatwy sposób zarobku dla początkujących - wo przez co start na serwerze nie jest najgorszy. Nic mi nie pozostaje jak grać dalej ;)

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Opublikowano

@s33xb0mba @ρσєτα będzie w przyszłości zwiększany lvl cap ?

p.s Jak wejsc na prywatne WO ?

Wyszukiwarka itemów się buguje :) Np. Wpiszemy Kamień Duchowy, klikniemy znajdź, a potem wpiszemy Zaczarowanie Przedmiotu i pokazuje nam shopy z kamieniami i zmiankami, tak nie powinno być :/

Opublikowano

@s33xb0mba @ρσєτα będzie w przyszłości zwiększany lvl cap ?

p.s Jak wejsc na prywatne WO ?

Wyszukiwarka itemów się buguje :) Np. Wpiszemy Kamień Duchowy, klikniemy znajdź, a potem wpiszemy Zaczarowanie Przedmiotu i pokazuje nam shopy z kamieniami i zmiankami, tak nie powinno być :/

Pod koniec miesiąca lub początkiem grudnia bedzie zwiekszony lvl maks + nowe mapy na które czekam :) i nowe sety warto czekać mam nadzieje :)

Opublikowano

Tak jak kolega napisał wyżej. Oczekujemy na mapy, które zostały przez nas zamówione.

Rywalizacja jeszcze bardziej podskoczy bo zaufajcie ale będzie o co się bić :)

WO - potrzebujesz PT i występować w Wieży Orków by móc teleportować się wyżej prywatnie.

@Didu7

@prefo86

zandia_sygna.png

Opublikowano

serwer pod isa

90 wp nie moge wysolowac berana bez isu

gdzie na 75 z full isem solujesz bez problemu

Na każdym serwerze IS daj ułatwienie lecz akurat tutaj jest wszystko zbalansowane, żeby dobrze bić musisz mieć dobra eq jak i IS nie ma czegoś takiego wydam sobie 200zł na SM i będe zabijał bosy jednym hitem.

Polecam zrobić też jakiegoś bufa :)

Opublikowano

Warto wbijać?

W 100% mogę polecić gram tutaj od samego startu, zainteresowanie serwerem od strony administracji jest takie samo nic się nie zmieniło przez te 2 miesiące.

No może ilość graczy na + :)

Opublikowano

serwer pod isa

90 wp nie moge wysolowac berana bez isu

gdzie na 75 z full isem solujesz bez problemu

Tak bardzo pod is^^ w grze masz dostępne pety, pierścionki itp a ty wciąż płaczesz. Nie wiem czy znajdziesz drugi serwer gdzie można zdobyć tyle is w grze:)

Pozdrawiam, najlepiej dać za darmo lub żeby wszystko na hita leciało.

zandia_sygna.png

Opublikowano

mam cale eq dobre oprocz isa :)

I POWIEDZ MI PO CO MI BUFF NA SMOKA?

ZEBY CHYBA ODBICIE W NIEGO BILO

BEZ ISA NIE MA BICIA BOSOW

1800 WARTOSCI ATAKU

40% NA POTWORY

40%SR

SMOKA NIE IDZIE UBIC

BEZ ISA - agrywalne

i zobaczymy czy bomba na swojej testowej postaci bez isa cos zrobi

http://deandes.pl - strony internetowe

Opublikowano

mam cale eq dobre oprocz isa :)

I POWIEDZ MI PO CO MI BUFF NA SMOKA?

ZEBY CHYBA ODBICIE W NIEGO BILO

BEZ ISA NIE MA BICIA BOSOW

1800 WARTOSCI ATAKU

40% NA POTWORY

40%SR

SMOKA NIE IDZIE UBIC

BEZ ISA - agrywalne

Chyba ty jesteś agrywalny. Jakoś inni mogą ubić z takim eq. Nie masz alchemii pewnie i paru innych rzeczy a tylko płaczesz. Nie wszystko musisz zbijać sam, na poli spróbuj. Calm down

zandia_sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...