Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zandia [Dedyk] [Medium]

ρσєτα

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czekam na aktualizacje :) Polecam serwer z całym sercem! co do Sh4ke to hmmm duzo piniążków przez niego zmarnowalem ( kupiłby auto ) na projekcie anta...   dla mnie jest zerem, ale to moje zdanie o nim.

PS. Ludzie wbijać na server !!! jest nas duzo ale zawsze mozna włączyć nowe kanały xD

Dziękujemy za słowa uznania - wczoraj zrobiliśmy zamówienie modele / mapa/y które zostaną wprowadzona na update + kilka innych smaczków :)

Na forum o poznej godzinie umieszczę informacje na ten temat.

PS: Co do osoby Sh4ke - jego materiały z serwerów, które nagrywał są na wysokim poziomie tak więc oceniam go z tej strony = WARTO

zandia_sygna.png

• Odpowiedzi 770
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czekam na aktualizacje :) Polecam serwer z całym sercem! co do Sh4ke to hmmm duzo piniążków przez niego zmarnowalem ( kupiłby auto ) na projekcie anta...   dla mnie jest zerem, ale to moje zdanie o nim.

PS. Ludzie wbijać na server !!! jest nas duzo ale zawsze mozna włączyć nowe kanały xD

Co do aktualizacji to będzie trzeba czekać do początku grudnia (niestety terminy po mapy/sety są nieubłagane).  Jeśli już trzeba tyle czekać to przynajmniej mamy czas na "dopicowanie" i przemyślenie update. Z tego też powodu gdy będziemy gotowi będzie dostępna beta dla jakiejś części graczy aby wszystko przetestować :)

zandia_sygna.png

Opublikowano

Może mi ktoś podać jakiś sensowy zarobek na 75? Dodam że gram bm-em więc nie ze wszystkim mogę sobie poradzić eq mam dosć okey jak na to co byłem w stanie zarobić truciak +9 40sr full kd jest, tylko nie piszcie mi o metina w lesie i red lesie bo nie dość że są oblegane dzień i noc to ja na nich zarobku nie widze bo jak poleci pd raz na 20 metków z rękawicą to jest cud ...

banner5.gif

Opublikowano

Może mi ktoś podać jakiś sensowy zarobek na 75? Dodam że gram bm-em więc nie ze wszystkim mogę sobie poradzić eq mam dosć okey jak na to co byłem w stanie zarobić truciak +9 40sr full kd jest, tylko nie piszcie mi o metina w lesie i red lesie bo nie dość że są oblegane dzień i noc to ja na nich zarobku nie widze bo jak poleci pd raz na 20 metków z rękawicą to jest cud ...

W Metinie zawsze była rywalizacja i będzie, więc gdy chce się zarobić trzeba troszkę sie potrudzić a nie czekać na gotowe.

Jeżeli dasz rade super sprawą jest  Dungeon 75lvl - Beran-setaou.

Zapraszam też na forum znajdziesz tam trochę poradników właśnie dotyczących dungenów, między innymi jakie bony działają skąd wydropić przepustki na na Beran setaou itp.

Opublikowano

można client na inny hosting?

Godzina 6:00 wchodzę by sprawdzić ile % już wleciało... przyglądam się z workami pod oczkami a tam widniejący napis... 5%.

Przepraszam, że nie zrobiłem tego na dzisiaj, wieczorem zacznę wrzucać jeszcze raz ponieważ wczoraj jakieś dziwne akcje miałem z łączem :/

EDIT:

Tak jak Quey napisał, zachęcam by dostać się na Berana jeżeli nie należysz do osób, które biją się o respy metinów lub bossów - najlepszy zarobek przez dłuższy czas :)

@Yuir 

zandia_sygna.png

Opublikowano

można client na inny hosting?

Godzina 6:00 wchodzę by sprawdzić ile % już wleciało... przyglądam się z workami pod oczkami a tam widniejący napis... 5%.

Przepraszam, że nie zrobiłem tego na dzisiaj, wieczorem zacznę wrzucać jeszcze raz ponieważ wczoraj jakieś dziwne akcje miałem z łączem :/

EDIT:

Tak jak Quey napisał, zachęcam by dostać się na Berana jeżeli nie należysz do osób, które biją się o respy metinów lub bossów - najlepszy zarobek przez dłuższy czas :)

@Yuir 

Udało mi się uporać z obecnym hostinigem, także juz nie musisz się fatygować, takie pytanie po ile chodzą zmianki? i czy przetopy są coś warte?

Opublikowano

Planujecie wrzucic klienta na jakis inny hosting? z mega mam jakies cyrki przy 99%

Mi pomogło zrobienie konta, jak nie masz to spróbuj :p

Opublikowano

Działa

a zrobicie clienta pod win xp 

Działa na WinXP :) Jeżeli masz problem to pobierz na nowo całego klienta z wyłączonym antywirusem. Mógł pousuwać pliki :)

zandia_sygna.png

Opublikowano

Co myślicie o w prowadzeniu zakladki szybkiego zmieniania eq ?

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

Zazwyczaj widnieje to na serwerach typu EASY ale można pomyśleć, dodam ankietę na naszym forum :)

zandia_sygna.png

Opublikowano

jedenastyGORA.png

Na serwerze dnia 11.11.2016r. godzina 18:00 rozpoczyna się event z okazji Dnia Niepodległości, w którym do zdobycia będą flagi a zdobyć je można z:

Metinów oraz Bossów

FLAGAevent.pngFLAGAevent.pngFLAGAevent.png

InfoNIEP1.pnginfoNIEP2.png

------------------------------------------------------------

Jak zdobyć nagrodę?

Po zdobyciu flagi wystarczy na nią kliknąć następnie odpowiedzieć prawidłowo na pytanie, które zostanie wylosowane.

Gdy gracz odpowie prawidłowo na zadane mu pytanie otrzyma specjalną skrzynie a w niej znajdziecie cenne nagrody.

FLAGAevent.pngFLAGAevent.pngFLAGAevent.png

- Eliksir Poszukiwacza -

- Zaczarowanie Przedmiotu -

- Wzmocnienie Przedmiotu -

- Pierścień Doświadczenia+ -

- Zwój Egzorcyzmu -

- Rada Pustelnika -

- Fasolka Zen -

- Worek rybaka -
- Worek z ziołami -

- Kuferek z Rosami -

- Skrzynia z dopalaczami -

- Kryształ Energii -

- Eliksir Słońca (S) -

- Eliksir Księżyca (S) -

- Medal Szczęścia -

- Błogosławieństwo Smoka -

- Książka Lidera -

- Delikatne Sukno -

Pozostałe wydarzenia tego weekendu

Piątek/Sobota/Niedziela - Raty 20%

godz. 20:00-00:00

Sobota - Drop Cor Draconis

godz. 18:00-00:00

Niedziela - Event Górniczy

godz. 18:00

Aby widzieć nowe przedmioty wymagane jest uruchomienie patchera.

Osoby, które mają problem z patcherem prosimy o usunięcie plików root.eix/root.epk/locale_pl.eix/locale_pl.epk, bądź pobrnie łatki https://goo.gl/uCVICo

zandia_sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...